Gönderen Konu: 2013 Corolla  (Okunma sayısı 369366 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla
« Yanıtla #2240 : Temmuz 29, 2013, 15:00:32 »
sürpriz yaptı bakırcılar antalya bugün bana.. şuan showroomda yım bugün teslim edilecekmiş aracım.. heyecanla bekliyorum şuan showroomda.. sonra ver elini alanya:))))
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2241 : Temmuz 29, 2013, 16:28:41 »
sürpriz yaptı bakırcılar antalya bugün bana.. şuan showroomda yım bugün teslim edilecekmiş aracım.. heyecanla bekliyorum şuan showroomda.. sonra ver elini alanya:))))

Şimdiden hayırlı olsun Timuçin Bey, güle güle kullanın. fotoğraflar bekliyoruz ayrıca :)
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2242 : Temmuz 29, 2013, 19:08:36 »

hayırlı olsun güle güle kullanın :)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2013 corolla d-4d
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '13
  • 14 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2243 : Temmuz 29, 2013, 19:40:58 »
yeni corolla alanlar nazardan korkuyorlar heralde, hiç foto paylaşan yok :D
GÖZTEPE GK
2013 Toyota Corolla d 4d comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2244 : Temmuz 30, 2013, 12:38:45 »
     Arkadaşlar advance corolla cvt bulamıyor plaza bi türlü bulamazlarsa active razı olacagımı söylemiştim eylülü beklim parasını yaırıp dedim o zamana bile sıra doluymuş canım sıkıldı 10 gün sonra falanda activi teslim alırım galiba ama yanlışmı yapıyorumki advance almadığıma daha doğrusu alamadığıma pişman olurmuyum ki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2245 : Temmuz 30, 2013, 12:43:03 »
Bence kesinlikle advance. Çünkü active ile arasında donanım farkı bayağı var. Alim gücünüz advance yetiyorsa beklemeye değer.  Zaten active ve advance arasında çok fazla fiyat farkıda yok :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2246 : Temmuz 30, 2013, 12:44:43 »
     Arkadaşlar advance corolla cvt bulamıyor plaza bir türlü bulamazlarsa active razı olacagımı söylemiştim eylülü beklim parasını yaırıp dedim o zamana bile sıra doluymuş canım sıkıldı 10 gün sonra falanda activi teslim alırım galiba ama yanlışmı yapıyorumki advance almadığıma daha doğrusu alamadığıma pişman olurmuyum ki

yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal olmuş abi senin olay...uzun süre binilecekse advance en mantıklısı ben öle yaptım en azından...beklemekde sıkıntılı ben 1 ay zor bekledimdi auris alırken eylülede çok var:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2247 : Temmuz 30, 2013, 12:46:49 »
Vedat abi Advance varmi diye baska bayiye sordunuz mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2248 : Temmuz 30, 2013, 12:51:19 »
İmkan varsa advance bence beklemeye değer.Bizde elegant yok diye comf.extra aldık keşke elegant alsaydık diyoruz.
‘05 Toyota Corolla 1.6 Sport HB
'12 Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-İ M/T C.Extra
‘16 Vw Passat 1.4 TSi ACT DSG Highline
'12 Volkswagen Golf 1.4 TSi M/T Trendline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2249 : Temmuz 30, 2013, 12:54:08 »
    Ya arkadaşlar inci beyazı istiyorduk başka 7-8 bayii aradım siyah falan olursa belki bulunacak ama eşimde illede beyaz olacak diyor ayrıca 2008 yaris arac vardı onuda takasa vermiştim dolayısı ile başka yerden araç bulsam bile ne yapabilirimki yapılacak bişey olurmu yoksa advance için aradaki 2500 tl fak sorun değil öderim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2250 : Temmuz 30, 2013, 13:02:24 »
    Ya arkadaşlar inci beyazı istiyorduk başka 7-8 bayii aradım siyah falan olursa belki bulunacak ama eşimde illede beyaz olacak diyor ayrıca 2008 yaris arac vardı onuda takasa vermiştim dolayısı ile başka yerden araç bulsam bile ne yapabilirimki yapılacak bişey olurmu yoksa advance için aradaki 2500 tl fak sorun değil öderim

plazalar kendi aralarında paslaşırlar abi kanımca bastır sen..ben düzce hızelden almıştım bir ara sor abi belki bir yolu yordamı vardır...en çok satılan renk beyaz zaten abi son zamanlarda.. beyaz yoksa siyah zaten pek olmuyor.. ben sırf siyah aldım diye bekledim..ellerindekiler beyazdı..takas işide bir şekilde çözülür heralde...neticede takasa verdikde sen benim istediğim arabayı bulamadın ki deme lüksünüz var bence...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2251 : Temmuz 30, 2013, 13:14:33 »
    Yarii takasa vermemiş olsaydım bu işi cözerdim ben ama elim kolum bağlandı iyide fiyata saydırdım aracı piyasada o fiyata belkide satmakta zorlanabilirdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2252 : Temmuz 30, 2013, 14:22:13 »
   Yedi sekiz bayii aradım hiç birinin elinde advance yok olmadığı gibi eylülde dolu diyolar parasını yatırayım eylül sonu almaya razıyım dedim bu seferde zam görürse ekleriz diyolar başka plazalardan bulursam ordan alıp bana yönlendirirmisiniz dedim olur dediler ama aradığım hiçbir yerde advance yok altınmı oldu sanki millet yok söyle pahallı böyle etmez diyodu wv gibi sıraya girmiş herkes ya varsa bildiğiniz tanıdığınız plazalardan boşa çıkmış advance cvt haber verirseniz sevinirim arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2253 : Temmuz 30, 2013, 17:09:56 »
   Yedi sekiz bayii aradım hiç birinin elinde advance yok olmadığı gibi eylülde dolu diyolar parasını yatırayım eylül sonu almaya razıyım dedim bu seferde zam görürse ekleriz diyolar başka plazalardan bulursam ordan alıp bana yönlendirirmisiniz dedim olur dediler ama aradığım hiçbir yerde advance yok altınmı oldu sanki millet yok söyle pahallı böyle etmez diyodu wv gibi sıraya girmiş herkes ya varsa bildiğiniz tanıdığınız plazalardan boşa çıkmış advance cvt haber verirseniz sevinirim arkadaşlar.

Vedat abi ben bir araştıracağım, size buradan dönüş yaparım.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2254 : Temmuz 30, 2013, 20:17:20 »
Yıl sonuna kadar fiyatların artacağını sanmıyorum.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2255 : Temmuz 30, 2013, 20:21:20 »
Yıl sonuna kadar fiyatların artacağını sanmıyorum.
+1000000 kesinlikle.Çünkü mesela en dolu corolla 59400 lira iken avensis 62900 lira yani 3500 lira fark var.Zam olursa bu fark 2000 liranın altına düşer en iyi ihtimalle 2000 lira olur.Ne kadar yeni kasa olursa olsun bu durumda kendi ayağına baltayı vurmuş olur toyota ve insanları avensise yöneltir.Yılbaşında zam Allahın emri zaten o zaman gereken ayarlama yapılır yine bu fark korunur herkes bütçeye göre kararını verir diyorum ben.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2256 : Temmuz 30, 2013, 20:29:22 »
Eylül sonuna doğru ufak bir zam olacağını söylüyorlar ama sanmam şu an yaptıkları indirimi yapmazlar ancak o olur. şu an 54900 olan aracı 53500 verdiler artı koltuk koruması arka park sensörü bagaj havuzu yazlık kışlık 2 tkm paspas trafik seti hediye aldım 24bin tlyede 2008 yarisimi takasa saydırdımki başka yerlerede bu fiyata vermem cok zordu fakat advance bulamadım maalesef active razı olacam galiba olmazsa hız sabitleyici taktırım harici kaliteli bir nevigasyo alacagım araştırdım 300-400 tl ye güzel nevigasyonalr var gibi ama bu konuda pek bilgim yok arkadaşlar nevigasyon tavsiyelerinizide verirseniz sevinirin nevitech iyi diyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2257 : Temmuz 30, 2013, 20:31:15 »
    Avensis olayına gelince eğer otomatik almak zorunda olmasaydım (eşimle beraber kullanıyorum ) zaten avensis alırdım yeni kasa falan demezdim onun için otomatik alacaklar maalesef avensis alamıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2258 : Temmuz 30, 2013, 21:22:49 »
vedat bey öncelikle hayırlı olsun diyelim .Antalya aydına da sorsaydınız. antalyadan emre beye ulaşın inanın gerçekten müthiş yardımcı olan birisi.. advance bulabilirseniz alın derim bekleye bilirseniz 1-2 ay normal.. navigasyon ise Toyota navitech kullanıyor zaten.. dışardan almak daha mantıklı daha ucuza geliyor... eski corollamınki1395 tl di. showroomaynısına 2200 fiyat çekmişti... ama cama yapıştırılanlardan alacam derseniz 100-1000 arası zibil gibi marka navigasyon cihazları mevcut... koltuk başlıklarına DVD 545tl yanılmıyorsam:))) ama yeni corollanın daha navigasyonun üretildiğini sanmıyorum:(((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2259 : Temmuz 30, 2013, 21:25:20 »
bu arada Vedat bey şayet siyah düşünürseniz benim naçizane fikrim avangard bronza yönelmeniz... müthiş şahane bi renk cannlı canlı görünce:)))