0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben fanatik toyotaci olduğumu her yerde söylüyorum biraz insaf edelim önceki corollaya göre her alanda gelişmiş yeni corollanin fiyatı dizel de 6-7 fark yemiş benzinli de 4-5 fark yemiş bunlar şartlara göre normal artışlar. Fiyatların yüksek oluşu sadece toyotada değil tüm firmalar da böyle bunu altını çizerek söylüyorum. Ayrica toyota otomatik vites farkını wv firmasından daha az alıyor bunuda söylemek gerekir.
aracın dış görünüşü honda city nin son kasasının biraz büyüğü sanki
Araçlar aslında sınıflarını taktim ettikleri kalitedeler, kurlar ve vergiler nedeniyle fiyatları yukarılara çıkmakta,Kalite konusunda hissiyatınızı kötü yönde etkileyen en büyük unsur, plastik aksamın sertleşmesi olduğunu sanıyorum, şunu bilirsiniz, alışverişlerde kullanılan poşetler yumuşaktır ama geri dönüşüm değildir, diğer taraftan en ucuz satılan suyun içinde bulunduğu pet şişe geri dönüşümdür ve serttir. Yani genelde sert plastikler geri dönüşüm malzemelerdir diyebiliriz. Toyotanın ürettiği araçların %90'ına yakın bölümü geri dönüşümmüş (kaynak: http://www.toyota.com.tr/inside_toyota/environment/toyota_production_system/index.tmex ), bu oldukça etkili, çünkü bu şu anlama gelmekte, bu parçaların üretim safhalarıda çevreye en az etki ile olmaktadır. Yani konu sadece daha az CO2 yaymak değil. Dikkatli incelerseniz bir çok daha pahalı markalarda bile sert plastiğe yönelme başladı, adamların yolları kaymak olduğu için çıtırtı pıtırtı dertleri yok.
tabi bunda toyota'nın malesef kötü pazarlama stratejisinin de payı var. yıl içinde fiyatları arttırıp, yıl sonunda büyük kampanyalar yaparak tüketiciyi büyük zararlara uğratıyorlar.
Önceki kasa corollanın dizel motorunu (1.4)hemen hemen beğenen yoktu.Şimdi araç yeni, motor nerdeyse aynı.Çoğunluk övgü yağdırıyor.Bence bu fanatizm.
Motor yakıt dışında aynı verilere sahip olsa da elden geçmiş ve bir takım iyileştirmeler yapılmış belli. Keza şanzımanda öyle eskiye nazaran motorla inanılmaz uyumlular.İmza: Fanatik
Tekin hocam siz yeni yarisinizle ilgili bir bölüm açmayı düşünmüyormusunuz bilgilenseydik iyi olurdu mesala sizin aracın yakıt durumu ses durumu uzun yol yapılırmı memnunmusunuz bilglendirirseniz sevinirim teşekkürler.
ahmet bey aracınız hayırlı olsun km yaptıkça paylaşımlarınızı bekliyoruz motor daha kuvvetlimi sizce yakıtı düşürmüşler evet ama hızlanma aynı bunu nasıl yapmışlar sizin ort. manız nedir?
Önceki aracım Corollayı neredeyse aldığım değere sattım, keşke o tarz prim yapacağına değeri yarıya veya daha aşağı düşseydi o zaman daha karlı çıkardım,
Bilsem nasıl yapacağımı dükkan sizin