0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben sanal kartımı google hesabıma kaydettim uygulama satın alacağım zaman iş bankasının iş cep uygulamasını kullanarak 10-15 tl yi sanal kartıma atıyorum kart numarası vb bilgileri girmeden uygulamayı satın alıyorum .
Akıllı telefonun mucidi için Şahin demişsiniz, bunun üstüne ne anlatsak fayda etmez
Güzel bir olay, bilgilendirme için sağol kardeşim.
Abi akıllı telefonun mucidi dedirttiyor benim suçum yok . Ama son çıkan telefonu daha incelemedim windows mobile tabanlı herhalde güzel bir şeye benziyor . Bakıp göreceğiz .
Bu yoruma yapmadan önce hiç IOS - Android karşılaştırması okuyup okumadığınızı sormak isterim. Her iki işletim sisteminin birbirlerine göre avantajları ve dezavantajları var fakat bu herhangi birinin diğerinden çok daha üstün olduğunu göstermez. Aşağıdaki linkte şubat ayında yapılmış bir karşılaştırma var bu karşılaştırma doğrudur demiyorum ama sizin yaptığınız yorumun maalesef tutar yanı yok.http://shiftdelete.net/ios-ile-androidi-karsilastirdik-34697.htmlBu arada android kötüdür gibi birşey söylemiyorum, benim tercihim ios
Abi ios nerden çıktı . Ben nokia symbiandan bahsettiğimizi sanıyordum . İos a gelirsek ona lafım yok benim tercih etmeme sebebim ise kullanıcıyı özgür bırakmaması . Mesela çektiğiniz bir video veya fotoğrafı bluetooth kullanarak gönderemiyorsunuz . Bu en basit örnek . Ama stabil konusunda üstüne yoktur o ayrı .
Bluetoothla baska bir apple cihazina gonderebiliryor
Biliyorum abi onu ama başka bir markaya yollamıyor . Onu geçtim telefona pc den bir şey yüklücen illa itunes istiyor vs . Ben bu nedenlerden dolayı ve fiyatının da biraz yüksek olmasından tercih etmedim . Hem fazla para verip hem elimi kolumu bağlayan cihazı ne yapayim .
evet haklisiniz ama bir bakimada guzel bisi telefonun guvenligi icin. Bende fiyatindan dolayi tercih etmiyorum cunku burada cok uygun fiyatli telefonlar var.
Bu yoruma yapmadan önce hiç IOS - Android karşılaştırması okuyup okumadığınızı sormak isterim. Her iki işletim sisteminin birbirlerine göre avantajları ve dezavantajları var fakat bu herhangi birinin diğerinden çok daha üstün olduğunu göstermez. Aşağıdaki linkte şubat ayında yapılmış bir karşılaştırma var bu karşılaştırma doğrudur demiyorum ama sizin yaptığınız yorumun maalesef tutar yanı yok.Dünya kadar para vereceksiniz istediğimiz mp3'ü zil sesi yapamamak gibi Arkadaşım aldı bir şarkıyı zil sesi yapamıyorum bu ne yahu diyor http://shiftdelete.net/ios-ile-androidi-karsilastirdik-34697.htmlBu arada android kötüdür gibi birşey söylemiyorum, benim tercihim ios
serkan abi bu pro versiyonumu
Peki bir telefonun root edilip edilmediğini nasıl anlarız?
Ömercim, PM'den yazdım ne yapacağını
Rootlu telefonlar için CPU Master Pro uygulaması. Bu uygulama ile CPU nun hızını artirabilirsiniz. http://rapidshare.com/files/138710254/com.antutu.CpuMaster.apk
Serkan bu bilgi yanlış , rootlu telefonlarda bu programla CPU hızı arttırılmaz. CPU hızını arttırmaya izin veren telefponun KERNEL'i dir. Eğer Kernelde CPU değişikliğine izin veren yazılım yok ise bu program sadece var olan CPU hızını düşürmeye yarar.mesela benim HTC one X cihazım 1.5GHZ . bu programla sadece 51hz ile 1.5Ghz arasında değişiklik yapabiliyorum ama telefonumu 2 hafta önce Rootladım ve Kernelinide değiştirdim şuanda Kernel 1.7GHZ kadar izin veriyor ve bu değişikliği bu program yardımı ile yapabiliyorum ancak Custom ROM da zaten (çoğunda vardır) CPU hızını değiştirebildiğin ayrıca menü geliyor