0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
duydummmm müjdat abiii nasıl yaptın bir görüşsek senle bende hızlandırmayı düşnüyorum yavaş geliyor hızı
İlke önce Rootlaman gerek! Sonra da Set CPU programını indirip telefonun SD kartına atıp kurup yapabilirsin. Bunların linkini benden isteme buraya link gönderemiyorum. Daha önce yazdım hemen silindi. Ama ipucu google amcaya " Galaxy Ace 5830i rootlamak" sonra da "Set CPU android" yazarsan bir çok seçeneği sunar sana google amca
yaşasın dişlenmiş elma kardeşliği
ne dersen de apple daha ilerde
Wifi File Transfer Pro diye bir program var. Cihazınız Wifide bağlı iken bu uygulamayı açtığınızda cihazınızda bir port açıyor ve aynı ağa bağlı bilgisayarlar ile cihazınızın içerisinde ki dosyaları görebiliyorsunuz. Şahane bir program. Fotoğraflarınıza ve dosyalarınıza kablosuz bir şekilde kolayca ulaşabiliyorsunuz.Market Linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransferpro&hl=en
kim ne derse desin iphonun adı androidin tadı var (iphone 4s kullanıcısıyım).
Evet sonunda aranıza symbiandan sıyrılıp resmi olarak geldim arkadaşlar...
ayfonum kırıldı samsung aldım, bu telefona nerden ibb cep trafik yükleyeceğim? samsung apps'te bulamıyorum
İBB nin sitesinden yükleniyor. Google'da ibb trafik android yaz hemen çıkar karşına.