0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
S 3 android 5 sürümüne kadar güncellenecek diye biliyorum
Abi belki rüyamızda görürüz. Şaka bir yana s3 ün 4.4 ten sonraki sürümü alması çok çok zor . Hatta s4 ün bile 4.4 ten sonraki sürümü alacağı meçhul . Şu olursa s4 garanti alır 4.4 ten 6 ay sonra google derse 5 i çıkarıyorum o zaman s4 için söylüyorum alır . Ama 5 in çıkması geciktikçe s4 ün 5i alama olasılığı o kadar düşer .
Özetle şuan S3 ün 4.4 için durumu ne ise S4 ünde 5.0 için durumu o.
Aynen abi . Ama dediğim gibi şu var 4.1 jeal bean nasıl 4.0 ice cream den hemen sonra çıktı ise 5.0 da 4.4 ten hemen sonra çıkarsa s4 kesinlikle 5 i alır hatta benim note 2 bile alabilir . Fakat 5 in çıkması uzun sürerse dediğiniz gibi s4 şuan s3 ün düştüğü duruma düşer . Benim telefondada 5 hayal olur .
Valla yanlış yönlendirmeyeyim ama 4.3.3 sürümünün çıkacağı üzerine yorumlar yapılıyor. Eğer bu sürümde çıkarsa 4.3.3 4.4 ve sonrasındada 4.4.4 yaparlarki o zaman s6 gelse zor olur o iş
S5 in sizintilari cikmaya basladi
Evet ancak android 5 sürümü geniş kapsamlı bir güncelleştirme olacağından üreticiler bu güncellemenin biraz daha ertelenmesi yönünde bastırıyorlar. Bu nedenle bahsettiğim ara sürüm sayısı 4.4 ün de geleceğini ve 4.2 sonrası 4.2.2 yi düşününce 4.3 4.3.3 gibi olma ihtimali yüksek. Erteleme istekleride var, bu durumda S5 te göremeyebilir.
Evet 5 surumune gecmek icin cihazlarin birazcik daha ileri teknoloji olmasi gerekiyor.
Aslında ileri teknolojiden değilde alt seviye cihazları devredışı bırakmak amacıyla yapılan bir şey. 512 mb ram ile çalışabilen bir sistem olacağı söyleniyor, hadi 512 değil 768 mb olsun. S3 ve sonrası çok rahatlıkla alır bu güncellemeyi bu durumda. Tabi bu şekilde olursa S5 S6 Note4 gibi cihazları kime satacak? Şuanda S4 e yaptığını yapacak. Note3 ü 4.3 ile sürdü piyasaya S4 e hala sunmadı( Şuan yetkili servislerde mevcutmuş yazılım fakat kullanıcılara sunulmuyor, garantiye giden cihazlara 4.3 yükleyip veriyorlarmış) S5 dönemine yetişirse eğer yine Note 4 çıktığında 5 ile çıkar ve 3-4 ay S5 i bekletir.
Abi şeytan diyor al bir çürük elma yazılım sıkıntın olmasın . Apple her ne kadar hoşuma gitmese de yazılım desteği için şapka çıkardığım bir firma . 4 kaç sene önce çıktı ios 7 yi aldı . Hemde yeni sürüm çıktığında tüm cihazlara ve kullanıcılara aynı anda sunuyorlar .
Samsung'da yazılım işini geliştireceğine dair bir duyuru yapmış geçen günlerde. Belki bir umut değişir işler. Ama bana sorarsan bunda Samsung'dan çok Samsung Türkiye'nin kabahati var. Gerekli taleplerde bulunulsaydı şuanda ilk günden S4 4.3 ü almıştı mesela. Ama bilmiyorum sayfalarına baktınız mı sürekli kopyala yapıştır cevaplar veriliyor. Duyuruları takip edin falan filan. Mesela şu yazılım işini Türkiye'de sıkı tutsalar kesinlikle dengeler değişir.
Abi bana gore samsung yazilimi fazla gelistirmez. Bol bol yeni cihaz surer piyasaya Yazilimi gelistirse bile ust duzeydeki cihazlara veriyor guncellemeyi
apple severim. Ama 2 eksisi var benim icin. Resimleri vb bluetoothla filan baska telefona gonderememem. Birde fiyatlarini biraz fazla olmasi. Yoksa jailbreak yapilip kullanilacak guzel telefon
İlke resim yüklemek falan benim için sıkıntı değil . Ben nedense ısınamadım gitti . Birincisi istediğin gibi kişiselleştiremiyorsun . Örneğin androidin widget olayı ios ta olsa idi belki alır kullanırdım . Diğer yandan dediğin gibi pahalı . Örneğin kardeşim 4 ü 2000 nin üstünde paraya aldı . Ben galaxy s i 1000 tl ye aldım note 2 yi 1400 . Benim 2 telefona verdiğim para 2400 . Yani kısaca verdiğimiz paralar hemen hemen aynı şu an kardeşim son sürümü kullanıyor bende 2-3 aya kalmaz kullanırım .
Ben S4 ü 1900 e aldım o dönemde İphone 5 2100 gibiydi. Düşündüm alsam mı diye, telefonu denemek için elime alıyorum home tuşuna basınca menüyü görür görmez yerine koyuyorum. Baktım olmuyor S4 aldım. Bir şeyi alırken önce ben bunu kullanabilir miyim diye düşünüyorum, sonra fiyatına bakıyorum. Ama açık konuşayım 5c ve 5 in aynı fiyata satıldığı canım ülkemde İphone almak istemem şahsen.
Abi iphone alan çoğu kişi zaten kullanışlı olduğu için almıyor . Sorsan bir çoğu alma sebebini kendide bilmez .
Belli olmaz, bu şekilde bir duyuru yapıpta boş çıkarırlarsa satışlar düşer. Bir şeyi yapacağını söyleyip yapmamak hiç bir şey söylemeden yapmamaktan daha fazla güven kaybettirir.
Sözde ucuz olması için üretilen 5c ile 5 in aynı paraya satıldığı ender yerlerden birisi bizim ülkemizdir kesin. Özellikle etrafımda çok fazla var, yeni telefon aldım de hemen İphone mu? sorusu gelir. İphone 5 İphone 5C