0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yokmu deneyen? Telefonu fabrika ayarlarina mi dondursem?
Abi fabrika ayarlarına döndürsen de yine 4.2.2 olarak kalır telefon .
Biz henüz 4.1.2'deyiz. Ama bataryanın maşallahı var. Üç gün gidiyor, yaklaşık 60-70 telefon görüşmesiyle.
Yeniden rom yüklemen lazım abi yani eski sürümün hangi sürümün ise samsunglarda odin ile bu iş çok rahat yapılabiliyor.+1
evet yine 4.2.2 olur ama telefon biraz rahatlamaz mi?
Sorunun kaynagi 4.2.2 ise eger telefoncuda 4.1.x yukletirim. Once ondan emin olmak istiyorum varmi boyle bir sikayeti olan diye.
4.2.2 samsung'a ve başka marka telefonlara alerji yapmış. paylaşımları okuyun.http://www.computerworld.com.tr/featured/samsungdan-android-4-2-2-bekleyenlere-kotu-haber/http://forum.donanimhaber.com/m_80015596/tm.htm
Bataryada cok sukur problem yok. Tek sorun internet cok agirlasti beklecem biraz daha sonra bir resetleyecem telefonu sorun devam ederse eski 4.1.x'e geri donus yapacam.
Tüm dünyada S3 ve Note 2 de 4.2.2 yerine direk 4.3.0 a geçilecek diye duymuştum. Ama şu sıra yeni çıkan s3 ve note 2 ler 4.2.2 li piyasaya sürülüyor ilginç..s4 zaten 4.2.2. li geldi...
Abi 2-3 hafta önce teyzem s3 aldı ve 4.1 idi . Şu an piyasadaki telefonlar 4.2 olsa idi bizde mutlaka güncellemeyi alırdık . Eğer böyle bir durum varsa samsung açısından rezillikten başka bir şey değil . Diğer yandan bende bu iki telefonun direk 4.3 veya 4.4 alacağını duydum .
Ben artik su 4.1.2yi bir alsam cok hos olacak :-D
Hayir abi hala 2.3.6 gingerbread
Amiral gemisi dediği s3 ve note 2 yede 4.2 dağıtmadı gerçi direk 4.3 ü dağıtacağını söylüyor ama bakalım .
Samsung 40 milyon kişiyi birkez daha hayal kırıklığına ugratırsa kendi kuyusunu kazar. Ekimin ortasında 4.3 s3'e ya verecek ya verecek.
Seve seve vermeze seve seve verecek diyorsun yani . Şaka bir yana bende Ekimin içinde s3 için 4.3 ün dağıtılacağını duydum .
Aynen seve seve verecek ki s3 kullanıcısı memnun kalsın s3'ü degistirmek isteyen yeni çıkacak s5'i alsın tabi bu benim mantigim bildiğim kadarıyla 40 milyon s3 sattılar belki daha fazla www.andronova.net Bu arada buradan android ile ilgili bütün yeni haberlere ulaşabilirsin belki biliyorsundur ama olsun
Selçuk bu haber sitesini biliyordum hatta uygulaması da yüklü teşekkürler .