0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aktif karbonlu bir filtre araştırırken valeo 701021 kodlu (PCA) ve valeo 715730 kodlu (CA) filtreyi keşfettim
Bu aralar polen filtresine taktım. 90000km bakımına gitmeden alıyım diye. Son 4 filtreyi Ufuktan aldım memnunum fakat egzoz kokusundan dolayı bu sefer aktif karbonlu bir filtre araştırırken valeo 701021 kodlu (PCA) ve valeo 715730 kodlu (CA) filtreyi keşfettim.Tabii kimse bilmiyor bu tarz filtreleri, uzun arayışlar sonucunda valeo servis genel merkezi ile konuştum ve beni bir toptancıya yönlendirdi.Sağolsun oradaki arkadaş yardımcı olup bu iki filtrenin siparişini verdi p tesi gelecek fiyatı ne kadar oda bilmiyor hiç sattıkları bir ürün olmadığı için gelince görürüz dedi. bakalım bizde göreceğiz.Bence arabada en dikkat edeceğimiz sarf ürün kabin filtresi bu nedenle bu sefer paraya kıyacam ve bu filtreyi alıp deneyeceğim. bence denemekte fayda var. Valeo ClimFilter™ Supreme pollenszűrő polifenol bevonattal, amely semlegesíti az allergén anyagokat
Sizin aracınıza uygun mu bu yazdığınız modeller? Katalogta sanki sizin aracınıza uygun değil gibi. http://www.valeoservice.com/data/master/webfile/17585015551EE6A427088C.pdf?rnd=368
arkadaşlar parfüm gibi basıp arabanın içine konulan kaliteli dezenfektan ne önerirsiniz
Mafra marka ürün bayağı kaliteli idi.
http://www.hepsiburada.com/liste/mafra-antibakteriyel-arac-klima-dezenfektani-odorbact/productDetails.aspx?productId=otvr1&categoryId=20035744&SKU=OTVR1fiyat iyi gibi kışa girmeden alıp yapsam mı bilemedim
Bu gazlı sistemlerin tam anlamıyla klima temizliği yapabileceğine inanmıyorum Ali hocam, evdeki klimalar bile ıslak bir şekilde temizleniyor. Evaporatör üstündeki pisliği vb şeyleri bu şekilde gaz ile temizleyemezsiniz.
hocam köpük işi sıkıntı elektronik aksamlara bi giderse yanarız valla
Bir sıkıntı yapacağını zannetmiyorum Ali hocam, öyle olsa TOYOTA orjinal bir köpüklü sistem üretmezdi diye düşünüyorum. Ayrıca köpükle uygulanan bir sürü ürün var Youtube ta videolarıda var. İşim gereği biliyorum split ve diğer türden ev ve endüstriyel klimaların nasıl temizlendiğini. Esas kirlenen kısımlar evaporatörler olduğundan ve sadece ıslak bir şekilde temizlenebildiği kesin. Diğer türlü üstünde biriken toz ve vb materyaller gaz ile kesinlikle temizlenemez
Bugün bu ürünü aldım, yetkili serviste uyguladık bir kısmını ama yarısını başka zaman kullanırsınız deyip sakladım. Akşam eve gelince kutusunda hepsini bitirin yazıyordu bende araca inip ne kadar varsa aracın orta yerindeki havalandırma kanalından hortumunu dibine kadar sokup içeriye bastım Oh ne güzel iyicene dibine kadar gitti falan diyordum ki kapıyı açıp iç aydınlanma yanınca ayaklarımın altında köpükleri gördüm Yolcu tarafında torpido arkasından köpükler damlıyordu. Acaba yanlış birşeyler mi yaptım anlayamadım.Youtube ta videolar izledim o köpük gelen yerden emiş falan olduğu gösteriyordu hatta tahliye hortumu gibi birşeyin halı altında falan olduğu. Bizim t27 Avensis kasalarda tahliye hortumu nereden geçiyor. Bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
hocam asıl amacım içindeki tozu toprağı temizlemek yerine bakterileri öldürüp kötü kokuyu bitirmek klima temizliği aslında serviste uygun fiyat olursa ilerleyen yıllarda yaptırabilirim