0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk senin sorun bence donanımsal . Tavsiyem cihaz garantili ise servise bir göster . Gerçi garantisizse yine göster bir yerlerde kısa devre var gibi .
Bende donanımsal olarak düşünüyorum ya pilde sorun var yada data kablosunda. Garantiye vermekdense ebaydan pil alırım daha iyi birde ebayda Output: 5V:1000MA yerine 2000MA sarj adaptörlerini gördüm sanırım daha kısa sürede sarj ediyor ancak pilin ömrünü kısaltıyor
Evet dediklerinde de sorun olabilir . Bence önce şarj cıhazı ve data kablosunu değiştir . Olmazsa pili değiştirirsin yine olmazsa mecburen servise yol gözükür . Birde ne alırsan orjinal almanı tavsiye ederim .
Dün akşamki sarj probleminden sonra S3 bni ilallah ettirdi, samsungdan tamamen soğudum nexus 5 beklemek en mantıklısı ve samsung artık yazılımda bocalamaya başladı Telefonum sarj yani data kablosu prize bağlı iken sarj yüzdesi artmıyor aksine azalıyor ve dün gece 02:00'de sarjza taktığım cihazın pil yüzdesi sabah saat 07:30'da %56 olmuştu artık bıkkınlık getirdi bu batarya sorunu aynı sorundan müzdarib olan arkdaşlar varsa çözüm yolu varmı güncel room atmayla fln düzelen bişey değil üstelik sorunda stabilede yok bigün bu sorun oluyor bigün olmuyor ve aynı data kablosu ile sarz edildiği halde
Samsung cihazların başka bir özelliği de kullanıcısının sabrını deniyor olması . Samsung teknolojide çağ atladı .
Abi usbden baglayip bilgisayarda sarj etmeyi dene eger orda sikinti yoksa direk sarj aletini degistirirsin pil mil girme hic bos yere
Aynen abi 412.Ya arkadaslae Türkçe klavye önerebilcek var mi?
Selçuk abi anakartındada sorun olabilir genellikle bu problemler anakartta sorun olduğunu gösteriyor bilgine abi
Uyarın için sağol İlke bu arada S3 850 satmayı düşünüyorum almak isteyen oldu vermedim ama şimdi bunu düşünmeye başladım ardından nexus 4 1049 Tl şuanda kliksada
s3 alımmi diyenlere nexus önerdim abi süper telefon
Ben android kullanmaya s3 iLe başladım bnm aldigim zamanlar nexus fiyati daha fazlaydı ve seçeneklerim arasına bile girmemişti tbi neyin ne olduğunu stok androidin ne olduğunu sonradan öğrendim mantıklı olan şuanda bencede nexus
Bu arada güncelleme ile ilgili detaylar aşağıdaki linkte .Sıra beklemek istemeyen kies üzerinden yükleyebilir . Ben sıramı bekleyeceğim . Ercü senin cihazına da umarım en kısa zamanda güncelleme gelir . http://www.andronova.net/2013/08/30/galaxy-note-ii-icin-ulkemiz-kullanicilara-kararlilik-ve-performans-guncellemesi-yayinlandi/
İnşallah abicim ama şu olaya bakar mısın lütfen ya...http://www.andronova.net/2013/02/26/samsung-galaxy-ace-2-icin-android-4-1-2-jelly-bean-ortaya-cikti/http://www.andronova.net/2013/02/09/samsung-galaxy-ace-2-icin-android-4-1-2-jelly-bean-detaylari-ortaya-cikti/
Biliyorum kardeşim daha öncede tartışmıştık bunu yanlış hatırlamıyorsam.Hatta ben ace 2 için güncellemenin çıktığını söylemiştim ama sonra haberlere bakınca Türkiye ye henüz verilmediğini öğrendik . Halen de verilmemesi samsungun büyük ayıbıdır . Bu konuda maalesef samsung çok kötü . Gerçi diğer firmalarda çok iyi diyemeyiz ama samsung gibi çok satan bir firmanın böyle yapması dediğim gibi samsungun ayıbı . Umarım en kısa zamanda ace 2 de 4.1 güncellemesini alır .
Umarım yani bayadır bekliyorum nedensizce canım sıkıldıkça güncelleştir diyorum kullanılabilir güncelleme yok diyor iyice fırlatıp atma konumuna geldim telefonu