0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LG G2 candır ama sana tavsiyem cihazı hemen rootla sadece root ama rom atma ve ses iyileştirme dosyasını at içine yardımcı olurum istiyorsan ses 2 katına çıkıyor ve Hi-Fi özelliği açılıyor inanılmaz bir kalitesi var ayrıca rootlayınca radyoyuda aktif edebiliyorsun bu konudada yardımcı olurum radyosuda inanılmaz kaliteli
Arkadaşlar Note 2 ile başıma sık gelen bir olay şarja taktığımda gelen elektriği USB olarak algılayıp yavaş şarj olma durumu var izmirde başıma gelmiş oldukça sinir olmuştum netten baya araştırdım geçerli bir nedeni yok coğu forum sitesinde cevap bulamadım...Tabi ilk bulan ben değilimde yinede paylaşayım belki yardımı olur. Telefonu şarja takarken önce cihazı telefona bağlayıp sonra prize takarsanız AC olarak şarj oluyor, ama önce prize takıp sonra cihaz girişini takarsanız %99 USB olarak şarj ediyor bu da normal şarj süresinden 3-4 kat daha uzun bir sürede şarj olmasını sağlıyor, muhtemelen voltajla igilidir teknik bilgim yok.Bu benim ve yakın bi arkadaşımın Note 2 de böyle sizde nasıl acaba?
battery.bin dosyasini sil diyecegim ama ondan olmaz.Benim note2 gelsin yazarim abi
İlke note 2 mi sipariş ettin hayırlı olsun
Abi başıma gelmedi bir yorum yapamıcam . Bilgi için teşekkürler ola ki başıma gelirse aklımın bir köşesinde bulunsun .
Malum düğün zamanı izmirde muazzam bir gece geçirdim Kafamda deli sorular telefonda şarj yok
Abi şarj halledilmiş ama sorulara cevap bulamamış gibisin .
Bulmam mı kardeşim bulmam mııııı Gece izmirin içinde 3 saat araba kullandığıma mı yanayım, narkotikten alınmamıza mı yanayım, travestilerin koşturmasına mı yanayım Muhtemelen bi daha izmire gitmem
Neler olmuş orada
Menü içerisinde ise menüye girdikten sonra soldaki menü tuşuna basıp düzenle derseniz istediğiniz gibi değiştirirsiniz.
Bu kadar hızlı bir yardım daha görmemiştim.Teşekkür ederim Ertan bey.
http://www.andronova.net/2013/11/04/galaxy-s3-icin-android-4-3-resmi-olarak-dagitima-basladi/Arkadaşlar s3 ün 4.3 güncellemesi İrlanda da dağıtılmaya başlamış . Habere göre maalesef bu s3 ün son güncellemesi . Note 2 için ise 4.4 gelecek diyorlar fakat 4.4 te note 2 nin son güncellemesi olacak .
S 3 android 5 sürümüne kadar güncellenecek diye biliyorum
5 sürümünün çıkması demek en az 2 sene demek olurki çok zor bence. Ben S4 kullanmama rağmen umutlu değilim.