Gönderen Konu: 2013 Corolla  (Okunma sayısı 369441 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla
« Yanıtla #2220 : Temmuz 24, 2013, 22:52:18 »
arkadaşlar yeni aracımın anahtarlığını bendeki yanıp sönenle bir süreliğine değiştirmek istiyordum.. yurt dışından gelmişti kendi anahtarlığım güneş enerjisi ile çalışıyor yanıp sönüyor Toyota die ama şimdi silikon anahtarlık istiyorum.. sahibinden.com da buldum istediğimi..acaba bu anahtarlık her yerde rahatça bulunabilecek bişey mi yoksa burdan alayım mı??

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-toyota-silikon-anahtarlik-124154097/detay/

yada bildiğiniz bi yerde varsa gönderebilecek arkadaş var mı havale ederim ücretini..
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2221 : Temmuz 25, 2013, 10:22:31 »
selçuk bey dediğiniz yolu ben izledim resimleri yolladım bende bilmiyordum çok teşekkürler ama 2013 beklerken karşınıza 2010 çıkacak kusura bakmayın:)
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2222 : Temmuz 25, 2013, 10:39:58 »
arkadaşlar yeni aracımın anahtarlığını bendeki yanıp sönenle bir süreliğine değiştirmek istiyordum.. yurt dışından gelmişti kendi anahtarlığım güneş enerjisi ile çalışıyor yanıp sönüyor Toyota die ama şimdi silikon anahtarlık istiyorum.. sahibinden.com da buldum istediğimi..acaba bu anahtarlık her yerde rahatça bulunabilecek bişey mi yoksa burdan alayım mı??

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-toyota-silikon-anahtarlik-124154097/detay/

yada bildiğiniz bir yerde varsa gönderebilecek arkadaş var mı havale ederim ücretini..

herhangi bir akaryakıt istasyonunda bulabilirsin. Çok sıradan bir anahtarlık, aldığımın ikinci günü kullanmaktan vazgeçtim.
Çok basit toyotaya yakışmaz bu anahtarlık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2223 : Temmuz 25, 2013, 11:19:16 »
selçuk bey dediğiniz yolu ben izledim resimleri yolladım bende bilmiyordum çok teşekkürler ama 2013 beklerken karşınıza 2010 çıkacak kusura bakmayın:)
Rica ederim Nuri bey :) Benim için farketmez Toyota olsun taşdan olsun :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2224 : Temmuz 25, 2013, 11:43:59 »
hmm ok Mehmet Bey..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2225 : Temmuz 26, 2013, 17:32:31 »
Yeni Corolla Rekora Koşuyor

Üretilmeye başlandığı 1966 yılından bu yana 40 milyon satış adediyle dünyanın en çok tercih edilen otomobili ünvanına sahip olan“efsane” Toyota Corolla’nın 11’nci jenerasyonuna dünyada ilk kez Türkiye’deki kullanıcılar sahip oldu. Türkiye’de üretilen yeni nesil Corolla, Türkiye’de piyasaya sunulduğu ilk 3 günde bin 85 adet satış gerçekleştirirken sıra yazmaya devam etti.
Toyota’nın adı “efsaneler” ile anılan modeli Corolla’nın Türkiye’de üretilen yeni jenerasyonu, Türkiye’ye yayılan 58 Toyota Plaza’da ilk 3 günde bin 85 adet satış gerçekleştirdi. Piyasaya sunulmadan aylar önce sıra yazmaya başlayan Yeni Toyota Corolla’ya dünyada ilk kez Türkiye’deki kullanıcılar sahip oldu. Yeni jenerasyon Corolla’ların ilk teslimatı için Toyota’nın Türkiye’deki tüm bayilerinde törenler düzenlendi. Yeni Corolla’yı merak içinde bekleyen Corolla tutkunları otomobillerine kavuşurken, Toyota’nın bilinen dayanıklılık, dinamiklik, ekonomiklik, konfor ve teknolojisi karşısında hayranlıklarını gizlemediler.
Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Yeni Corolla’nın dünyada ilk kez Türkiye’de üretildiğini ve satışa sunulduğunu kaydederek “ Aylar öncesinden bayilerimize sipariş veren Corolla tutkunları otomobillerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Toyota olarak bu otomobilin sunulmasıyla birlikte satışlarımız ivme kazanacaktır.“ dedi. Bozkurt, bugün dünyada 150’den fazla ülkede her 25 saniyede bir Corolla satıldığını da belirterek şunları söyledi:

“Corolla’daki yeni tasarım genç müşterileri de içine alan her yaş grubuna hitap ediyor ve bu bakış açısıyla hedef müşteri gruplarımızı genişletmeyi hedefliyoruz. 2013 satış hedefimizi de, yeni modellerin 3. ve 4. çeyrek performansıyla birlikte yeniden revize ettik. Hiç kuşku yok ki Yeni Corolla yükselen bu hedefte kilit rol oynayacak. Bayilerimize gelen yoğun istekler bunu açıkça gösteriyor. 2014 yılında da en az 25 bin adet Corolla’yı Türk kullanıcısına ulaştırmayı hedefliyoruz”
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2226 : Temmuz 26, 2013, 19:22:13 »
     Selamlar yıl sonuna arac yenileyecektim fakat bugün çok hızlı bir gelişme oldu didim de toyota standında ellerinde bulunan multidrive s active inci beyaz corolla için ön anlaşma yaptım kaporamı ödedim ayrıca elimde 2008 yaris otomotik 1.3 sol aracımıda takas yaptım yeni aracımı agustos 20 gibi teslim edeceklerini söylediler.bu arada o tarihe kadar beyaz advance bulabilirlerse advance olacak olmazsa active alacagım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2227 : Temmuz 26, 2013, 19:26:14 »
     Selamlar yıl sonuna arac yenileyecektim fakat bugün çok hızlı bir gelişme oldu didim de toyota standında ellerinde bulunan multidrive s active inci beyaz corolla için ön anlaşma yaptım kaporamı ödedim ayrıca elimde 2008 yaris otomotik 1.3 sol aracımıda takas yaptım yeni aracımı agustos 20 gibi teslim edeceklerini söylediler.bu arada o tarihe kadar beyaz advance bulabilirlerse advance olacak olmazsa active alacagım.

Hayırlı olsun vedat bey bol bol foto bekleriz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2228 : Temmuz 26, 2013, 19:34:15 »
Cok hizlisin abi. Hayirli olsun. Kazasiz belasiz agiz tadiyla binersin insallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2229 : Temmuz 26, 2013, 20:18:38 »
   Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2230 : Temmuz 26, 2013, 20:41:34 »

Teknolojinin geldiği son noktaya sahip bir otomobilde karar kıldınız, güle güle hep iyi günlerde kullanın, yeni Efsaneyi.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2231 : Temmuz 26, 2013, 21:21:39 »
Vedat bey hayırlı uğurlu olsun aracınız. advance donanım bulursunuz uumarrım erken teslim ama antalyada sıra yazıyordu.. biri almaktan vaz geçerse daha çabuk bulunur irtibatınızı koparmayın showroomla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2232 : Temmuz 26, 2013, 22:17:03 »
iyi günlede kullanınız.Hayırlı uğurlu olsun..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2233 : Temmuz 27, 2013, 00:27:50 »
Hayırlı uğurlu olsun. :-)
Benim corollayla sürem doldu. Artık engebesiz uzun yollarda ancak görürüm direksiyonunu. Duster 'ı aldıktan sonra hanım el koydu. :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2234 : Temmuz 27, 2013, 00:30:48 »

Vedat abi hayırlı olsun.

Dizel/benzinli hakkında çok konuşmuş idik benzinlide karar kılmanıza çok sevindim.

O mükemmel şanzımanı kullandıktan sonra başka araba kullanmak istemeyeceksiniz.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2235 : Temmuz 27, 2013, 00:59:18 »
    Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum aracımı teslim aldığımda becerebilirsem resimlerini atarım fazla yol yapmadığım için benzinli almaya karar verdim advance olmazsada fazla üzülmeyeceğim artık şansıma active veya advance hangisinin inci beyazı olursa ona razı olacağım umarım memnun kalırım.
    Not= aracımı secerken çok kararsızlık yaşadım honda civic otomatik 2011veya 2012 avensis multldirive s gibi tercihlerim vardı en son eşimle birlikte buna karar verdim zaman gösterecek doğru bir kararmı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2236 : Temmuz 27, 2013, 01:01:48 »
      Bu arada aklıma gelmişken şunuda belirtmeden geçemeyeceğim arkadaşlar toyota gercekten insani davranış ve müşteri ilişkileri açısından açık farkla bir numara herkes çok çok ilgili wv bu konuda çoooooookkkkkkkkkkk garip davranışlar sergiliyor nedense.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2237 : Temmuz 27, 2013, 01:20:09 »
O konuda haklısınız, tok satıcı VW :)
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2238 : Temmuz 27, 2013, 11:32:43 »
      Bu arada aklıma gelmişken şunuda belirtmeden geçemeyeceğim arkadaşlar toyota gercekten insani davranış ve müşteri ilişkileri açısından açık farkla bir numara herkes çok çok ilgili wv bu konuda çoooooookkkkkkkkkkk garip davranışlar sergiliyor nedense.

Vedat abi öncelikle aracın hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel günlerde kullanın .

Yalnız toyotanın insani davaranışı aracı satana kadar . Büyük bir sorun yaşadınız mı diğerlerinden farkı kalmıyor . Ben wv satış öncesi de müşterilerine satış sonrası gibi davrandığı için takdir ediyorum . Bende corollamı aldığımda wv bayisi yardımcı olmadığı için passat almaktan vazgeçip toyota aldım . Ama toyotanın satış öncesi ilgisi maalesef satış sonrasında yok . En azından ben göremedim . Bu yazdıklarım benim aracı aldığım bayi ve toyotanın genel merkezi içindir diğer bayi ve servislerde durum nedir bilmiyorum ama genel merkezi ilgisiz olan bir firmanın bayisi veya servisi istediği kadar ilgili olsun ellerinden bir şey gelmez .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2239 : Temmuz 27, 2013, 18:15:23 »
    Mahmut bey eğer dediğin gibi olursa kendileri bilir garanti dolar dolmaz doğru özel servise kapıda karşılıyorlar adamı istediğin her indirimi yapıyorlar herşey yarı fiyatına plaza servisine göre umrumda olmaz ama garantideykende sorumluluklarını sonuna kadar yerine getirmeleri için elimden geleni yaparım neticede biz bu araçları alırken yıllarca uğraşıp didinerek yaptığımız birikimlerimizi veriyoruz bir çok arkadaşımız yıllarca kredi ödüyor hizmet yoksa olması için tüketici olarak kanuni haklarımız çerçevesi içerisinde gereken herşey yapılır ama ben yinede toyotanın birçok diğer firmalardan çok daha ciddi ve kaliteli olduğuna inanıyorum saygılar.