Gönderen Konu: Android Kardeşliği Başlığı =)  (Okunma sayısı 115771 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Android Kardeşliği Başlığı =)
« Yanıtla #400 : Ağustos 01, 2013, 00:57:52 »
yok ayrıyetten uygulamada var ;)
Telefonda ayari varken uygulama neyime :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #400 : Ağustos 01, 2013, 00:57:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #401 : Ağustos 01, 2013, 01:00:52 »
Telefonda ayari varken uygulama neyime :D

evin içinde çekiyormu gps :) geçen evin içinde 2 gün telefon aradım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #402 : Ağustos 01, 2013, 18:03:54 »
Arkadaşlar bugün hattımı taşımak için vodafone başvurdum . Hattım aktif olsun aylık 500 mb net 500 dk ve 5000 sms dahil 95 tl karşılığı note 2 alacağım . Şu an kullandığım telefonu da kardeşime vereceğim . :)

Vodafona o kadar ısrar ettim cihazı hemen alayım diye ama vodafone da 3 aktif hattım olmasına rağmen kabul etmediler . :(

Tavsiyede bulunan tüm arkadaşlara tekrardan teşekkürler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Kan Grubu: 0+
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #403 : Ağustos 02, 2013, 03:03:46 »
Android (Galaxy S III 4.1) için faydalı programlar nelerdir ?

Hep oyun hep oyun nereye kadar :)
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #404 : Ağustos 02, 2013, 20:00:51 »
Arkadaşlar bugün telefonu aldım . Konuşma mesaj ve net dahil 95 yerine toplam 85 ödeyeceğim . Daha öncede kontratlı cihaz aldığımdan ve ayrı 3 hattım daha bulunduğundan 85 tl ödeyecekmişim . :)
Büyüklüğü birazcık sıkıntı olacak gibi ama büyüklüğün verdiği avantajların yanında göz ardı edilebilir . Eski telefonum s3 mini de artık oyuncak gibi geliyor . :)

Tekrardan yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum . 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #405 : Ağustos 02, 2013, 21:42:31 »
Arkadaşlar bugün telefonu aldım . Konuşma mesaj ve net dahil 95 yerine toplam 85 ödeyeceğim . Daha öncede kontratlı cihaz aldığımdan ve ayrı 3 hattım daha bulunduğundan 85 tl ödeyecekmişim . :)
Büyüklüğü birazcık sıkıntı olacak gibi ama büyüklüğün verdiği avantajların yanında göz ardı edilebilir . Eski telefonum s3 mini de artık oyuncak gibi geliyor . :)

Hayırlı olsun vallahi mükemmel bir telefon :)

üzerinde az matematik sorusu çözmedim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #406 : Ağustos 02, 2013, 21:42:57 »

Hayirli olsun abi :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #407 : Ağustos 02, 2013, 21:49:59 »

Hayırlı olsun Mahmut, güzel günlerde kullan inşallah :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #408 : Ağustos 02, 2013, 22:03:45 »

Hayırlı olsun vallahi mükemmel bir telefon :)

üzerinde az matematik sorusu çözmedim :D

Sağol Ersin dediğin gibi mükemmel bir şey artık pc yi kolay kolay açmaya gerek kalmayacak . :) Şimdi otg kablosu alıp küçük bir klavye ve mause takmayı düşünüyorum . Bu özelliği de baya hoşuma gitti otg ile usb bellekleri mause ve klavye gibi cihazları da görebiliyor telefon .

Hayirli olsun abi :)

Sağol İlke.

Hayırlı olsun Mahmut, güzel günlerde kullan inşallah :)

Abi sağol senin telefona da baktım ama dediğim gibi spen çok hoşuma gitti bide s3 miniden toucwiz e alışık olduğum için ve daha önceki iki samsung telefonumdan da memnun kaldığım için note 2 de karar kıldım . Ama senin telefonda hoşuma gitmedi desem yalan olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #409 : Ağustos 02, 2013, 22:05:55 »
Hayırlı olsun :)  Artık akıllı telefon kendisini devamlı şarja takmayı öğretir sizede :D biz öğrendik :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #410 : Ağustos 02, 2013, 22:12:14 »
Hayırlı olsun :)  Artık akıllı telefon kendisini devamlı şarja takmayı öğretir sizede :D biz öğrendik :)

Sağol Emre . 3100 mah batarya en az bir gün götürür herhalde . Zaten S3 mini yi  her gün şarja takardım . Akıllı telefonların hepsi böyle kafaları fazla çalıştığından batarya hemen bitiyor . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #411 : Ağustos 02, 2013, 22:15:49 »
Sağol Emre . 3100 mah batarya en az bir gün götürür herhalde . Zaten S3 mini yi  her gün şarja takardım . Akıllı telefonların hepsi böyle kafaları fazla çalıştığından batarya hemen bitiyor . :D

Abi babamada aldırdım :) artık şarj işlerine bakıyorum :) oğlum şarj bitti şarja takarmısın sık duyduğum cümlelerin içine girdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #412 : Ağustos 02, 2013, 22:59:05 »
Güle güle kullan.
İyi ayar ile uzun gidiyor bunların pili. (masaüstü resmi falan)
2 yıl kadar Turkcell T20 kullandım. 2 gün anca dayanıyordu pil, her gün en az 30 kısa telefon görüşme ile.
3 hafta önce sıfır S3 aldım, aynı şekilde günlük 25-30 kısa görüşme ile, pil 3 gün rahat gidiyor.
Biraz kurcalama ile, 2 gün dayanıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #413 : Ağustos 02, 2013, 23:12:02 »
Güle güle kullan.İyi ayar ile uzun gidiyor bunların pili. (masaüstü resmi falan)
2 yıl kadar Turkcell T20 kullandım. 2 gün anca dayanıyordu pil, her gün en az 30 kısa telefon görüşme ile.
3 hafta önce sıfır S3 aldım, aynı şekilde günlük 25-30 kısa görüşme ile, pil 3 gün rahat gidiyor.

Sağol abi .

Abi ben bundan önce samsung galaxy s ve s3 mini kullandım ikisi ortalama 1.5-2 gün gidiyordu . Ben 2. günü riske atmamak için genelde hergün şarj ederdim . Fakat galaxy note 2 de batarya olarak samsung çok iddialı batarya kullanmış 3100 mah neredeyse bir araba aküsünün 20 de 1 i kadar . Dediğiniz gibi iyi ayarlarla 3 günü bulmak imkansız değil . Özellikle arka resmi çoğunlukla koyu renk içeren bir resim kullanırsanız baya farkediyor bunu s3 minide de galaxy s te de gözlemledim . Amoled ekranlar siyah noktalarda neredeyse enerji harcamıyor açık beyaz noktalar ise en çok enerji harcanan yerler . Bende aksine kar üzerinde kırmızı bir audi r8 resmi kullanıyorum . Ama buna rağmen şarjım ortalama 1.5 gün giderdi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #414 : Ağustos 02, 2013, 23:15:26 »
Güle güle kullan.İyi ayar ile uzun gidiyor bunların pili. (masaüstü resmi falan)

Bu arada abi senin cihazda hayırlı olsun güzel günlerde kullanın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #415 : Ağustos 02, 2013, 23:35:20 »
Siz benim duvar kağıdını görmeyin ozaman :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Kilometre: 140
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #416 : Ağustos 02, 2013, 23:39:42 »
Merhaba Android ahalisi.

İkinci telefon olarak kullandığım Blackberry Curve 8520 cihazımı emekliye ayırıp Android'e ikinci bir şans vermeyi düşünüyorum.

İkinci telefon olarak kullanacağım için bir Fiyat/Performans ürünü almak istiyorum. General Mobile Discovery aklıma yatan cihazlar arasında fakat cihazı bir mağazada bulmak güç, incelemeden sipariş vermekte istemiyorum.

Minimum özellikleri; çift çekirdek, 1gb ram, Android 4.x ICS olmak üzere uygun fiyatlı bir cihaz arıyorum. Ekran boyutu ve hafıza boyutu ikinci planda.

SIII Mini gibi cihazlar bana çok sade geliyor, Sony'nin SmartTags'i veya HTC ve LG'nin 3D cihazları gibi farklı deneyimler arıyorum açıkçası. Galaxy Nexus'ta bulunması zor bir cihaz, stok Android deneyimi farklı bir heyecan olabilirdi. Nexus 4'ün fiyat etiketi ikinci telefon için yüksek olmasaydı ilk sıraya koyacaktım veya Samsung Galaxy Mega 6.3'ün Fiyat/Performans oranı daha iyi olsaydı tercihim olabilirdi.

Sizin aklınızda "farklı" tanımına uyacak bir cihaz varsa önerilerinizi bekliyorum.

Aklıma yatan Android cihaz bulamazsam gidip Blackberry Bold 9900'daki indirimi değerlendireceğim :)
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #417 : Ağustos 03, 2013, 02:29:55 »
Sağol Ersin dediğin gibi mükemmel bir şey artık pc yi kolay kolay açmaya gerek kalmayacak . :) Şimdi otg kablosu alıp küçük bir klavye ve mause takmayı düşünüyorum . Bu özelliği de baya hoşuma gitti otg ile usb bellekleri mause ve klavye gibi cihazları da görebiliyor telefon .

Sağol İlke.

Abi sağol senin telefona da baktım ama dediğim gibi spen çok hoşuma gitti bide s3 miniden toucwiz e alışık olduğum için ve daha önceki iki samsung telefonumdan da memnun kaldığım için note 2 de karar kıldım . Ama senin telefonda hoşuma gitmedi desem yalan olur .

Evet birazz pahalı orjinalleri ama çok güzel oluyor kullanımı :)

Bir de abi kesinlikle başka sarj aletleriyle sarj etme.. Mümkün mertebe şarj bittiğinde (sonuna kadar bitirmenizi tavsiye ederim) şarja takın , taktığınızda da ellemeyin :) pil ömrü

+ olarak ;

ekran parlaklıgını %50'lerde kullanabilirsiniz sarj açısından.
mobil veriyi kullanmadıkca kapatın en büyük sarj düşmanı :)
son olarak da bluetooth'u kullanım dışında offline bırakın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #418 : Ağustos 03, 2013, 10:59:19 »

Sony Xperia Z nin tasarımı ve malzeme kalitesi çok iyi. Telefon çok karizmatik duruyor :) Bende daha önceki telefonlarımdan Sony ci olduğum için Z almıştım çokta memnunum :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #419 : Ağustos 03, 2013, 13:40:22 »
Sony Xperia Z nin tasarımı ve malzeme kalitesi çok iyi. Telefon çok karizmatik duruyor :) Bende daha önceki telefonlarımdan Sony ci olduğum için Z almıştım çokta memnunum :)

Abi biliyorum telefonu gördüm inceledim . Hatta donanım olarak ta bir tık önde. Xperia serisi güzel oldu az daha aklımı çeliyordu ama yine samsung aldım . :)