0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben o hızı gördüm ,yanlız benim arabada race chip ve pedal box var ,bu arabanın saklı gücünü bu aletler ortaya çıkarıyor ,şuan resmen bmw-mercedes-audi lerle dalga geçiyorum ve ona rağmen yakıtım eskiye göre daha düşük
Çok ilgimi çekti o chip. Gerçekten yakıt tüketimi nasıl düşüyor ve performans artıyor bilmek isterim. Ayrıca nerede kaç tl ye yaptırdınız düşüneceğim doğrusu.
Dizel versoda chipe gerek var mı gerçekten bilmiyorum zaten araba uçuyor. Tutana helal olsun. Benim araba chipsiz 220 cok rahat goruyo 230 denemedim ama denesem gorur diye dusunuyorum. 126 beygir düşük gibi gorunuyor ama sözkonusu toyota olunca 150 beygirlik arabaları tokatla geç. Şimdilik tek sorum bmw 2.0 dizel 184 hp ler:)
selamun aleykum arkadaslar cok sevdıgım verso mu ev almak ıcın satıyorum ılgılenen olursa yardımcı olabılırım
gökhan bey sizin araba 1 yıldan beridir sahibinden comda satılık ilanında duruyor ,hiç arayan olmadımı?
Arkadaşalr Versoya 205*60*16 yerine fiyatı daha uygun diye 205*55*16 kış lastiği taktım. Şimdilik sorun yok gibi umarım kışın da olmaz.