0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4.4 kitkat'ı bekliyorum ben gelmesi lazım en geç 1 ay içinden falan yoksa ben çıldıracağım telefona 4.1.2 yükledim 2 ay falan güzeldi takılmalar falan vardı stabilite güncellemesini bekledim gelmedi telefon iyice çığrından çıktı günde 2 kez bazen 3 kez şarja koymaya başladım ciddi anlamda soğuyorum böyle oldukça telefondan ya 2.3.6 gingerbread'e geri dönüş yapacağım yada 4.4 kitkatı bekleyeceğim çıldırmak üzereyim son 3 gündür.
4.4 yılbaşından önce gelmez bence. 4.3 bile yeni sunuldu.
Çok hoş oldu bu... 2.3.6yı yüklediğimde google playde bazı uygulamalar olmuyor malesef. En basitinden google chrome ve vine uygulaması ama şu durumda günde 2 kez şarj bataryayı öldürecek diye korkuyorum ki olmayacak birşey değil bu bakalım 2-3 gün daha sabrederim muhtemelen
Telefonun modeli ne bilemediğim için bir şey diyemiyorum ancak S4 için Türkiye resmi güncellemesi bugün sunuldu. Bir çok uygulama 4 ve üzeri sürüm android sistemine ihtiyaç duyuyor.
Ercu ace 2 kullaniyor abi
Son yazılımı 15 Eylül çıkışlı olarak mevcut, en iyisi o olur sanıyorum. Eğer bu yazılımı yükledikten sonra hafıza kartını bilgisayardan formatlayıp birde wipe yaparsa sorun kalmaz bence. Eğer devam ediyor ise donanımsal bir sorun olabilir.
Bir siteden indirmiştim 4.1.2yi ordan odin sayesinde halletmiştim dediğin sürüm nerede abicim acaba ?
Darısı size artık. Baya iyileşmiş gibi geldi bana telefon.
Su note2 ye guxel bir guncelleme cekerler insallah Telefonu aldigimda pisman olmayim
Sammobile sitesini kullanıyorum ben yazılım takibi için. Yüklediğin sürüm orjinal saf sürüm olmayabilir o nedenle sorun yaşamışsındır. Dediğim gibi hafıza kartını formatlayıp wipe yaparsan çözülür.
Ercüment ben benim telefona bile 1 ay içinde geleceğini sanmıyorum ama inşallah gelir . Bu arada ne kadar kullanıyorsun bilmiyorum ama günde 3 kere şarjı nasıl bitiriyor . Daha önce paylaştım teyzemin telefonunun şarjı erken bitmeye başladı hata hafıza katının bozuk olması çıktı istersen bir kere hafıza kartını çıkarıp dene bakim şarj ne kadar gidecek .
Olman olman note 2 harika . İnan güncelleme gelmese bile telefonu zevkle kullanırım ama güncellemede gelsin tadından yenmicek bir telefon olacak . Özellikle kit kat gelirse benim telefon uçar . 4.4 android için devrim diyorlar daha önceki sürümlere göre çok daha stabil ve hızlıymış ayriyetten daha az enerji tüketiyormuş .Aslında google bu sürümün 512 mb ram barındıran cihazlarda bile çok stabil çalışacağını söylüyor .Ama üreticilerin çirkefliği yüzünden bir çok model alamıcak gibi gözüküyor . Neyse İlke kısaca pişman olman . Zaten samsung note 2 nin güncellemesini kesse bile CyanogenMod gibi geliştiriciler note 2 ye yeni sürümleri sunacaktır ama onlarda ne olurda olsun orjinal rom tadı vermiyor .
Çok teşekkür ederim Ertan abiBirde aklıma takılan en ama en önemli sorun Şimdi telefonun satarken söylenen ram'i 768 mb telefonda orjinal olarak 555 mb vardı 2.3.6dayken şimdi 4.1.2de 624 mb oldu şu anda benim kafa çorba oldu Acaba yavaşlamasının sebebi bu ramin bir kısmını işlemciden mi alıyor. Görev yöneticisinden ram'i siliyorum telefon tribe bağlıyor takılıyor falan bi haller bi edalar kaldırıp atıcam en sonunda Abi bende anlamıyorum telefonu sabah şarjdan çıkartıyorum mobil veri kapalı wi-fi kapalı kahvaltı yapıp geliyorum ki bu en fazla taş çatlasın 20 dakika sürüyor kimi zaman %97ye kimi zaman %96ya kadar düştüğü oluyor ve cidden sinir bozucu bir durum. Mübarek v12 motorlu klasik araba gibi ama performansta yok. Telefonumda 1 tane oyun var o da deer hunter 2013 onu da oynamayalı 1.5 ay rahat var yani youtubeda müzik dinliyorum yada google play müzikten dinliyorum otomatik döndürme kapalı senkronizasyon kapalı ekran parlaklığını %50nin üstüne çıkartmam öyle mal bir telefon oldu çıktı...
Bende oyle dusunuyorum abi İnsallah gelirde guncellemesi Ertan abiyle kapistiririz Bu arada bana telefon getirecek olan komsumuz yarin geliyormus bakalim getirmismi telefon. Nasil sabredecegim ben yavvv
Sabreden derviş muradından gebermiş .
Abi dayanamadim aradin napiyorsun ne ediyorsun diye. En sonunda telefinu sordum. Ve cevap 700$mis oralarda :'(:'(:'(:'(
Abi dayanamadim aradim napiyorsun ne ediyorsun diye. En sonunda telefinu sordum. Ve cevap 700$mis oralarda :'(:'(:'(:'(
1000 lirayı geçen paraları verip garantisiz telefon alacağıma daha uygun bir telefon alırım hiç değilse garantisi olur. Eskiden uygundu yurtdışı, fakat artık oradada pahalı ve kayıt masrafıydı garantiydi derken geçiyor bile tutar olarak. Genpa yurtdışı cihazlara belirli bir ücret karşılığı 1 sene garanti veriyordu mesela. Bütçen nedir bilmiyorum ama 600-700 lira gibiyse Discovery derim kesinlikle.
700 dolar mı . Burada zaten 1300 civarı üstelik 12 ay taksit var . İlke üzüldüm ama sağlık olsun .
Bilmiyorum ama ailem izi verirse oyle ayarlayacagim abi.
Abi 700 tl gibi note2 ayarlatacaktim Ama olmadi. Kayit isini yapmayacaktim. Sindi ne yapacagim bende bilmiyorum. Ailemde fazla para vermeme karsi...