0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ara samsung kies te bilgisayara bağlarken sorun yaşıyorum ya
Kies dün bir güncelleme yayınladı. 2.0 dan 2.5 sürümüne yükseldi.. ama sonuç değişmedi.
Abi ben win 8 kullanıyorum win7 de telefon gözüküyor ama win8 de sorun yaşıyorum .
Win 8 de normal gözükmemesi .. Driver ları tam oturmamış olabilir. Win 7 de görüyor teli ama kies bağlantıyı kurmuyordu..
Abi win7 de ben sorunsuz kullanıyorum teli . Hatta geçen hafta güncelledim teli .Ama win8 de sorun var .
Driveri yükledin mi? Yüklediyse normal teli görmen lazım içindeki dosyaları felam.. Bu arada biz daha Win 7 de oturtamadık sen dur bakalım Win 8 miş alla alla..
Android 4.0.3 tablette navigasyon var. Fakat bunu kullanamıyorum. Konum aranıyor diyor. 2-3 dk bekledikten sonra uygulamadan çıkıyor. Anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar...
Tablet PC'nin Markasını filan kodunu söylersen yardımcı olayım
Poly Pad C504
Onda GPS yok ki
:S Ama navigasyon fabrikadan çıkış var. 0 aldım cihazı.
Navigasyon vardır ama internet üzerinden navigasyon sistemi vardır. Uydu üzerinden girebilmek için aGPS özelliği olması lazım galiba.
Hmm anladım. Tablette sim kart girişi olmadığına göre, yola çıkınca yolda wifi yi nereden bulucam. Yani kısacası navigasyon işe yaramayacak.
Abi win8 de kiesi yükledim driverları kurdum usb modunda hiç denemedim ama kiesin göreceği modda telefonu bağladığımda telefon hiç bağlanmamış gibi oluyor .Win 8 konusunda abi 31 ocağa kadar 79 tl ye yükseltebiliyorsunuz ondan sonra fiyat ne olur bilemem bendeki win7 de lisansız olduğu için win8 e geçim dedim hayatımda ilk kez lisanslı windows sahibi oldum daha önce hep crack kullanırdım .