0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Samsung telefonların interneti modem gibi dağıtma özelliği var diğer telleri bilmiyorum ama Belki işine yarar..Ben geçersem sırf merakımdan geçicem.. Bu win 8 de 32 bit yokmuş doğrumu?
Abi 32 bit var . Ben 64 bit kullanıyorum . Eğer şu anki sisteminiz 32 bit ise win8 yükseltme sonrası 32 bit oluyor . Eğer şu an 64 bit kullanıyorsanız win8 64 bit oluyor .Ben sırf 64 bit olsun diye . Win 8 in demo 64 bitini yükleyip ondan sonra lisans satın aldım .Özellikle raminiz 4 gb veya yukarısı ise 64 bit tavsiye ederim çok daha hızlı oluyor .
korsan 64 bit var bende acaba satın alsam sıkıntı olurmu?
iniyor bakalım deneyeceğim büyük bir ihtimalle de alırım
Abi deneme sürümündeki bir çok hata giderilmiş ondan deneme sürümünü baz alarak seçim yapmayın ben sadece lisans açısından sıkıntı olmasın diye deneme sürümünü yükleyip öyle satın aldım çünkü elimde lisanslı win7 yoktu . Birde satın alırsanız size email geliyor o maili silmeyin ilerde tekrar yüklemeniz gerekirse emailde link var oradan win8 kurma uygulamasını istediğiniz zaman indirebilirsiniz . Bu arada umarım kota sıkıntınız yoktur . Çünkü win 8 pro için gene download işlemi olacak .
CD muhabbeti yokmu bişeyler konusuldu ama ?
Android 4.0.3 tablette navigasyon var. Fakat bunu kullanamıyorum. Konum aranıyor diyor. 2-3 dk bekledikten sonra uygulamadan çıkıyor. Anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar...
Arkadaşlar nişanlıma xperia galaxy S almıştım dün telefon dondu ve kapatamadık çünkü telefon da harici batarya yok. Kendine dahili batarya var bana çok saçma geldi bu. Böyle donmalar yaşadığımız zaman ne yapmalıyız. Telefonun şarjının bitmesini bekledik daha bugün açabildik telefonu. Bu saçma konu hakkında yardım bekliyorum
Oğuz böyle durumlarda power butonuna telefon kapanana kadar basılı tut yaklaşık 10 sn basılı tutman gerekiyor .
Denedim valla kardeşim yine de kapanmadı :S
Samsung telefonların interneti modem gibi dağıtma özelliği var diğer telleri bilmiyorum ama Belki işine yarar..
Arkadaşlar galays s ten sonra galaxy s3 mini aldm . Fiyat 875 tl bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefon . Yazılımsal olarak S3 ün neredeyse aynısı . Donanım olarakta yarısı kadar bir performansı var normal bir kullanıcının işini fazlası ile görecektir . Eski telefonum galaxy s e göre performansı daha iyi .Telefon almayı düşünenlerin incelemesi gereken bir telefon .
Hayırlı olsun Mahmut, benim telefonunda revize vakti geldi ama ekonomi el vermiyor :-)
Nerden aldınız peki?