0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
S3'e sunmayacaklar yani alnını karışlarım ben samsung'un
Mahmut abi cok tesekkur ederim paylasim icin benim telefonunda alacak olamasi kesinlesti gibi birşey oldu 4.1.2 video oynatirken falan bazen kasma yapiyor 4.4e gecmek gercekten guzel olacak gibi gozukuyor
4.4 alacak cihazlara burdan bakabilirsiniz. Bazilari kesin degil yalniz. Keske 5830i yede gelse 4.4 http://forum-androidsitem.net/showthread.php?tid=2748
Rica ederim Ercüment . İnan tüm cihazların almasını isterim . Habere göre de hemen hemen tüm cihazlar alabilir umarım üreticiler çirkeflik yapmazlar ve güncellemeyi çalıştırabilecek tüm cihazlara sağlarlar . Senin cihazın alacak olmasına da senin adına sevindim . İlke listede note 2 yok ama ben alacak diye duydum . Galiba listede eksikler var .
İnsallah abi. Ama gelsede ben yuklemeyecegim cunku 4.3ve + surumlerde samsung knox adli uygulama ile geliyor. Bu uygulama ise telefonu rootladigin an bir daha asla garantiye sokamazsin rom yuklesen bile. Xda da suan acik bulmaya calisiyorlar
İlke ben zaten resmi rom kullandığımdan fark etmez. Xda inşallah bir açık bulur sende kullanırsın.
Görünen o ki bir çok cihaz güncelleme alacak. Benim bulduğum linkteki listede S3 yok, ancak gelmezse ayıp olur. (gariptir ama listede s3 mini var, ama S3 kendisi yok) Gerçi daha 4,2 ve 4,3 gelmedi ama.....http://www.sidhtech.com/news/android-44-kitkat-update-roadmap-phones-list/10019827/
Arkadaşlar . Teyzemin aldığı s3 ün şarjı son günlerde hemen bitmeye başladı telefonda her şey aynı ayarlar olsun yüklenen uygulamalar olsun ama buna rağmen bir kaç gün öncesine kadar en az 2.5 gün dayanan batarya son günlerde 1 gün dayanıyor . Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ?
Umarım sorun yaşamazsınız ama yaşarsanız servise vermeden önce kesinlikle önce hafıza kartını çıkarıp deneyin .
Sağolasın bilgi için sarjın bitmesindeki sorunların en başında gelebilir bu hafıza kartı arızası
Sende sağol Selçuk . Sorun ilk başladığında aklımın ucundan geçmedi hafıza kartından olabileceği ama oluyormuş . Ben olmasam teyzem direk servise verirdi orada da yapboz yapıp verirlerdi telefonu .
Benim telefona daha 4.3 gelmedi, 4.4 alacak diye duyurular başladı. 4.4 gelene kadar 3 sene geçer sanırım. Bu arada telefon S4
Ertan S5 4.4 ile biran önce ne zaman gelirse senin S4'ün 4.4 alma süresi o kadar kısalır.
S5 gelmesin valla, daha 3 ay oldu telefonu alalı. Biraz daha üst model olarak kalsın, ben 4.3 e razıyım ama o da piyasada yok.
Bence de gelmesin ne kadar geç gelirse senin S4 ve benim S3 için yazılım açısından o kadar iyi olacaktır kit kat için listelerde S3 adını göremiyoruz mesela her ne kadar güvenilir listeler olmasalar da. Bu arada Avrupaya sunulan diğer resmi 4.3 romları kurabilirsin çoğunda Türkçe dil desteği mevcut illa Türkiye rom'unu beklemene gerek yok derim. Ben geçen sene S3 için ice cream'dan Jelly'e geçerken polonya rom'undan başlamıştım kullanmaya.