0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E bay amazon gibi sitelerden 5 6 dolara yuksek mah lı piller alarak cozebilirsiniz. Buradanda alirsiniz ancak pahali oluyor genelde
Benim telefonun pil s3 ve s4le aynı onların kapasitesi yüksek onları alırsam sarj 1.5 güne çıkar diye düşünmekteyim bayadır kuruyorum bu planı
Ercüment note 2 ile aynı olsaydı 1 ay giderdi. Mübarek 3100 ma.
Pimaşla uydururum ben onu Bakalım 4.4 kitkatı bekliyorum ondaki şarj durumuna bakıp öyle alırım baktım 1.5 günü buluyor hiç gerek yok baktım günü itekleyerek çıkartıyor patlatırız bi dene
Kırıcı olmak istemem ama 4.4 ü alacak mı senin telefon :-P
Alıyor abi Ace2 sen hayırdır çift çekirdek 800 mhz
Ahaha aynen Mahmut =) ama bize aksama kadar gidiyor tabi cok sukur bunada ilk defa gun icinde sarja takmadigim bi akilli telefon kullaniyorum
Duyurdu mu samsung alacağını
http://yesilcin.com/index.php?topic=21750.0Abi buyrun.
Mahmut bu konuda yanılıyorsun.Bi samsung al ve hiç bir yazılım kurmadan kullan bakalım sorun olacak mı?Bilmiyorum program kuruyor musun, ancak sorun samsung'da değil, Android markete dahil edilen yazılımların kontrolden geçmemesidir.Her kez program yazıp, stabilitesinden sorumlu olmadan play store'a yükleyebiliyor.Ancak i tunes'ta öyle değil. yazılım kontrol edilmeden, işletim sistemin stabilitesi ile uyumunu kontrol etmeden, apple mağazaya giremiyor.
Ercü o donanımdaki bir telefona samsungun 4.4 ü vermesi gerçekten enteresan geldi bana. Benim tavsiyem güncelleştirme yayınlandıktan sonra bir süre piyasadaki yorumları takip edip ona göre yükle. Telefonu yavaşlatıp yeni telefon aldırma stratejisi olabilir
Radyosu olmayan s5 ne yapayım
Telefonumu alalı 1-1,5 yıl oldu abi 1 kere bile radyosunu kullanmadım
radyo benim için önemli işe giderken otobüste güzel oluyor