0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok ayrıyetten uygulamada var
Telefonda ayari varken uygulama neyime
Arkadaşlar bugün telefonu aldım . Konuşma mesaj ve net dahil 95 yerine toplam 85 ödeyeceğim . Daha öncede kontratlı cihaz aldığımdan ve ayrı 3 hattım daha bulunduğundan 85 tl ödeyecekmişim . Büyüklüğü birazcık sıkıntı olacak gibi ama büyüklüğün verdiği avantajların yanında göz ardı edilebilir . Eski telefonum s3 mini de artık oyuncak gibi geliyor . Tekrardan yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum .
Hayırlı olsun vallahi mükemmel bir telefon üzerinde az matematik sorusu çözmedim
Hayirli olsun abi
Hayırlı olsun Mahmut, güzel günlerde kullan inşallah
Hayırlı olsun Artık akıllı telefon kendisini devamlı şarja takmayı öğretir sizede biz öğrendik
Sağol Emre . 3100 mah batarya en az bir gün götürür herhalde . Zaten S3 mini yi her gün şarja takardım . Akıllı telefonların hepsi böyle kafaları fazla çalıştığından batarya hemen bitiyor .
Güle güle kullan.İyi ayar ile uzun gidiyor bunların pili. (masaüstü resmi falan)2 yıl kadar Turkcell T20 kullandım. 2 gün anca dayanıyordu pil, her gün en az 30 kısa telefon görüşme ile.3 hafta önce sıfır S3 aldım, aynı şekilde günlük 25-30 kısa görüşme ile, pil 3 gün rahat gidiyor.Biraz kurcalama ile, 2 gün dayanıyor.
Sağol Ersin dediğin gibi mükemmel bir şey artık pc yi kolay kolay açmaya gerek kalmayacak . Şimdi otg kablosu alıp küçük bir klavye ve mause takmayı düşünüyorum . Bu özelliği de baya hoşuma gitti otg ile usb bellekleri mause ve klavye gibi cihazları da görebiliyor telefon .Sağol İlke. Abi sağol senin telefona da baktım ama dediğim gibi spen çok hoşuma gitti bide s3 miniden toucwiz e alışık olduğum için ve daha önceki iki samsung telefonumdan da memnun kaldığım için note 2 de karar kıldım . Ama senin telefonda hoşuma gitmedi desem yalan olur .
Abi sağol senin telefona da baktım ama dediğim gibi spen çok hoşuma gitti bide s3 miniden toucwiz e alışık olduğum için ve daha önceki iki samsung telefonumdan da memnun kaldığım için note 2 de karar kıldım . Ama senin telefonda hoşuma gitmedi desem yalan olur .
Sony Xperia Z nin tasarımı ve malzeme kalitesi çok iyi. Telefon çok karizmatik duruyor Bende daha önceki telefonlarımdan Sony ci olduğum için Z almıştım çokta memnunum