İlke sen daha 10 gün önce burada kıvranmıyor muydun telefonu bozdum diye
Yok yok insan oğlu akıllanmaz
Neyse hadi hayırlı olsun güle güle kullan.
evet abi kıvranıyordum ama artık çökse bile yapabilirim usb jig yaptım kendime onu takınca hemen dowload moduna giriyor

Arkadaşlar bu sürümde eksik gördüklerim not defteri yok harita yok bunlara hiç ihtiyacım yok zaten

! YARDIM

!
karşılaştığım tek sorun kulaklık algılamıyor bunu nasıl yaparım yapana kadar telefonu orj. 2.3.6 da kullanacağım.
telefonuma bu romu yükledim 1 hafta sonra tecrübelerimi aktaracağım http://androkolik.com/forum/showthread.php?tid=1929
romun herşeyini denedim rom şuanlık süper bir internet hızı düşük geldi oda şebekeden kaynaklı çünkü şuan vodafone vınn da düşük çekiyor.
herşey adam akıllı çalışıyor tek sorun normal orj romlarda en altta telefon hakkında bilgi kısmı varya işte orası açılmıyor.
haftaya cuma çok detaylı bir açıklama yapacağım burda

bekleyin
Romun tüm özelliklerini denedim herşey çalısıyor arkadaslar tek sorun hafıza problemi kendi orj. Romunda 118mb kullanrken link2sd ile bunda doldu
Romun tüm özelliklerini denedim herşey çalısıyor arkadaslar tek sorun hafıza problemi kendi orj. Romunda 118mb kullanrken link2sd ile bunda doldu
İlke belki sen bilirsin. Android de ekran alıntısı yapmayı biliyor musun? Bazı kişiler ekran alıntısı yapıp koyuyor.
Romda s3 ile xperia ile bir karışım sonucu olmuş orj. Romdan daha daha hızlı ve stabil çalışıyor ve pinp my rom eklenmiş yani roma kendimiz düzenleyebiliyoruz. Batarya kullanımı normald 1gün iken bu romla 1.5 gün çünkü romda uygulamalar arka planda iken bir kod yazlmış pasif ediyor. Romun bazı yerleri ingilizce. Başka öğrenmek istediğiniz şeyleri sorabilirsiniz
İlke belki sen bilirsin. Android de ekran alıntısı yapmayı biliyor musun? Bazı kişiler ekran alıntısı yapıp koyuyor.
hikmet benim telde orta tuş ile power tuşuna 5saniye aynı anda basıp çekince resmi çekiyor
uygulama yuklemen lazim.
screen shot diye arama yap android markette
hikmet benim telde orta tuş ile power tuşuna 5saniye aynı anda basıp çekince resmi çekiyor
Ama benimki tablet pc, orta tuşu yok. Araştıracağım. Ben android programı ile çekiliyor sanmıştım.

uygulama yuklemen lazim.
screen shot diye arama yap android markette
Kadir abim yetişti.

Teşekkürler Kadir abi. Programı yükleyeceğim.
hafta sonu deneyeceğim kerem abi şuan laptop şarjı bitiyor
İlke zaten cep için indirme siteleri bunlar..
İlke zaten cep için indirme siteleri bunlar..
Kerem abi ben indirceğim uygulamanın sonuna apk ekliyorum googleda arıyorum hangisi denk gelirse onu indiriyorum
Bu arada dr. Web antivirüsünü nisana kadar crackledim
S4 geliyormuş
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p5YPaBkhKZI#
Geleceği kesindi de ortalıkta belirtisi yoktu, bu ilk izlediğim gerçekci videosu.. S3 ü aldığımda bundan ötesi yok abi diyordum da büyük konuşmuşum .. S4 bu ise gayet güzel ..Lazer keybord muhabbeti zaten ayrı bi cihaz olarak satılıyo . Dock a entegre etmişler . İncelik olarak gayet iyi görünüyo. İphone 5 in tek övündüğü şeydi ince olması onu da geçmişler heralde. kamera zaten uçmuş 13mp züpper olmuş . Tahmini fiyatı 2000 tl nin altında olur 9 ay sonra 1000 tl ye kaçağı alınır.

Vatan %25 indirimle 1900 e satar sonra ...