0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bildiginiz gibi android 4.4 bugun tanitildi resmen. http://forum-androidsitem.net/showthread.php?tid=2796
İlke bilmediğimiz bir şey var mı ?
))Bu arada bugun 4 Amperlik bataryam geldi Hangi telefonun bataryasi bu kadar yuksek aceb
İlke hayırlı olsun, pil normal pile göre daha kalın ve kapak ile uyumlu değil mi?
Sagol abi. Evet normal pilin tam 2 kati ve ona gore kapakla birlikte gonderdiler
S4 içinde gördüm aynı projeyi ve 7.5 amperlik pil ve kapak geliyor. S4 oluyor S4 zoom resmen Bu tarz pillere ne kadar güvenilir bilemem ama kesinlikle telefonun üstündeyken şarj etmemek lazım.
Vayy supermis abi Abi telefona 2 saat oldu takali. Full internete bagliydi %70 te 65 e indi. Sarj olayinida ilk pil bitince yazacagim
Hayırlı olsun, benim taşınabilir şarjım var 4 amperlik, telefonun bataryası 2.6 amper, hiç şarj etmeden 2 gün yetiyor bana rahatlıkla. Birde şarj edersem taşınabilir ile 1 haftayı zorlarım.
Htc one X imi satıp LG G2 aldim gerçekten FP orani en iyi telefon
Teşekkür ederim arkadaşlar , malzeme kalitesi cok iyi , kamerasindan sikayet edenler var ama ben cok memnunum makro cekimleri inanilmaz, benim ve bircok kisinin sikayeti arka kasa biraz gicirdiyor ama ben sert kilif aldim sorun kalmadi. One x ten cok daha hizli
Tapatalk fotoyu gucultur tahminen ama sanirim makro kalitesi belli olur
Nokia C7 den sonra artık bende Androidciyim LG G2 aldım.