0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar yeni aracımın anahtarlığını bendeki yanıp sönenle bir süreliğine değiştirmek istiyordum.. yurt dışından gelmişti kendi anahtarlığım güneş enerjisi ile çalışıyor yanıp sönüyor Toyota die ama şimdi silikon anahtarlık istiyorum.. sahibinden.com da buldum istediğimi..acaba bu anahtarlık her yerde rahatça bulunabilecek bişey mi yoksa burdan alayım mı??http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-toyota-silikon-anahtarlik-124154097/detay/yada bildiğiniz bir yerde varsa gönderebilecek arkadaş var mı havale ederim ücretini..
selçuk bey dediğiniz yolu ben izledim resimleri yolladım bende bilmiyordum çok teşekkürler ama 2013 beklerken karşınıza 2010 çıkacak kusura bakmayın:)
Selamlar yıl sonuna arac yenileyecektim fakat bugün çok hızlı bir gelişme oldu didim de toyota standında ellerinde bulunan multidrive s active inci beyaz corolla için ön anlaşma yaptım kaporamı ödedim ayrıca elimde 2008 yaris otomotik 1.3 sol aracımıda takas yaptım yeni aracımı agustos 20 gibi teslim edeceklerini söylediler.bu arada o tarihe kadar beyaz advance bulabilirlerse advance olacak olmazsa active alacagım.
Bu arada aklıma gelmişken şunuda belirtmeden geçemeyeceğim arkadaşlar toyota gercekten insani davranış ve müşteri ilişkileri açısından açık farkla bir numara herkes çok çok ilgili wv bu konuda çoooooookkkkkkkkkkk garip davranışlar sergiliyor nedense.