Gönderen Konu: Android Kardeşliği Başlığı =)  (Okunma sayısı 115782 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Android Kardeşliği Başlığı =)
« Yanıtla #560 : Ekim 13, 2013, 12:08:41 »
E bay amazon gibi sitelerden 5 6 dolara yuksek mah lı piller alarak cozebilirsiniz. Buradanda alirsiniz ancak pahali oluyor genelde

Benim telefonun pil s3 ve s4le aynı onların kapasitesi yüksek onları alırsam sarj 1.5 güne çıkar diye düşünmekteyim bayadır kuruyorum bu planı :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #560 : Ekim 13, 2013, 12:08:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #561 : Ekim 13, 2013, 12:52:09 »
Benim telefonun pil s3 ve s4le aynı onların kapasitesi yüksek onları alırsam sarj 1.5 güne çıkar diye düşünmekteyim bayadır kuruyorum bu planı :D
Ercüment note 2 ile aynı olsaydı 1 ay giderdi. Mübarek 3100 ma. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #562 : Ekim 13, 2013, 13:02:52 »
Ahaha aynen Mahmut =) ama bize aksama kadar gidiyor tabi cok sukur bunada ilk defa gun icinde sarja takmadigim bi akilli telefon kullaniyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #563 : Ekim 13, 2013, 13:09:07 »
Ercüment note 2 ile aynı olsaydı 1 ay giderdi. Mübarek 3100 ma. :)

Pimaşla uydururum ben onu :P :D Bakalım 4.4 kitkatı bekliyorum ondaki şarj durumuna bakıp öyle alırım baktım 1.5 günü buluyor hiç gerek yok baktım günü itekleyerek çıkartıyor patlatırız bi dene :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #564 : Ekim 13, 2013, 13:12:05 »
Pimaşla uydururum ben onu :P :D Bakalım 4.4 kitkatı bekliyorum ondaki şarj durumuna bakıp öyle alırım baktım 1.5 günü buluyor hiç gerek yok baktım günü itekleyerek çıkartıyor patlatırız bi dene :)

Kırıcı olmak istemem ama 4.4 ü alacak mı senin telefon :-P
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #565 : Ekim 13, 2013, 13:14:46 »

Alıyor abi :) Ace2 sen hayırdır :D  çift çekirdek 800 mhz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #566 : Ekim 13, 2013, 16:20:40 »
Alıyor abi :) Ace2 sen hayırdır :D  çift çekirdek 800 mhz :D

Duyurdu mu samsung alacağını :o

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #568 : Ekim 13, 2013, 20:07:18 »
Ahaha aynen Mahmut =) ama bize aksama kadar gidiyor tabi cok sukur bunada ilk defa gun icinde sarja takmadigim bi akilli telefon kullaniyorum :D

Abi bazen arkadaşlar note 2 nin şarj durumunu abarttığımı söylüyor ama gerçekten akıllı telefonlar arasında en iyisi diyebilirim . Ben dün akşam çıkardım bugün mersine gittim orada fece , nete normal zamanlara göre daha fazla girdim , resim çektim ona rağmen şu an şarj tam %49 . Telefonu sadece telefon amaçlı kullandığım zamanlarda bana 3. güne kadar dayandığı da oldu . Kardeşimi her priz başında gördüğümde telefonun değerini daha iyi anlıyorum cep telefonu demeye bin şahit lazım bildiğin kablolu . :D

Ercüment yaparsan öyle bir şey dünyada en uzun şarj süresi olan akıllı telefona sahip olmuş olursun . :) Ama şunu söyleyim bu haliyle bile bir iphone dan iyidir .

Serkan abi 4.4 kitkatın daha düşük donanımlarda da çalışabileceğini bende duydum . Fakat samsungtan böyle bir açıklama daha duymadım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #569 : Ekim 13, 2013, 20:51:04 »
Duyurdu mu samsung alacağını :o

Bakmıştım bir sitede yazıyordu bulursam paslıyayım hemen abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #570 : Ekim 13, 2013, 20:58:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #571 : Ekim 13, 2013, 21:03:25 »
Ve ayrıca çok önemli bir haber :lol:

Samsung Galaxy S5 Geliyor!
Çıkışı ile büyük ses getiren ve satış rekorlarına imza atan Galaxy S4 akıllı telefon pazarında halen en popüler cihazlar arasında yer alırken, Samsung’un güvenilir kaynaklarından alınan bilgilere göre Samsung Galaxy S5 Ocak ayı itibari ile kullanıcılarına tanıtılacak.

Galaxy S4 ile elde edilen ve tüm dünyanın kabul ettiği başarıyı az bulan Samsung, şimdiki umutlarını Galaxy S5’e bağlamış gibi görünüyor.  Edinilen bilgilere göre, sekiz çekirdek, 64 bit Exynos 5430 işlemci ile birlikte geleceği bilinen yeni amiral gemisi 16 MP’lik kamerası ile kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Henüz Samsung’dan resmi bir açıklama gelmese de büyük ihtimalle önümüzdeki Ocak ayı itibari ile karşımıza çıkacak olan S5, bakalım Samsung’un beklentilerini karşılayabilecek mi?

Samsung s4’ün kırmış olduğu rekorları ve halen en beğenilen telefonlardan biri olduğu göz önünde bulundurulursa yeni mode S5’in işi oldukça zor gibi görünüyor.

Kaynak: http://teknoloji.milliyet.com.tr/samsung-galaxy-s5-geliyor-/yeniurunler/detay/1776127/default.htm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #572 : Ekim 13, 2013, 21:58:40 »
http://yesilcin.com/index.php?topic=21750.0

Abi buyrun.

Ercü o donanımdaki bir telefona samsungun 4.4 ü vermesi gerçekten enteresan geldi bana. Benim tavsiyem güncelleştirme yayınlandıktan sonra bir süre piyasadaki yorumları takip edip ona göre yükle. Telefonu yavaşlatıp yeni telefon aldırma stratejisi olabilir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #573 : Ekim 13, 2013, 23:06:14 »
Mahmut bu konuda yanılıyorsun.
Bi samsung al ve hiç bir yazılım kurmadan kullan bakalım sorun olacak mı?
Bilmiyorum program kuruyor musun, ancak sorun samsung'da değil, Android markete dahil edilen yazılımların kontrolden geçmemesidir.
Her kez program yazıp, stabilitesinden sorumlu olmadan play store'a yükleyebiliyor.
Ancak i tunes'ta öyle değil. yazılım kontrol edilmeden, işletim sistemin stabilitesi ile uyumunu kontrol etmeden, apple mağazaya giremiyor.

Kesinlikle katiliyorum gecen hafta telefonuma uygulama yuklerken zorla durdurdu m. Sonra her an hata msj vermeye basladi . Fabrika ayarina dönmek sorunu çözdü. Ama tum ayar rehber ve resim muzik gitti. Yedek almadigim icin o pisman oldum. Neyse telefon sifir yazilimla o kadar rahat calisiyorki anlatamam. Bende sadece en gerekli programları yükledim ve öyle sorunsuz kullanarak devam ediyorum
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #574 : Ekim 14, 2013, 00:24:50 »
Ercü o donanımdaki bir telefona samsungun 4.4 ü vermesi gerçekten enteresan geldi bana. Benim tavsiyem güncelleştirme yayınlandıktan sonra bir süre piyasadaki yorumları takip edip ona göre yükle. Telefonu yavaşlatıp yeni telefon aldırma stratejisi olabilir :)

Abi sorma son donemde 2.3.6 gingerbread yaziliminin4.1.2 jellybbean yaptim telefon otistik oldu videoda kilitleniyor falan kitkat dusuk ozellikli telefonlara dagitilacagi soyleniyor bu durumda daha stabil olmasini bekliyorum acikcasi bakalim beklemedeyim bende. Birde bu jelly bean'e gectikten sonra ram 555mbtan 624e cikti sanal olarak cikti bu kesin birsey acaba islemciden mi yiyor diye dusunmuyor degilim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #575 : Ekim 16, 2013, 19:17:59 »
Radyosu olmayan s5 ne yapayım :)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #576 : Ekim 16, 2013, 19:36:05 »
Radyosu olmayan s5 ne yapayım :)
Telefonumu alalı 1-1,5 yıl oldu abi 1 kere bile radyosunu kullanmadım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #577 : Ekim 17, 2013, 16:45:16 »
Telefonumu alalı 1-1,5 yıl oldu abi 1 kere bile radyosunu kullanmadım :D
radyo benim için önemli  işe giderken otobüste güzel oluyor
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #578 : Ekim 17, 2013, 16:46:05 »
radyo benim için önemli  işe giderken otobüste güzel oluyor

Anladım abi :) Ben klip indiriyorum bol bol youtubedan onları dinliyorum yolda :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #579 : Ekim 31, 2013, 14:51:48 »
Arkadaşlar android 4.4 kitkat yarın tanıtılıyor . Bu sürümün 512 mb ram barındıran cihazlarda çalışabileceği söyleniyor . Umarım cihaz üreticileri bu sürümü eski telefonlara da dağıtır ve herkes androidin en güncel sürümünü kullanabilir . Bu yüksek donanıma sahip cihazlarında çok daha hızlı ve stabil çalışacağının habercisi .

http://www.andronova.net/2013/10/31/android-devrimi-gerceklesebilir-android-4-4-kitkat-dusuk-donanimli-cihazlarda-calisacak/