Gönderen Konu: Android Kardeşliği Başlığı =)  (Okunma sayısı 115753 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: Android Kardeşliği Başlığı =)
« Yanıtla #780 : Kasım 11, 2013, 20:55:18 »
Sıkıntı olarak ne var abi. Özeldende yazabilirsin :) Benim bildiğim gold samsunga yolluyor. İstanbul bilişimde garanti sorunlu
Satış sonrası garantisi yönünden biraz yavaş çalışıyordu 1 sene öncesine kadar. Servise geçmediği için 20 iş günü olayındanda yararlanamıyorsun. İstanbul Bilişim'de iki ürün var birisi resmi garanti diğeri kendi servislerinin garantisi. Fiyat olarak biraz daha uygun oluyor. Sen İstanbul'da olduğun için düşünebilirsin, memnun kalıyorlardı servislerinden. Ancak yinede araştırman lazım. 100-200 lira ucuz diye garantiden fedakarlık yapmam ben olsam. Varsın 1 ay sonra olsun temiz olsun.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #780 : Kasım 11, 2013, 20:55:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #781 : Kasım 11, 2013, 20:57:12 »
Satış sonrası garantisi yönünden biraz yavaş çalışıyordu 1 sene öncesine kadar. Servise geçmediği için 20 iş günü olayındanda yararlanamıyorsun. İstanbul Bilişim'de iki ürün var birisi resmi garanti diğeri kendi servislerinin garantisi. Fiyat olarak biraz daha uygun oluyor. Sen İstanbul'da olduğun için düşünebilirsin, memnun kalıyorlardı servislerinden. Ancak yinede araştırman lazım. 100-200 lira ucuz diye garantiden fedakarlık yapmam ben olsam. Varsın 1 ay sonra olsun temiz olsun.
Abi sorun olduğunda direkt garantiye veririm. Mağazaya vermemki. Hem samsungun yetkili servisi benim okula 15 dk :) İstanbul bilişim 1389 istiyor abi taksitte
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #782 : Kasım 11, 2013, 21:52:38 »
Eveet bilgisayardaki kiesin guncellmesi gelmis onu guncelledim direk yeni yazilim geldiginin haberini verdi simdi disaridayim eve gidince onu yukleyecegim bakalim neler olacak umarim hersry normale doner :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #783 : Kasım 12, 2013, 10:19:27 »
Yardimlariniza ihtiyacim var. Telefonu kiese bagladim internetim 1 mbit oldugundan yavas oldilugu icin gece telefonu biraktim gce bir ara bakmak icin kalktim bilgisayar kendini yeniden baslatmis telefon kndini download moduna almis oyle kalmisti kiesi tekrar actim ama tepki yoktu sonra telefonu bilgisayardan baglantisini kestim yine tepki olmadi telefonun pilini cikarttim tekrar acip kiese tekrar bagladim yine indirme basladi sabah indirme bittiğinde download modunda bile degilde koca bir gece bilgisayar acik kaldi telefon sarjda kaldi ve hala guncelleme olmadi halabyeni surumden bahsediyor
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #784 : Kasım 12, 2013, 14:58:33 »
Yardimlariniza ihtiyacim var. Telefonu kiese bagladim internetim 1 mbit oldugundan yavas oldilugu icin gece telefonu biraktim gce bir ara bakmak icin kalktim bilgisayar kendini yeniden baslatmis telefon kndini download moduna almis oyle kalmisti kiesi tekrar actim ama tepki yoktu sonra telefonu bilgisayardan baglantisini kestim yine tepki olmadi telefonun pilini cikarttim tekrar acip kiese tekrar bagladim yine indirme basladi sabah indirme bittiğinde download modunda bile degilde koca bir gece bilgisayar acik kaldi telefon sarjda kaldi ve hala guncelleme olmadi halabyeni surumden bahsediyor
Yazılımın tam olarak indiğine emin misin peki? Ayrıca telefonunda yeterli boş yer olmadığı içinde olabilir bu durum. Bence telefonu wipe yap( orjinal eski sürüm yazılımını yükle önce odinle yüklü değilse) sonra dene bakalım nasıl olacak.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #785 : Kasım 12, 2013, 16:20:28 »
Yazılımın tam olarak indiğine emin misin peki? Ayrıca telefonunda yeterli boş yer olmadığı içinde olabilir bu durum. Bence telefonu wipe yap( orjinal eski sürüm yazılımını yükle önce odinle yüklü değilse) sonra dene bakalım nasıl olacak.
Abi 2.3.6 için ilk baş romanya romunu yükleyip üstüne Türkiye romunu yüklemem gerek baya uzun iş bir kez daha deneyeceğim şimdi bakalım nasıl olacak

Mesaj Birleştirildi: Kasım 12, 2013, 16:27:07
Gece son koyduğumda olmuş abicim şimdi kies söyledi mükemmel oldu bunun olması bi wipe yapsam mı diye düşünüyorum :)

Mesaj Birleştirildi: Kasım 12, 2013, 17:41:22
Ilk fotograf yeni hali ikincisi eski olan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #786 : Kasım 12, 2013, 17:42:25 »
Abi 2.3.6 için ilk baş romanya romunu yükleyip üstüne Türkiye romunu yüklemem gerek baya uzun iş bir kez daha deneyeceğim şimdi bakalım nasıl olacak

Mesaj Birleştirildi: Kasım 12, 2013, 16:27:07
Gece son koyduğumda olmuş abicim şimdi kies söyledi mükemmel oldu bunun olması bi wipe yapsam mı diye düşünüyorum :)

Mesaj Birleştirildi: Kasım 12, 2013, 17:41:22
Ilk fotograf yeni hali ikincisi eski olan :)
Benim sana önerdiğim sürüm ise bu sürüm sonrasında dediklerimi yapabilirsin artık. Ama mutlaka en güncel sürüme al önce.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #787 : Kasım 12, 2013, 18:25:54 »
Su anda en son surumde Ertan abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #788 : Kasım 12, 2013, 18:31:26 »
Ercu telefonun rootlu olup olmadigini sordum. Cevap yazmadin ama ben yinede yaziyorum buraya. Telefonun rootluysa root expolerdan data dosyasina gir ordan system e gir ordanda battery.bin dosyasini sil. Ondan sonra telefonunu kapanana kadar kullan. Daha hizli bitmesi icin ekrani full ac vb yap. Sonrada telefonu sarja tak ama acma ondan sonra sarji dolduktan sonra sarjdan cikar ve telefonun bataryasini cikar 1 dk gibi bekle ve tekrar bataryayi takarak sarja tak telefonu. Ondan sonra sarj dolduktan sonra telefonu ac ama sarjdan cikarma. Telefon acildiktan sonra bir sure daha sarj olacak ve dolduktan 5-10 dk sonra cikar sarjdan telefonu ve gule gule kullan. Bu islem bataryada teknik sorun yoksa ilk gunki haline getiriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #789 : Kasım 12, 2013, 18:53:20 »
Onu gormedim. Bu yeni Guncelleme gelmeden once root vardi ama su anda root silindi standart yani. Rootsuz oldugu zaman silsem battery bin dosyasini ne olur ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #790 : Kasım 12, 2013, 19:02:42 »
Onu gormedim. Bu yeni Guncelleme gelmeden once root vardi ama su anda root silindi standart yani. Rootsuz oldugu zaman silsem battery bin dosyasini ne olur ?
Silemezsin root olmadan. Cunku o sistem dosyasi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #791 : Kasım 12, 2013, 19:05:43 »
Dedigim dosya batterystats.bin dosyasi olacak yanlis yazmisim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #792 : Kasım 13, 2013, 01:34:58 »
Valla simdi dosyayi bulamadim fakat telefonu sarja taktim % 1den %50ye yaklasik 1 saatte ulasti ve normal halini aldi. Guncelleme gelmeden once % 1den %100e 1 saat 15 dakika yada 1.5 saatte oluyordu ama normale dondu gibi gozukuyor bakalim yarin deneyelim batarya normale donmus mu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #793 : Kasım 13, 2013, 01:55:46 »
Valla simdi dosyayi bulamadim fakat telefonu sarja taktim % 1den %50ye yaklasik 1 saatte ulasti ve normal halini aldi. Guncelleme gelmeden once % 1den %100e 1 saat 15 dakika yada 1.5 saatte oluyordu ama normale dondu gibi gozukuyor bakalim yarin deneyelim batarya normale donmus mu :)
Kesinlikle yazılıma müdahale etme, şuanda en güzel yapacağım şey ne olur dersen bataryayı önce bitir %10 civarı kalsın ve şarj et tamamen. %100 dolu olduğunu gördüğünde(bazı telefonlarda önce pil yüzdesi %100 diyor biraz şarj olduktan sonra tamamen doldu diyor buna göre en son iyice dolduğunda yap) sonra şarjdan çek ve *#0228# kodunu dene(birçok telefonda oluyor ama sende olur mu bilemiyorum) şarjın azalacaktır olursa ve tekrar şarja tak yine tamamen dolsun işlem tamamdır. Eğer kod işe yaramaz ise telefonu kapat ve bataryayı çıkarıp telefonu açma tuşuna bas, içerisindeki voltaj boşalsın. Sonra bataryayı tak ve tekrar şarja tak tamamen dolsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #794 : Kasım 13, 2013, 02:17:58 »
Yok yazilima elimi surmem artik duzene girdi muhtemelen dunden sonra simdilik gidiyor bakalim yarin sabah dedigini bi yapayim bakalim Ertan abi neler olacak su anda % 65 durumunda. Pil doldugu zaman telefob uyari verip tamamen doldum artik cikart diyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #795 : Kasım 13, 2013, 02:21:34 »
Yok yazilima elimi surmem artik duzene girdi muhtemelen dunden sonra simdilik gidiyor bakalim yarin sabah dedigini bi yapayim bakalim Ertan abi neler olacak su anda % 65 durumunda. Pil doldugu zaman telefob uyari verip tamamen doldum artik cikart diyor.
Tamamdır, o zaman çıkar deyince yaparsın dediğim durumu. O kod çalışırsa ne iyi çalışmaz ise nasıl yapacağını yazmıştım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #796 : Kasım 13, 2013, 02:24:14 »
Tamamdır, o zaman çıkar deyince yaparsın dediğim durumu. O kod çalışırsa ne iyi çalışmaz ise nasıl yapacağını yazmıştım. :)

Tamamdir mutlaka denerim cok tesekkur ederim yardimlarin icin Ertan abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #797 : Kasım 13, 2013, 02:25:17 »

Tamamdir mutlaka denerim cok tesekkur ederim yardimlarin icin Ertan abi :)
Rica ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #798 : Kasım 13, 2013, 07:09:45 »
İnsallah guzelir bataryan :) Abi bu batrya dosyasi bataryanin kullanim istatiklerinin oldugu dosya her kapanip acmada guncellenir. O dosyayi silerek bataryayi telefona yeniden tanitiyoruz. Yani kalibrasyon yapmis oluyoruz bildigin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi