Gönderen Konu: Android Kardeşliği Başlığı =)  (Okunma sayısı 115776 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Android Kardeşliği Başlığı =)
« Yanıtla #380 : Temmuz 31, 2013, 14:24:23 »
Arkadaşlar s3 mini telefonumu samsung galaxy note 2 ile değiştirmeyi düşünüyorum . Aramızda kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi . Note2 istememin en büyük nedeni spen ve ekranın büyük oluşu bu ekran olayı taşıma konusunda sıkıntı olur mu  ?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #380 : Temmuz 31, 2013, 14:24:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #381 : Temmuz 31, 2013, 14:45:10 »
Arkadaşlar s3 mini telefonumu samsung galaxy note 2 ile değiştirmeyi düşünüyorum . Aramızda kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi . Note2 istememin en büyük nedeni spen ve ekranın büyük oluşu bu ekran olayı taşıma konusunda sıkıntı olur mu  ?

Mahmut Note 2 almaktansa S4 almanı öneririm. Bende Xperia Z var 5" telefon bu bile zor taşınırken note 2 çok daha sıkıntı çıkartır.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #382 : Temmuz 31, 2013, 16:03:08 »
Mahmut Note 2 almaktansa S4 almanı öneririm. Bende Xperia Z var 5" telefon bu bile zor taşınırken note 2 çok daha sıkıntı çıkartır.

Abi tek düşündüğüm nokta zaten taşıması . Daha alacağımda belli değil note 3 üde bekleyebilirim . Note2 istememin en önemli sebebi spen az bir şey kullanma fırsatım oldu çok kullanışlı zaten değiştirme fikri öyle çıktı . :)  Yoksa s3 miniden çok memnunum . Birde operatörlerden kontratlı mı alsam diye kararsızım . Acelem de yok belki şu an kullandığım telefonun taksitleri bitene kadar erteleyebilirim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #383 : Temmuz 31, 2013, 17:16:16 »
Galaxy mega ya baktinizmi dehset olmus :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #384 : Temmuz 31, 2013, 17:20:15 »
Note 3 beklemek mantıklı hemde üç farklı ekran boyutu şeceneği ile sunulacağından bahsediliyor.  :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #385 : Temmuz 31, 2013, 18:15:48 »
Galaxy mega ya baktinizmi dehset olmus :)

Kardeşim baktım da ben zaten note 2 nin büyüklüğünden dolayı kararsızım ondan megaya gerek yok artık tablet alıp telefon olarakta s3 miniyi kullanmak daha mantıklı oluyor . :)  Birde samsungun yazılım desteği ana modellerinde bile yetersizken mega gibi modelleri almayı düşünmem mesela ben s3 almayı düşünüyordum s3 miniyi o zaman büyük ekrandan hoşlanmadığım için tercih ettim ama şimdiki aklım olsa s3 alırdım . Büyük ekranı taşıması o kadar yorucu değilmiş ama note 2 büyüklüğü beni düşündürüyor fakat spen kullanımından sonra aklımı çeldi . :)

Note 3 beklemek mantıklı hemde üç farklı ekran boyutu şeceneği ile sunulacağından bahsediliyor.  :)

Kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkürler . Eğer dediğin gibi note 2 den ekran boyutu olarak daha düşük ekran seçeneğini spen ile sunarlarsa tam aradığım telefon olacak .

Bu arada yarın muayeneye gidiyorum seni bilgilendireceğim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #386 : Temmuz 31, 2013, 18:27:00 »
Kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkürler . Eğer dediğin gibi note 2 den ekran boyutu olarak daha düşük ekran seçeneğini spen ile sunarlarsa tam aradığım telefon olacak .

Bu arada yarın muayeneye gidiyorum seni bilgilendireceğim .
Note 3 güzel olacak ekran seçenekleri olursa daha fazla kitleye hitap ederler.

Bu arada haber bekliyorum umarım app ile sıkıntı çıkmaz :)

| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #387 : Temmuz 31, 2013, 18:43:31 »
Bu ara telefon alacaklara tavsiye..

S4 mini :)

Belki S3 fiyatına mini alınırmı dersiniz ama .. hem rom olarak 4.2.2 yüklü ve ram olrak da 1,5-2 gb ram a sahip..

Dün inceledim baya güzeldi...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #388 : Temmuz 31, 2013, 19:02:10 »
Bu ara telefon alacaklara tavsiye..

S4 mini :)

Belki S3 fiyatına mini alınırmı dersiniz ama .. hem rom olarak 4.2.2 yüklü ve ram olrak da 1,5-2 gb ram a sahip..

Dün inceledim baya güzeldi...

Abi benim aklımda değiştirme fikri yoktu bir arkadaşın note 2 sini inceledim ve spen kalem çok kullanışlı geldi bana ve hiç yokken telefonu değiştirme fikri çıktı . Ama note 3 ü beklemeye karar verdim . Selçuğun dediği gibi farklı ekran boyutlarında sunarlarsa tam istediğim gibi olacak . Yoksa s3 mini işimi görüyor acelem yok . S4 mini de güzel telefon ama dediğim gibi değiştirirsem spen için değiştirecem .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #389 : Temmuz 31, 2013, 19:07:39 »

Mahmut kardeşim iki telefonu da kullanan(kullanmış) biri olarak s4 tavsiye ederim. Note güzel telefondur, ekranı fevkalade fakat taşıma sıkıntısı illaki olacaktır. "Ben taşıma sıkıntısı yapmam, zaten cebimde taşımayacağım. Çapraz omuzdan askılı çantam var onun gözünde taşıyacağım(benim yaptığım gibi)" diyorsan hiç durma note al. Ekranın verdiği özellik ve güzellik başka telefonda yok. Ama taşıma sıkıntı diyorsan direk s4 al derim. Hakikaten fevkalade yapmışlar. Verdiğin paraya değecek bir telefon.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #390 : Temmuz 31, 2013, 19:26:59 »
Mahmut kardeşim iki telefonu da kullanan(kullanmış) biri olarak s4 tavsiye ederim. Note güzel telefondur, ekranı fevkalade fakat taşıma sıkıntısı illaki olacaktır. "Ben taşıma sıkıntısı yapmam, zaten cebimde taşımayacağım. Çapraz omuzdan askılı çantam var onun gözünde taşıyacağım(benim yaptığım gibi)" diyorsan hiç durma note al. Ekranın verdiği özellik ve güzellik başka telefonda yok. Ama taşıma sıkıntı diyorsan direk s4 al derim. Hakikaten fevkalade yapmışlar. Verdiğin paraya değecek bir telefon.

Abi şu an dediğim gibi acelem yok ondan note 3 ü beklicem eğer daha düşük ekran boyutuyla sunarlarsa note3 alacağım sunmazlarsa ya note 2 alacağım yada s3 miniyle devam edeceğim . Ben çanta taşımadığım için note 2 de sıkıntı çekebilirim ama şuda var her yere arabayla gittiğim için zaten şu an kullandığım telefonda nereye gitsem arabada bırakıyorum ondan sıkıntı olur mu bilmiyorum . Telefonu yanıma eğer bir telefon bekliyorsam alırım oda nadir oluyor . Neyse tavisyeniz için teşekkürler . Biraz beklemeye karar verdim en azından note 3 ü görüp öyle karar vereceğim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #391 : Temmuz 31, 2013, 20:00:21 »
Abi şu an dediğim gibi acelem yok ondan note 3 ü beklicem eğer daha düşük ekran boyutuyla sunarlarsa note3 alacağım sunmazlarsa ya note 2 alacağım yada s3 miniyle devam edeceğim . Ben çanta taşımadığım için note 2 de sıkıntı çekebilirim ama şuda var her yere arabayla gittiğim için zaten şu an kullandığım telefonda nereye gitsem arabada bırakıyorum ondan sıkıntı olur mu bilmiyorum . Telefonu yanıma eğer bir telefon bekliyorsam alırım oda nadir oluyor . Neyse tavisyeniz için teşekkürler . Biraz beklemeye karar verdim en azından note 3 ü görüp öyle karar vereceğim .

Sen öyle diyorsan öyledir. Arabada telefon değil en ufak bir eşya bile bırakmıyorum ben. Yani görünürde. Adetim değildir. Zaten eğer araç garaj arabası değilse bırakmamakta lazım. İnsanların ne yapacağı hiç belli olmuyor maalesef. Note3 bende merak ediyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #392 : Temmuz 31, 2013, 22:16:29 »

bende note ii var. Kesinlikle çok kullanışlı, s4 yerine öneririm. büyüklüğüne takılmayın, cebinizde rahatça taşınıyor. hızı falan da gayet iyi. kesinlikle öneririm. tabi note 3 beklerim diyorsanız daha da iyi olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #393 : Temmuz 31, 2013, 22:23:20 »
bende note ii var. Kesinlikle çok kullanışlı, s4 yerine öneririm. büyüklüğüne takılmayın, cebinizde rahatça taşınıyor. hızı falan da gayet iyi. kesinlikle öneririm. tabi note 3 beklerim diyorsanız daha da iyi olur

Murat bey note 2 nin hızı ve kullanışlığı konusunda şüphem dahi yok tek düşündüğüm nokta ekranın büyük olmasından dolayı taşıması ama gülü seven dikenine katlanır hesabı onuda göz ardı edeceğim . Almayı düşündüğüm telefon note 2 ama note 3 ü bekleyip öyle alacağım . Değiştirme fikride note 2 yi kullandıktan sonra ortaya çıktı spen muhteşem bir şey birde hızına hayran kaldım . Bu telefon olmazsa zaten s3 mini işimi görüyor . Bakalım note 3 çıksın ona göre karşılaştıracam hem note 2 ninde fiyatı düşmüş olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #394 : Temmuz 31, 2013, 22:29:14 »
Murat bey note 2 nin hızı ve kullanışlığı konusunda şüphem dahi yok tek düşündüğüm nokta ekranın büyük olmasından dolayı taşıması ama gülü seven dikenine katlanır hesabı onuda göz ardı edeceğim . Almayı düşündüğüm telefon note 2 ama note 3 ü bekleyip öyle alacağım . Değiştirme fikride note 2 yi kullandıktan sonra ortaya çıktı spen muhteşem bir şey birde hızına hayran kaldım . Bu telefon olmazsa zaten s3 mini işimi görüyor . Bakalım note 3 çıksın ona göre karşılaştıracam hem note 2 ninde fiyatı düşmüş olur .
Hayırlısı olsun, memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #395 : Temmuz 31, 2013, 22:37:55 »
bu telefon kapalı olduğunda bile kaybolduğunda bulmamıza yarıyan bir program varmış biliyormusunuz onu bana çok lazım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #396 : Ağustos 01, 2013, 00:46:01 »
bu telefon kapalı olduğunda bile kaybolduğunda bulmamıza yarıyan bir program varmış biliyormusunuz onu bana çok lazım :)

Ooo o androidlerin nerdeyse hepsinde var program degil ayar :) ama telefonun gps i cekmesi lazim hicbir gps de evde cekmez :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #397 : Ağustos 01, 2013, 00:50:36 »
Ooo o androidlerin nerdeyse hepsinde var program degil ayar :) ama telefonun gps i cekmesi lazim hicbir gps de evde cekmez :D
ilke bunu yeni duyuyorum nerden yapıyoruz ayarı ? Android biliyoruz die geçiriyoruz bizde daha öğrenecek çok seyi var rom atip root yapmakla olmuyor herşey :)
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #398 : Ağustos 01, 2013, 00:52:36 »
Abi s4miniye baktinmi teknosada bugun baktim 1200tl 1.7ghz islemcisi var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #399 : Ağustos 01, 2013, 00:53:41 »

yok ayrıyetten uygulamada var ;)