0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuya dönecek olursak Ahmet abinin acil bir dyno verisine ihtiyacı var bence.
Arkadaşlar verso dizelle 171 tl ile 750 km ortalama hız 120-130 civarı bilgilerinize.
sercan dyno işi şimdilik yaş ama 0-100 için video çalışmalarına başladım , manuel vitesde tek başına video kaydı olmuyor ,birine kamerayı titremeden tutturmam lazım .şu anti patinajı tamamen kapata bilsek süper olacak ama zıkım 40 km civarında tekrar devreye giriyor.
Aslında demek istediğim şu ben ışığın yanmasını cok önemsemiyorum. Göstergeler cok dogru calısmıyor cunku range 30 km kala ısık yanıyor ancak range 0 a dustuktan sonra bile en az 150 km gidebiliyorsunuz.
arkadaşlar benim verso aldığımdan beri viteslere zor geçiyordu,boşta çalışırken şanzımandan dişli sesleri geliyordu , servis debriyaj ve baskı balata sisteminin garantiden komple değişeceğini söyledi,ayriyetten direksiyonun derisinde de aşınmalar gördüler ,parçaların siparişini verdiler ,gelince değişecekler.yanlız benim kafamın takıldığı olay mazot göstergesinin anormal bir birçimde düşmesi oldu ,depoyu fulletip 200 km yapınca mazot göstergesi yarım depoyu gösteriyor,600 km sonunda mazot ışığı yanıyor,55 litrelik depoyu tekrar fulletiyorum 40 litre mazot alıyor,içinde nerdeyse 15 litre daha mazot kalmış oluyor,hem uyarı ışığını erken yakıyor,hemde göstergeler psikolojimi bozacak kadar çabuk düşüyor.alınan mazot /yapılan yola bölünce tüketim değeri 6,6 litre oluyor,2.0 motor için çok iyi ama bu olaya nedense bir türlü sevinemiyorum ,gösterge beni çileden çıkardı.sizlerdede gösterge böylemi çalışıyor ,yoksa benim şamandırada mı bir sorun var?
ışık yandıktan sonra yaklaşık 7-8 km daha gittim,depoyu fullediğimde 55 lt lik depo, ancak 45 lt aldı.
selamlar 110km de ılkkı dustu 10 15 km ye ıkıncı cızgı dusertoplamda 700 goruyo bence gayet ıyı
verso 2.0 dizelin 10 bin bakımı için bu faturayı ödedim ,sizce fiyat normalmi?