Abi hoş geldin
S3 hayırlı olsun .
Şahinden inip mercedese binmişsin . 
Mahmut çok sağol teşekkur ederim valla baya bir mersedes oldu sorma...
kerem abi de benim gibi symbiandan gelmiş hayırlı olsun kerem abi
Evet ilke aynen öyle oldu .. Çok teşekkür ederim sağol ...
bi program tavsiyeside benden ozaman
Smartmause ...
uzaktan bilgisayar kontrolü saglıyor teamviever gibi biraz daha geniş caplısı..
ayfonum kırıldı samsung aldım, bu telefona nerden ibb cep trafik yükleyeceğim? samsung apps'te bulamıyorum
İBB Trafik sitesinden indirebilirsiniz.
Not: Bugüne kadar yazılmış en kötü android uygulaması olabilir indirmenizi önermem, yandex daha başarılı.
edit: indirmişsiniz zaten tekrar yazmama gerek yokmuş.
ibb ye gerek yok yandex map indir hem harita hemde trafik younluğunu gösteriyor
ya gt86 oyununu deneyen var mı ?
Arkadaşlar bende Samsung Galaxy Ace 5830i var. Diğer teefonların güncel 4.1'li romları çıktı. Biz daha 3.0 bile yapamadık. Yabancı sitelerde 4.o İCS'ler var. Denesem mi acep ne dersiniz?
bendeki 5830i dede 2,3,6 yüklü daha günceli çıkmadı yahu
Arkadaşlar Samsung 5830i telefonumu rootladıktan sonra JELLYBLAST ICS Rom'unu yükledim. Türkçe dil desteği de var. Ama %100 değildir. Şu an için fena değil. Ama neler var neler yok buraya yazarım. Telefonum aşağıdaki gibi oldu.
Arkadaşlar Samsung 5830i telefonumu rootladıktan sonra JELLYBLAST ICS Rom'unu yükledim. Türkçe dil desteği de var. Ama %100 değildir. Şu an için fena değil. Ama neler var neler yok buraya yazarım. Telefonum aşağıdaki gibi oldu.

bu fotoyu nasil cekiyorsunuz?

bende cikmiyor bu menu. simdi uygulamalara bakiyorum tavsiye edeceginiz kullanisli ve bedava uygulama varmi?
Tapatalk gercekten buyuk kolaylik ama dislenmis elmada parayla para vermekte pek mantikli gelmiyor.
Tapatalk gercekten buyuk kolaylik ama dislenmis elmada parayla para vermekte pek mantikli gelmiyor.
Yazılım geliştirme emek işi Sercan, 1 lira 80 kuruş dilenciye versen burun kıvırır, bir uygulama için çok değil bence. Bende ücretsiz yazılımları tercih ediyorum ama hayatımı kolaylaştıran bazı uygulamalar için 1-2 dolar harcamanın sakıncası olmayacağını düşünüyorum. İşine yarayacaksa bence 1-2 lirayı dert etme derim.
bu fotoyu nasil cekiyorsunuz?
iphone ile bunu yapmak için yazılıma gerek yok

)
Yazılım geliştirme emek işi Sercan, 1 lira 80 kuruş dilenciye versen burun kıvırır, bir uygulama için çok değil bence. Bende ücretsiz yazılımları tercih ediyorum ama hayatımı kolaylaştıran bazı uygulamalar için 1-2 dolar harcamanın sakıncası olmayacağını düşünüyorum. İşine yarayacaksa bence 1-2 lirayı dert etme derim.
dert etmiyorum pek ama aslında düşündüren Kredi Kartı numarası falan vermek hiç hoşuma gitmiyor.
dert etmiyorum pek ama aslında düşündüren Kredi Kartı numarası falan vermek hiç hoşuma gitmiyor.
Ben sanal kartımı google hesabıma kaydettim uygulama satın alacağım zaman iş bankasının iş cep uygulamasını kullanarak 10-15 tl yi sanal kartıma atıyorum kart numarası vb bilgileri girmeden uygulamayı satın alıyorum .