0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 aylık temiz ıpohe 4 8gb. telefon 600tl fiyat nasıl ? kuzen satıcakta bende almayı dusunuyorum..bu telefonlarda sıkıntı yaşayan yada bu telefonu tavsıye edenler kimler
Biri bana yardım etsin..Kaldırdığım programların ve gereksiz dosyalarını silen bir program varmı...
Valla banada tam gün yetiyor Mahmutum Mücahit bey o fiyata bende talibim . Kaçırmayın
Acd ve Mahmut android versiyonunuz nedir?
Yeni alınan cihazlarda s3 ve note 2 de 4.2.2 göründü de ondan sordum
5 aydir ace 2nin guncellemesi glmedi butun ulkelere verdiler bir bize gelmedi cildirmak uzereyim
Samsungun bu huyunu sevmiyorum . Yazılım konusunda sıkıntılı . Gerçi nexus modelleri hariç tüm android cihazlarda hemen hemen durum aynı .
SAf android den dolayı abi nexus iyi. Bizimkiler ne yapıyor alıyorlar saf androidi içine launcher ekleyip ve samsung bilmem ne ekliyor...
Aynen . Ama ne yapak idare edeceğiz. Note 2 ye bir sonraki sürüm hatta ondan sonraki sürümde gelebilir . Zaten bunlar çıkana kadar 2-3 sene rahat geçer .2 senede öyle kullansam eder 4-5 sene 5 sene sonrada bakarız bir telefon .
Abi note 3 e android 5 sürümü gelecekte note 2 hakkında bilgi ulaşmadı elimize
Aynen abi 412.Ya arkadaslae Türkçe klavye önerebilcek var mi?
Dün akşamki sarj probleminden sonra S3 bni ilallah ettirdi, samsungdan tamamen soğudum nexus 5 beklemek en mantıklısı ve samsung artık yazılımda bocalamaya başladı Telefonum sarj yani data kablosu prize bağlı iken sarj yüzdesi artmıyor aksine azalıyor ve dün gece 02:00'de sarjza taktığım cihazın pil yüzdesi sabah saat 07:30'da %56 olmuştu artık bıkkınlık getirdi bu batarya sorunu aynı sorundan müzdarib olan arkdaşlar varsa çözüm yolu varmı güncel room atmayla fln düzelen bişey değil üstelik sorunda stabilede yok bigün bu sorun oluyor bigün olmuyor ve aynı data kablosu ile sarz edildiği halde
Valla abi cok sinir bozucu haftada bir kontrol ediyorum ama.tik yok yani :-/