0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geleceği kesindi de ortalıkta belirtisi yoktu, bu ilk izlediğim gerçekci videosu.. S3 ü aldığımda bundan ötesi yok abi diyordum da büyük konuşmuşum .. S4 bu ise gayet güzel ..Lazer keybord muhabbeti zaten ayrı bir cihaz olarak satılıyo . Dock a entegre etmişler . İncelik olarak gayet iyi görünüyo. İphone 5 in tek övündüğü şeydi ince olması onu da geçmişler heralde. kamera zaten uçmuş 13mp züpper olmuş . Tahmini fiyatı 2000 tl nin altında olur 9 ay sonra 1000 tl ye kaçağı alınır. Vatan %25 indirimle 1900 e satar sonra ...
Bu matematik çok karışık Kerem yokmu Türkçesi bunun Şimdi bu durumda s4 kaç lira oluyor acaba?
Açılış fiyatı 2000 tl abi.. Tahminimde yanılmam 1750 gibi de kaçakları bulunur. Ama biraz sabrederim dersen çıktıktan 8 ay sonra fiyatı baya bir düşer..
Hım tamam şimdi anla ma dım hehehehehe şakaydı kerem ama cevap için sağol fakat çıkınca alıcam ben de.
Abi S3 tavsiye ederim ...S4 te ekran büyüyecek kullanımı zorlaşacak..S3 her türlü işini görür
Birinin samsungu durdurması lazım yoksa cebimizde telefon diye 37 ekran televizyon taşıcağız .
Zaten bende s3 düşünüyorum.
+1 Arz talep meselesi. note 1 alan onu da alır Millet tabletleri telefon olarak kullanabiliyormuyuz die soruyor..
Abi s3 mini kullanıyorum ve bence en ideal ekran 4 inç fazlası en azından bana büyük geliyor . 4 inç bile büyük geliyor fakat daha küçük ekranda da mesaj yazarken ekran küçük olduğu içip yn heanlış yazıma neden oluyor . Note ayrı bir sınıf fakat s3 ün ekranı bana çok büyük geldi . Bence samsung s3 ün ekranını 4 veya 4.2 inç yapsaydı hem telefonun performansı daha iyi olurdu hemde daha çok satardı çünkü ekranı büyük diye bu telefonu almaktan vazgeçen çok kişi tanıyorum .
abi sırf ekrandan kaybediyor bence arkadaşımdan aldım cebime koyum dedim nasıl duruyor diye çok kaba duruyor birde aceyi tek elle kullanabiliyorken bunda çift el gerekiyor mesaj yazarken
İlke büyük ekranın avantajları da var fakat bir çok kişi telefonu cebinde taşıdığından fazla büyük ekranlı telefonların avantajlarını görmezden geliyor .
Bu ihtiyaç meselesi arkadaşlar.Malum bazıları sıcak sever
Bende arkadaşıma çok söyledin ekranı büyük alınımı die ama aldıktan sonra alıştım.İlke yaş büyüsün cepler de büyüdümü alırsın ozaman biraz istekler artsın bidaha konuşuruz.Mesela msj yazarken tam klavye olayı süper..Kesinlikle +1İşim masa başı olsa düşünmeden note 2 yada 1 alırdım.