Gönderen Konu: Android Kardeşliği Başlığı =)  (Okunma sayısı 115755 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Android Kardeşliği Başlığı =)
« Yanıtla #440 : Ağustos 04, 2013, 23:25:41 »
Abi az daha bekleseydin Eylül'de note 3 tanıtılacaktı..
Ondan sonra note 4 abi :) Teknolojiye hic yetisilemez :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #440 : Ağustos 04, 2013, 23:25:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #441 : Ağustos 04, 2013, 23:46:28 »
Abi az daha bekleseydin Eylül'de note 3 tanıtılacaktı..

Abi sen benden büyüksün :)

Abi önce bekleme niyetindeydim fakat sonra çıkacak note 3 ün fiyatının muhtemelen 2000 tl gibi olacağını düşününce almaya karar verdim gerçi note 3 te çıktıktan 3 ay sonra fiyatı düşer ama sabredemedim . :)

Ondan sonra note 4 abi :) Teknolojiye hic yetisilemez :)

Bu açıdan da bakmak lazım . :) Teknoloji akıl almaz hızda gelişiyor . Hızına yetişmek imkansız .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 16 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #442 : Ağustos 05, 2013, 00:43:19 »

Abi önce bekleme niyetindeydim fakat sonra çıkacak note 3 ün fiyatının muhtemelen 2000 tl gibi olacağını düşününce almaya karar verdim gerçi note 3 te çıktıktan 3 ay sonra fiyatı düşer ama sabredemedim . :)

Doğru diyorsun ben note 3ü bekliyorum ama çıkış fiyatı ve bütçeme göre hemen note 2 ye dönebilirim. Bu arada büyüklüğü hiç sorun değil, alışınca artık diğer telefonları kullanamayacaksın. Hayırlı olsun. Yalnız dikkat et düşürme düşürürsen ekran direk gider. Orjinal tırnaklı kılıfını kullanıyorsan o da iyice kasaya alışana kadar dikkatli kullan, atıverir telefonu, bir kardeşimin başına geldi.

Alıntıda sıkıntı olmuş bu arada neyse
2012 Auris 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #443 : Ağustos 05, 2013, 00:49:20 »

Doğru diyorsun ben note 3ü bekliyorum ama çıkış fiyatı ve bütçeme göre hemen note 2 ye dönebilirim. Bu arada büyüklüğü hiç sorun değil, alışınca artık diğer telefonları kullanamayacaksın. Hayırlı olsun. Yalnız dikkat et düşürme düşürürsen ekran direk gider. Orjinal tırnaklı kılıfını kullanıyorsan o da iyice kasaya alışana kadar dikkatli kullan, atıverir telefonu, bir kardeşimin başına geldi.

Alıntıda sıkıntı olmuş bu arada neyse

Abi sağol . Düşürme konusunda farkındayım abi düşürmemeye çalışacağız .Kılıf olarak kapaklı kılıf hoşuma gitmedi netten kauçuk kılıf sipariş verdim yarın gelir . S3 mini de de kauçuk kılıf kullanıyordum bir kaç kere düşmesine rağmen telefonda çizik dahi yok .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RoadChaser
  • Kilometre: 17000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #444 : Ağustos 05, 2013, 04:03:36 »
Samsunga verilen para plastiğe ve aslında abartılan kadar olmayan uygulamalara gidiyor.  Sonra bedava program peşinde koşuyoruz.

Android kullanıcısı nexus programındaki cihazlardan tat alır. Herşey stabil ve optimizasyona açıktır. Bir firmanın boyunduruğu altında kalmazsınız. Şu gün güncelleme yayınlanacak şu sorun düzeltilecek uyku uyutmaz. 5 yıldır hTC kullanıyorum bu sürecin ikinci yarısı HD2 ile geçti. Halen kernel çözülüyor cihaza. Custom romlar nerdeyse günlük çıkıyor. Hala XDA nın ana sayfasında .

Samsung nokia nın symbian ile alıştırdığı kolaylık ve uygulamaları iphone a para vermek istemeyenler için cihaz üretiyor. Ben halen anlam veremiyorum. 2500liralardan satışa çıkan bir cihaz nasıl oluyorda 7-8 ay sonra 1400 dolaylarına düşüyor eğer bir insan 1400e satabiliyorsa  bu cihazı ben kendimi kötü hissederdim. Zaten 3 ayda bir yenilenen bir cihaz için neden havaya 1000tl saçıyım ?

ıphone un sırtı hiç bir zaman yere gelmez.  Arkasında apple var. Kullanıcı kitlesi belli yaptığı iş donanım ve yazılım belli. Türkiyede marlboro dan sonra ikinci masa üstü süsü. v.s. v.s.

Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun ama android paylaşımı yapılırken içimden geçenleri yazmak istedim. Cupcake den beri android kullanıyorum. Samsung daha badayı keşfetmeden winmo6.1 üzerine haretle cupcake boot ediyorduk. Şimdi bakıyorum samsung gözde çok büyümüş.  8-)

Şimdi panasonic-motorola ve M7 peşindeyim HD2 yi bırakabilirsem 4.8" e kadar bir cihaz alıcam.

Bu arada paylaşıldı mı bilmiyorum ama ücretsiz program keyfi için "aptoide"ı şiddetle tavsiye ederim.
'13 Auris 1.4 D-4D M/M Advanced SkyPack-Beyaz
LG G2 Black 32GB with 4.4 KitKat
Junior Detailer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #445 : Ağustos 05, 2013, 08:18:33 »
Samsunga verilen para plastiğe ve aslında abartılan kadar olmayan uygulamalara gidiyor.  Sonra bedava program peşinde koşuyoruz.

Android kullanıcısı nexus programındaki cihazlardan tat alır. Herşey stabil ve optimizasyona açıktır. Bir firmanın boyunduruğu altında kalmazsınız. Şu gün güncelleme yayınlanacak şu sorun düzeltilecek uyku uyutmaz. 5 yıldır hTC kullanıyorum bu sürecin ikinci yarısı HD2 ile geçti. Halen kernel çözülüyor cihaza. Custom romlar nerdeyse günlük çıkıyor. Hala XDA nın ana sayfasında .

Samsung nokia nın symbian ile alıştırdığı kolaylık ve uygulamaları iphone a para vermek istemeyenler için cihaz üretiyor. Ben halen anlam veremiyorum. 2500liralardan satışa çıkan bir cihaz nasıl oluyorda 7-8 ay sonra 1400 dolaylarına düşüyor eğer bir insan 1400e satabiliyorsa  bu cihazı ben kendimi kötü hissederdim. Zaten 3 ayda bir yenilenen bir cihaz için neden havaya 1000tl saçıyım ?

ıphone un sırtı hiç bir zaman yere gelmez.  Arkasında apple var. Kullanıcı kitlesi belli yaptığı iş donanım ve yazılım belli. Türkiyede marlboro dan sonra ikinci masa üstü süsü. v.s. v.s.

Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun ama android paylaşımı yapılırken içimden geçenleri yazmak istedim. Cupcake den beri android kullanıyorum. Samsung daha badayı keşfetmeden winmo6.1 üzerine haretle cupcake boot ediyorduk. Şimdi bakıyorum samsung gözde çok büyümüş.  8-)

Şimdi panasonic-motorola ve M7 peşindeyim HD2 yi bırakabilirsem 4.8" e kadar bir cihaz alıcam.

Bu arada paylaşıldı mı bilmiyorum ama ücretsiz program keyfi için "aptoide"ı şiddetle tavsiye ederim.

Güncelleme konusunda katılıyorum çoğu android telefon üreticileri cihazlarına belli bir süreden sonra güncellemeyi kesiyor apple bu konuda çok iyi . Fiyat konusunda ise yine hak veriyorum note 3 ü beklememe sebebimde bu çünkü biliyorum ki note 3 çıktıktan en fazla 3 ay sonra fiyatı düşmeye başlayacak zaten 1 yıl geçtimi yerlerde sürünecek . Aldığım telefonunda fiyatı daha da düşecek biliyorum ama onun fiyatı düşecek bunun fiyatı düşecek mantığıyla gidersek hiç cıhaz alamayız . :) Ben samsungun ürünlerini alacakalara tavsiyem çıkar çıkmaz almamaları . Gerçi apple hariç çoğu telefonda bu böyle apple da da böyle ama bu kadar abartılı değil .

Apple konusunda ise ben o telefona açıkçası para vermem . Kardeşimde var iphone 4 ara sıra kurcalıyorum androide alıştığımdanmıdır bilmiyorum hiç kullanışlı gelmiyor . Stabilite konusunda ise s3 mini yi 4.1.1 ile 7 ay civarı kullandım hiç bir sıkıntı çekmedim . Kaldıkı note 2 hem donanım olarak daha güçlü hemde yeni çıkacak android sürümünü de yüksek muhtemel alacağı için muhtemelen daha da iyileştirmeler yapılacaktır .

Kısaca ben memnunum samsung plastik falan ama ilk akıllı telefonum olan galaxy s i onlarca kez kılıfsız yere düşürmeme rağmen bir şey olmadı . Ve o telefonu 1,5 yıl civarı kullandım ekranda en ufak çizik oluşmadı . Diğer yandan samsungların arka kapağı ele alındığında çok adi hissi verse de kırılmaya çok dayanıklılar hemen hemen 2 ye katlasanız dahi bir şey olmuyor . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RoadChaser
  • Kilometre: 17000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #446 : Ağustos 06, 2013, 04:55:11 »

Apple konusunda ise ben o telefona açıkçası para vermem . Kardeşimde var iphone 4 ara sıra kurcalıyorum androide alıştığımdanmıdır bilmiyorum hiç kullanışlı gelmiyor . Stabilite konusunda ise s3 mini yi 4.1.1 ile 7 ay civarı kullandım hiç bir sıkıntı çekmedim . Kaldıkı note 2 hem donanım olarak daha güçlü hemde yeni çıkacak android sürümünü de yüksek muhtemel alacağı için muhtemelen daha da iyileştirmeler yapılacaktır .

Kısaca ben memnunum samsung plastik falan ama ilk akıllı telefonum olan galaxy s i onlarca kez kılıfsız yere düşürmeme rağmen bir şey olmadı . Ve o telefonu 1,5 yıl civarı kullandım ekranda en ufak çizik oluşmadı . Diğer yandan samsungların arka kapağı ele alındığında çok adi hissi verse de kırılmaya çok dayanıklılar hemen hemen 2 ye katlasanız dahi bir şey olmuyor . :)

Apple çok farklı bir dünya androidi onda aramak anlamsız olur.

hTC de fiyat prensibi bellidir yeni telefon çıkmadan ciddi bir düşüş olmaz.

Android mükemmel bir donanım isteyen OS değildir. Şuanki cihazların bu denli donanıma sahip olmasının sebebi kullandıkları sensörler ve ek uygualamlardır bir de 3. kişilerin kurukları oyunlar. Yoksa şuan 1ghz scorpion işlemci ile 4.2.2 yi çatır çatır çalıştırıyorum. Kardeşimin şuan s2 si var onda 4.1 günceli geldi çift çekirdek işlemciye rağmen benimkinden yavaş geçişleri var. Kİ ben OS u hafıza kartından açıyorum. Native SD kullanıyorum.

Sağlamlık konusunda bir brick hariç 3.5 yıldır HD2 de sıkıntı olmadı. 3310 misali düştüğü yere zarar verdi  ::) En son kullandığım plasitik telefon 2100dı . Elimde çevirerek yolda yürüyordum yaklaşık 50cmden elimden düştü toplamaya zahmet etmedim.  8-)

GÜle güle kullanın tasarım bakımından açıkçası imrendiğim bir cihaz note2. kuzenim kullanıyor çok kez yakıdnan inceleme şansı yakaladım ama elime alıp kullandığımda 1400liralık bir his vermedi.

'13 Auris 1.4 D-4D M/M Advanced SkyPack-Beyaz
LG G2 Black 32GB with 4.4 KitKat
Junior Detailer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #447 : Ağustos 06, 2013, 06:20:37 »
GÜle güle kullanın tasarım bakımından açıkçası imrendiğim bir cihaz note2. kuzenim kullanıyor çok kez yakıdnan inceleme şansı yakaladım ama elime alıp kullandığımda 1400liralık bir his vermedi.
Sağolun. Açıkçası ben telefonu beğenerek aldım.  Zevklede kullanıyorum. Daha şu ana kadar bir takılma donma vs. olmadı.

İos her ne kadar ayrı dünya olsa da bana kullanışsız geliyor. Ondan ben şayet apple a para vermem. En basit örnek itunes yüklü olmayan bir pc ye telefonu bağlıyamıyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #448 : Ağustos 25, 2013, 14:18:06 »
Arkadaslar CIA programi var. Bilinmeyen numaraları bulmaya yafiyor. Tavsiye ederim. Android markete CIA yazarsaniz cikar. ADAFFIX e ait program
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #449 : Ağustos 25, 2013, 15:40:24 »
Sağolun. Açıkçası ben telefonu beğenerek aldım.  Zevklede kullanıyorum. Daha şu ana kadar bir takılma donma vs. olmadı.

İos her ne kadar ayrı dünya olsa da bana kullanışsız geliyor. Ondan ben şayet apple a para vermem. En basit örnek itunes yüklü olmayan bir pc ye telefonu bağlıyamıyorsunuz.

Bagliyosunda ise yaramiyo sadece foto alabiliyosun ve modem yapabiliyosun ios a laf yok :p

Konuyu acip ayfon savunan bi adam olarak utancimdan geri dondum ve note2 aldim

Kim neresini begenmez bilemem ama ben böyle uzun giden sarj gormedim helal olsub

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #450 : Ağustos 25, 2013, 16:37:52 »
Bagliyosunda ise yaramiyo sadece foto alabiliyosun ve modem yapabiliyosun ios a laf yok :p

Konuyu acip ayfon savunan bir adam olarak utancimdan geri dondum ve note2 aldim

Kim neresini begenmez bilemem ama ben böyle uzun giden sarj gormedim helal olsub
Abi hayırlı olsun. Güle güle kullan. Şarz konusunda bana 3 gün gidiyor ve böyle bir telefon için 3 gün çok güzel bir değer.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #451 : Ağustos 27, 2013, 11:11:52 »
Tapatalk 4 v1.4.1 android apk app yeni sürümü

http://s3.dosya.tc/server9/Yvu53B/Tapatalk4_v1.4.1.rar.html
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #452 : Ağustos 27, 2013, 13:43:08 »
3 aylık temiz ıpohe 4 8gb. telefon 600tl fiyat nasıl ? kuzen satıcakta bende almayı dusunuyorum..bu telefonlarda sıkıntı yaşayan yada bu telefonu tavsıye edenler kimler  :foto:
E12

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #453 : Ağustos 27, 2013, 14:28:17 »
3 aylık temiz ıpohe 4 8gb. telefon 600tl fiyat nasıl ? kuzen satıcakta bende almayı dusunuyorum..bu telefonlarda sıkıntı yaşayan yada bu telefonu tavsıye edenler kimler  :foto:

Abi çok yanlış yere yazdın burdakilerin çoğu androidçi. Abi ben apple ürünü neden almam tek sebebim kaçak uygulama yükleyememek yüklenincede garanti dışı olur. Androidde böyle değil telefonuma 40$ lık oyunda yüklesem sorun yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #454 : Ağustos 27, 2013, 15:22:27 »
Abi çok yanlış yere yazdın burdakilerin çoğu androidçi. Abi ben apple ürünü neden almam tek sebebim kaçak uygulama yükleyememek yüklenincede garanti dışı olur. Androidde böyle değil telefonuma 40$ lık oyunda yüklesem sorun yok :)

kardeşim sende kaçak kucuk şeyleri yükleme.. :P
E12

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #455 : Ağustos 27, 2013, 15:23:43 »
İphone satılmadıysa talip olabilirim tbi siz almakdan vazgeçerseniz :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #456 : Ağustos 27, 2013, 15:40:49 »

Abi öğrenciyiz parayı dikkatli harcıyoruz :D Oyunlara vermeyelim parayı zaten sıkılıyoruz hemen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #457 : Ağustos 27, 2013, 20:42:51 »
Biri bana yardım etsin..

Kaldırdığım programların ve gereksiz dosyalarını silen bi program varmı...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #458 : Ağustos 27, 2013, 20:50:19 »
Biri bana yardım etsin..

Kaldırdığım programların ve gereksiz dosyalarını silen bir program varmı...

Abi ben telefonun kendi dosya yöneticisini kullanarak siliyorum . Bunu daha pratik yapabileceğin dosya yöneticisi var mı bilmiyorum google play de muhtemelen vardır fakat maalesef şu program bu işini görür diyemiyorum . :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #459 : Ağustos 27, 2013, 21:28:51 »
abi one click cleaner a bir baksan hafıza kartındaki hariç dosya verilerini siler gerçi hafıza kartındanda az siliyor