0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun mahmut abi
Mahmut hayırlı olsun. Elinde eskisin
Sağol abi daha iyileri senin olsun .Abi diğeri elimde patladı bu dediğin gibi inşallah eskir . S3 almama sebebimin küçük bir nedeni de bu .
Mahmut benim ACE, zaman zaman kendi kendine kapanıyor... Bir de bazen kapanıp kendi kendine açılıyor acaba neden? Bir de hafif bir yere sert koyunca telefonu kapanıyor... Bir kaç defa düşürdüm 1 mtreden...
Müjdat hocam işlemci hızını overclock yaptın mı ondan dolayı oluyor, benim telefonda özellikte yazın sıcakta çok fazla reset oluyordu. İşlemci ısınıyor telefon kendini resetliyor.
Hanımların dikkatine overclock makinesi ayağınıza geldi
Daha önce yapmıştım. Ama kaldırdım o programı... Şu an o program yok! Acaba kalıntısı filan var da ondan mı? Memory Booster programı var telefonumda ... Acaba ondan mı?
arkadaşlar bugün kurtköydeki migrosa gittim bir telefonlara göz atım dedim galaxy s2 1400tl s3 te 1799 tlden 1400tlye düşmüş 2side şuan 1400tl saçmalığa bakarmısınız
Gsm özelliği olmayan tabletlerde WhatsApp kullanılabiliyor mu?(Ücretsiz, internet üzerinden)
Evet, kullanabilirsin. Aktivasyon kodunu baska bir telefona yolla sonra tablette aktive et.
Evet abi. Ama veri ücretine tabii olabilir yazıyordu vazgeçtim. 0,99 dolar.
Suan icin beles. mart2013'ten sonra parali olacakmis.