0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar s3 mini telefonumu samsung galaxy note 2 ile değiştirmeyi düşünüyorum . Aramızda kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi . Note2 istememin en büyük nedeni spen ve ekranın büyük oluşu bu ekran olayı taşıma konusunda sıkıntı olur mu ?
Mahmut Note 2 almaktansa S4 almanı öneririm. Bende Xperia Z var 5" telefon bu bile zor taşınırken note 2 çok daha sıkıntı çıkartır.
Galaxy mega ya baktinizmi dehset olmus
Note 3 beklemek mantıklı hemde üç farklı ekran boyutu şeceneği ile sunulacağından bahsediliyor.
Kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkürler . Eğer dediğin gibi note 2 den ekran boyutu olarak daha düşük ekran seçeneğini spen ile sunarlarsa tam aradığım telefon olacak . Bu arada yarın muayeneye gidiyorum seni bilgilendireceğim .
Bu ara telefon alacaklara tavsiye..S4 mini Belki S3 fiyatına mini alınırmı dersiniz ama .. hem rom olarak 4.2.2 yüklü ve ram olrak da 1,5-2 gb ram a sahip..Dün inceledim baya güzeldi...
Mahmut kardeşim iki telefonu da kullanan(kullanmış) biri olarak s4 tavsiye ederim. Note güzel telefondur, ekranı fevkalade fakat taşıma sıkıntısı illaki olacaktır. "Ben taşıma sıkıntısı yapmam, zaten cebimde taşımayacağım. Çapraz omuzdan askılı çantam var onun gözünde taşıyacağım(benim yaptığım gibi)" diyorsan hiç durma note al. Ekranın verdiği özellik ve güzellik başka telefonda yok. Ama taşıma sıkıntı diyorsan direk s4 al derim. Hakikaten fevkalade yapmışlar. Verdiğin paraya değecek bir telefon.
Abi şu an dediğim gibi acelem yok ondan note 3 ü beklicem eğer daha düşük ekran boyutuyla sunarlarsa note3 alacağım sunmazlarsa ya note 2 alacağım yada s3 miniyle devam edeceğim . Ben çanta taşımadığım için note 2 de sıkıntı çekebilirim ama şuda var her yere arabayla gittiğim için zaten şu an kullandığım telefonda nereye gitsem arabada bırakıyorum ondan sıkıntı olur mu bilmiyorum . Telefonu yanıma eğer bir telefon bekliyorsam alırım oda nadir oluyor . Neyse tavisyeniz için teşekkürler . Biraz beklemeye karar verdim en azından note 3 ü görüp öyle karar vereceğim .
bende note ii var. Kesinlikle çok kullanışlı, s4 yerine öneririm. büyüklüğüne takılmayın, cebinizde rahatça taşınıyor. hızı falan da gayet iyi. kesinlikle öneririm. tabi note 3 beklerim diyorsanız daha da iyi olur
Murat bey note 2 nin hızı ve kullanışlığı konusunda şüphem dahi yok tek düşündüğüm nokta ekranın büyük olmasından dolayı taşıması ama gülü seven dikenine katlanır hesabı onuda göz ardı edeceğim . Almayı düşündüğüm telefon note 2 ama note 3 ü bekleyip öyle alacağım . Değiştirme fikride note 2 yi kullandıktan sonra ortaya çıktı spen muhteşem bir şey birde hızına hayran kaldım . Bu telefon olmazsa zaten s3 mini işimi görüyor . Bakalım note 3 çıksın ona göre karşılaştıracam hem note 2 ninde fiyatı düşmüş olur .
bu telefon kapalı olduğunda bile kaybolduğunda bulmamıza yarıyan bir program varmış biliyormusunuz onu bana çok lazım
Ooo o androidlerin nerdeyse hepsinde var program degil ayar ama telefonun gps i cekmesi lazim hicbir gps de evde cekmez