duydummmm
müjdat abiii nasıl yaptın bir görüşsek senle bende hızlandırmayı düşnüyorum yavaş geliyor hızı 
İlke önce Rootlaman gerek! Sonra da Set CPU programını indirip telefonun SD kartına atıp kurup yapabilirsin. Bunların linkini benden isteme buraya link gönderemiyorum. Daha önce yazdım hemen silindi.
Ama ipucu google amcaya " Galaxy Ace 5830i rootlamak" sonra da "Set CPU android" yazarsan bir çok seçeneği sunar sana google amca
İlke önce Rootlaman gerek! Sonra da Set CPU programını indirip telefonun SD kartına atıp kurup yapabilirsin. Bunların linkini benden isteme buraya link gönderemiyorum. Daha önce yazdım hemen silindi.
Ama ipucu google amcaya " Galaxy Ace 5830i rootlamak" sonra da "Set CPU android" yazarsan bir çok seçeneği sunar sana google amca 
en yakın zamanda yapacağım müjdat abi
yaşasın dişlenmiş elma kardeşliği
ne dersen de apple daha ilerde
ne dersen de apple daha ilerde

kemal abi devir android devri ama google play de çoğu uygulama ücretsiz ios ta?
Artık bende galaxy acemi rootlamış bulunuyorum

birde flash player yok bu telefonlarda onu da yükledim
Android uyumlu kullanisli forum programi tavsiyelerinizi bekliyorum.
edit: ucretsiz olursa daha da iyi olur
Kies te olduğunu bilmiyordum. Kies te de her model için çalışmıyormuş galiba, Sony Ericsson da hiç böyle bir özellik yok maalesef.
ayfonum kırıldı samsung aldım, bu telefona nerden ibb cep trafik yükleyeceğim? samsung apps'te bulamıyorum
kim ne derse desin iphonun adı androidin tadı var (iphone 4s kullanıcısıyım).
yandex indirdim artık trafiğe yandexten bakacağız
kim ne derse desin iphonun adı androidin tadı var (iphone 4s kullanıcısıyım).
Bu tarz itiraflarda bulunan çok az iPhone kullanıcısı var.
Sanıyorum, Android işletim sisteminin daha esnek ve geniş olduğunu biliyorsunuz.
Evet sonunda aranıza symbiandan sıyrılıp resmi olarak geldim arkadaşlar...
Evet sonunda aranıza symbiandan sıyrılıp resmi olarak geldim arkadaşlar...
Abi hoş geldin
S3 hayırlı olsun .
Şahinden inip mercedese binmişsin .
ayfonum kırıldı samsung aldım, bu telefona nerden ibb cep trafik yükleyeceğim? samsung apps'te bulamıyorum
İBB nin sitesinden yükleniyor. Google'da ibb trafik android yaz hemen çıkar karşına.
İBB nin sitesinden yükleniyor. Google'da ibb trafik android yaz hemen çıkar karşına.
edit: indirdim teşekkürler
kerem abi de benim gibi symbiandan gelmiş hayırlı olsun kerem abi