0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sözde ucuz olması için üretilen 5c ile 5 in aynı paraya satıldığı ender yerlerden birisi bizim ülkemizdir kesin. Özellikle etrafımda çok fazla var, yeni telefon aldım de hemen İphone mu? sorusu gelir. İphone 5 İphone 5C
Abi 5c iphone unun en ucuz telefonu olmasi lazim sozde
Diğer ülkelerde öyledir muhtemelen. Ancak bizim ülkemizde genel olarak telefon ihtiyaç olarak değilde hava atma aracı olarak kullanıldığı için bu şekilde oluyor.
Bir arkadasimda telefonu bildigin hava atma araci olarak kullanir. Telefon piyasaya ciktigi an alir. Ve baska bir model ciktiginda ise elindekini %30 zararla satip hemen onu aliyor
Kendi parasını kazanmaya başladığında yapamayacak onu. Benimde yeğenim 1.5 sene önce iphone 4 aldı kendi stajdan kazandığı parayla. Eskiden senede 2-3 defa telefon değiştirirdi, şimdi bakıyorum telefonu masaya indirirken bile eli titriyor düşerde kırılır diye.
S4 için 4.3 sunuldu bugün itibariyle, şu anda indiriyorum 696.38 mb bir güncelleştirme ve kablosuzdan telefon üzerinden yapıyorum. İnternetime kuvvet
Hayırlı olsun stabiliteye dair yorumlarını bekliyorum.
Türkçe klavyenin gelmiş olması( yani basılı tutmaya gerek kalmıyor ç ş ğ için)
Bu süper olmuş bunu bilmiyordum
Hayirli olsun abi Yorumlarini bekleyecegim
Sağol İlke, şuanda indirme bitti kuruluma geçti. Sanırım 10 dk içerisinde işlem tamamlanmış olur. Bu arada 4.3 ten 4.2.2 veya daha alt sürümlere dönemiyorsunuz. Onaylattığı bilgilendirmede yazıyor açıkça bu ibare.
İnsallah sorunsuzdur abi
Şuan için ilk izlenimlerim sanki yazı boyutu biraz artmış gibi geldi bir boy küçüğe geçtim. Ram kullanımı 870 mb civarlarına düştü, eskiden 1.10-1.30 gb arası gezinirdi. Şimdilik bu kadar.
Stabilite vs yaz abi birkac gun sonra
Abi gözün aydın.
Darısı size artık. Baya iyileşmiş gibi geldi bana telefon.