0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4.2.2 ye gectikten sonra internet cok yavasladi (hem wifi hem de 3G) benzer durumla karsilasan varmi?
Arkadaşlar . Teyzemin aldığı s3 ün şarjı son günlerde hemen bitmeye başladı telefonda her şey aynı ayarlar olsun yüklenen uygulamalar olsun ama buna rağmen bir kaç gün öncesine kadar en az 2.5 gün dayanan batarya son günlerde 1 gün dayanıyor . Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ?
1. Şebeke çok az çekiyorsa,2. Hafıza kartı bozulmuşsa, 3. Yüklenen bir yazılım cpu götürüyorsa,4. Şarj aleti ve ya kablosu bozulmuşsa. (bilgisayrda usb üzerinden şarj da sağlıklı değil)5. Sürekli açık, gps, gsm veri ve wi-fiBunları bi kontrol et, sonra imkan varsa rehberi yedekle ve hard format at.
S3 e yama geldi yamaaa yama yama 4.1.2 ye devam ...
Abi nasıl bir yama bu . Rica etsem biraz daha açarmısınız .
Valla Mahmut bi güncelleme geldi yükledi .. Sürüm ve kernel sayısı değişti ama yazılım olarak ne değişti bilmiyorum..
Ok abi anladım benim telefona da geldi aynı şekilde bir güncelleme . Güncelleme geldikten sonra sanki telefon biraz daha stabil oldu . Gerçi öncesinde de takılma donma v.s hiç yaşamadım ama güncelleme sonrası biraz daha iyi oldu gibi . Pisikolojikte olabilir .
Geçen gün güncelleme yaparken takılır gibi oldu telefon.. Sonra basılı tutup uygulama bilgilerinden durmaya zorladım. Sonrası tam bi kabus oldu. 3310 daha hızlı ve kullanışlı olurdu yanında..Fabrıka ayarlarına döndüm ama rehber resımler müzikler hepsi gitti telefon normale döndü...
Abi samsung maalesef yazılım konusunda çok sıkıntılı . Umarım bir daha yaşamazsınız . Zaten bu ay sonunda veya gelecek ayın başında 4.3 verilecek diye duydum inşallah bu çıkacak 4.3 rom çok daha iyi olur .
onun sebebı biraz bendim canım biliyorum hatamı
Mahmut bu konuda yanılıyorsun.Bi samsung al ve hiç bir yazılım kurmadan kullan bakalım sorun olacak mı?Bilmiyorum program kuruyor musun, ancak sorun samsung'da değil, Android markete dahil edilen yazılımların kontrolden geçmemesidir.Her kez program yazıp, stabilitesinden sorumlu olmadan play store'a yükleyebiliyor.Ancak i tunes'ta öyle değil. yazılım kontrol edilmeden, işletim sistemin stabilitesi ile uyumunu kontrol etmeden, apple mağazaya giremiyor.
E bay amazon gibi sitelerden 5 6 dolara yuksek mah lı piller alarak cozebilirsiniz. Buradanda alirsiniz ancak pahali oluyor genelde