Samsung yakinda toyota gibi olacak herkes tercih edecek ardindan zaten satiliyor mantigiyla bozmaya baslayacaklar eger oyle birsey yapmazlarsa inleri cok acik
Samsung yakinda toyota gibi olacak herkes tercih edecek ardindan zaten satiliyor mantigiyla bozmaya baslayacaklar eger oyle birsey yapmazlarsa inleri cok acik
Sanmıyorum çünkü en büyük rakibi iPhone ve şuan gayet iyi ilerliyorlar.. yeni çıkan telefonu 6.3 inc acayip bişey

Umarım bozmazlar tabi =)
Sanmıyorum çünkü en büyük rakibi iPhone ve şuan gayet iyi ilerliyorlar.. yeni çıkan telefonu 6.3 inc acayip bişey
Umarım bozmazlar tabi =)
Android böyle giderse çürük elmanın sonu nokia ile aynı olacak. Androidde daha önceki sürümler stabil olmamasına rağmen apple ile rakipti. Şimdiki sürümler ise hızlı , stabil ve en önemlisi kullanışlı istediğinizi yapmanıza izin veriyor. Apple da bu yok daha önemlisi androidde her cebe uygun onlarca çeşit telefon var. Apple da ise bir 4 var birde 5 zaten ikisi arasında da ahım şahım bir fark yok.
Tapatalk ile note 2 cihazımdan gönderildi.
Mahmut Güle güle kullan. . Artik iyice samsung cu oldun. Note da en sevdiğim yani s pen...
Mahmut Güle güle kullan. . Artik iyice samsung cu oldun. Note da en sevdiğim yani s pen...
Sağol abi . Çürük elmaya inadına samsung

. Spen anlatılmaz yaşanır zaten değişim fikrine sebep olan da bu .

Tamam abi anladim okula defter goturmeye gerek kalmaz sanirim
S peni algilamasi super zaten
S peni algilamasi super zaten
Abi ben speni ilk kullandığımda çok şaşırdım bukadarını beklemiyordum. Kusursuz desem inan abartmış olmam. Mesela bu mesajımıda spen ile yazdım. Eskiden foruma telefonla girdiğimde mesajları kısa ve öz yazardım şimdi öyle bir derdim yok.
İlke seni ezmiş geçmiş abimiz
Abi bir yandan okey oynarken bir yandan da yazı yazınca ancak bu kadar oldu . Aslında yazımında iyi olduğu söylenemez . 
biraz antreman yap kalemle.
Saka bi yana, hayirli olsun.
Sağol abi .
Abi az daha bekleseydin Eylül'de note 3 tanıtılacaktı..