0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sıkıntı olarak ne var abi. Özeldende yazabilirsin Benim bildiğim gold samsunga yolluyor. İstanbul bilişimde garanti sorunlu
Satış sonrası garantisi yönünden biraz yavaş çalışıyordu 1 sene öncesine kadar. Servise geçmediği için 20 iş günü olayındanda yararlanamıyorsun. İstanbul Bilişim'de iki ürün var birisi resmi garanti diğeri kendi servislerinin garantisi. Fiyat olarak biraz daha uygun oluyor. Sen İstanbul'da olduğun için düşünebilirsin, memnun kalıyorlardı servislerinden. Ancak yinede araştırman lazım. 100-200 lira ucuz diye garantiden fedakarlık yapmam ben olsam. Varsın 1 ay sonra olsun temiz olsun.
Yardimlariniza ihtiyacim var. Telefonu kiese bagladim internetim 1 mbit oldugundan yavas oldilugu icin gece telefonu biraktim gce bir ara bakmak icin kalktim bilgisayar kendini yeniden baslatmis telefon kndini download moduna almis oyle kalmisti kiesi tekrar actim ama tepki yoktu sonra telefonu bilgisayardan baglantisini kestim yine tepki olmadi telefonun pilini cikarttim tekrar acip kiese tekrar bagladim yine indirme basladi sabah indirme bittiğinde download modunda bile degilde koca bir gece bilgisayar acik kaldi telefon sarjda kaldi ve hala guncelleme olmadi halabyeni surumden bahsediyor
Yazılımın tam olarak indiğine emin misin peki? Ayrıca telefonunda yeterli boş yer olmadığı içinde olabilir bu durum. Bence telefonu wipe yap( orjinal eski sürüm yazılımını yükle önce odinle yüklü değilse) sonra dene bakalım nasıl olacak.
Abi 2.3.6 için ilk baş romanya romunu yükleyip üstüne Türkiye romunu yüklemem gerek baya uzun iş bir kez daha deneyeceğim şimdi bakalım nasıl olacakMesaj Birleştirildi: Kasım 12, 2013, 16:27:07Gece son koyduğumda olmuş abicim şimdi kies söyledi mükemmel oldu bunun olması bi wipe yapsam mı diye düşünüyorum Mesaj Birleştirildi: Kasım 12, 2013, 17:41:22Ilk fotograf yeni hali ikincisi eski olan
Onu gormedim. Bu yeni Guncelleme gelmeden once root vardi ama su anda root silindi standart yani. Rootsuz oldugu zaman silsem battery bin dosyasini ne olur ?
Valla simdi dosyayi bulamadim fakat telefonu sarja taktim % 1den %50ye yaklasik 1 saatte ulasti ve normal halini aldi. Guncelleme gelmeden once % 1den %100e 1 saat 15 dakika yada 1.5 saatte oluyordu ama normale dondu gibi gozukuyor bakalim yarin deneyelim batarya normale donmus mu
Yok yazilima elimi surmem artik duzene girdi muhtemelen dunden sonra simdilik gidiyor bakalim yarin sabah dedigini bi yapayim bakalim Ertan abi neler olacak su anda % 65 durumunda. Pil doldugu zaman telefob uyari verip tamamen doldum artik cikart diyor.
Tamamdır, o zaman çıkar deyince yaparsın dediğim durumu. O kod çalışırsa ne iyi çalışmaz ise nasıl yapacağını yazmıştım.
Tamamdir mutlaka denerim cok tesekkur ederim yardimlarin icin Ertan abi