0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sürpriz yaptı bakırcılar antalya bugün bana.. şuan showroomda yım bugün teslim edilecekmiş aracım.. heyecanla bekliyorum şuan showroomda.. sonra ver elini alanya:))))
Arkadaşlar advance corolla cvt bulamıyor plaza bir türlü bulamazlarsa active razı olacagımı söylemiştim eylülü beklim parasını yaırıp dedim o zamana bile sıra doluymuş canım sıkıldı 10 gün sonra falanda activi teslim alırım galiba ama yanlışmı yapıyorumki advance almadığıma daha doğrusu alamadığıma pişman olurmuyum ki
Ya arkadaşlar inci beyazı istiyorduk başka 7-8 bayii aradım siyah falan olursa belki bulunacak ama eşimde illede beyaz olacak diyor ayrıca 2008 yaris arac vardı onuda takasa vermiştim dolayısı ile başka yerden araç bulsam bile ne yapabilirimki yapılacak bişey olurmu yoksa advance için aradaki 2500 tl fak sorun değil öderim
Yedi sekiz bayii aradım hiç birinin elinde advance yok olmadığı gibi eylülde dolu diyolar parasını yatırayım eylül sonu almaya razıyım dedim bu seferde zam görürse ekleriz diyolar başka plazalardan bulursam ordan alıp bana yönlendirirmisiniz dedim olur dediler ama aradığım hiçbir yerde advance yok altınmı oldu sanki millet yok söyle pahallı böyle etmez diyodu wv gibi sıraya girmiş herkes ya varsa bildiğiniz tanıdığınız plazalardan boşa çıkmış advance cvt haber verirseniz sevinirim arkadaşlar.
Yıl sonuna kadar fiyatların artacağını sanmıyorum.