Süpersiniz arkadaşlar, gerçekten görüşleriniz için hepinize çok teşekkürler.

Şimdi elimden geldiğince bende paylaşımda bulunayım ama sürçü lisan eder isem affola, unuttuğum olursa da yaşlılığıma verin de, bende gözünüzü morartayım.

Liv Taylor: Varlığı ile olmasa bile ruhu ile buluşmalara renk katan arkadaşımız.

Bayan üyelerimiz: Hepsi, oldukça iyi araç kullanıyorlar ve kesinlikle hem cesaret, hem dostluk hem de sürücülük olarak Dünya ortalamasının çok üstündeler.
Kemal Aksüyek: Her şeyi dilinde olan, bence zeki, bazen sıkıcı. Bazı arkadaşlarımızı gereksiz yere kızdırmaz ise daha da güzel bir insan.
Seyit abi: Bence çok bilgili ancak reklamcı değil. Uyumlu ve dost canlısı, gezmeyi seven.
Atilla abi: Oldukça bilgili, görmüş birisi, ayrıca yardımsever.
Kaya: O biiiirrrr Bebeeekkkk.

Sercan Karabulut: Gerçekten efendi birisi, ayrıca uyumlu ve titiz.
Ercüment: Sporcu ve iyi bir öğrenci, çok güzel şeyler bekliyorum kendisinden. Ayrıca duyarlı ve saygılı. Umarım tanışacağız da.
Murat Can: Gerçekten saygılı ve efendi, iyi şeyler başarmasını bekliyorum. Yardımsever de.
Erdinç: Ciddi duran, şakacı, yardımsever, her şeyin dozunu bilen, hamsileri bize yeğleyen

, kaprissiz ve keyifli bir arkadaşım.
Muhammet: Sakin mizaçlı, efendi, yardımsever ve çok saygılı bir arkadaşımız. İnce ruhlu bence.
Ahmet Can: Gerçekten düşünüyorum, düşünüyorum, iyi bir şey bulamıyorum ki söyleyecek.

Şaka tabikide, gerçekten çok değerli bir arkadaşımız, beni çok güzel ağırlamıştı, hakkını ödeyemem. Gerçekten beni rahat ettirmek için çok uğraşmıştı.
Tunç Sancak: Süper bir arkadaşım, çok şey yaptık kendisi ile. Çok zor günümde, sabahın köründe hiç sıkıntı çıkarmadan beni hava alanından aldı, daha neler yaptık beraber. Çok yardımsever ve İzmir'lidir.

Ferdi: Çok cana yakın bir insan, Ferdi de kesinlikle maneviyatı çok zengin bir arkadaşım, yardımı kesinlikle esirgemez.
İsmail Ti.: Forumun karadenizlisi, o tam bir karadenizli.

Alper Sınav: Kendi adıma çok iyi bir arkadaşım, kafalar acayip uyuşuyor, belki forumda en çok zaman geçirdiğim insanlardan birisidir kendisi. Benim açımdam çok yardımsever.
Murat Küden: Süper bir arkadaş, sanırım aynı çağlı olduğumuzdan

kafalar iyi uyuşuyor, faydasının belki farkında olmayanlar vardır ancak, iyi gören bilebilir.
Hakkı Saygılı: Gerçekten çok bilgili, soy adı gibi saygılı ve gizli maceracı (bence) bilimselliği ilke edinmiş, ince şakacı bir arkadaşım.
Mesut Akın: Tam bir atılgan, gerçekten teknik bir yapısı var ve içten bir yardımsever.
Aydın: Bir gün Pirelli takvimi fotoğraflarının altında adını görürsem şaşırmam, gerçekten sanatçı bir ruh ve uyumlu. Aynı zamanda duygusal.
Ergün: Yine teknik bir arkadaşımız ve doğru bildiğini söyleyen, yardımını esirgemeyen.
Doğan : Sakin ve kafa bir arkadaşımız. Maçlarda özellikle iyi gaza getirir takımını.
Dağhan: Kayıplarda olan bir sporcumuz, sayesinde çok eski bir arkadaşı da bulmuştum.

Taylan: Kendisi tanıdığım en iyi kanocudur.

Şeftalileri süperdir. Ha, bir lakerda sözü vardı, ne oldu bilmiyorum. Ama kesinlikle çok dost canlısı ve saygılı bir arkadaşımız.
Selçuk Güzeler: Tam pasifik okyanusu adamı, sakin bir denizci. Güzel bir insan soy adı gibi. Kesinlikle saygılı.
Hakkı Eraslan: Sakin duruşunun altında biraz panik, içten ve paylaşımcı bir arkadaşımız. Sanırım çok kafaya takıyor bazı şeyleri.
Mehmet Ali: Türkiye'yi çözmüş, çok iyi benimsemiş ve fazlası ile savunabilen bir arkadaşım. Ayrıca kesinlikle çok uyumlu ve keyifli.
Vedat: Sakin mizaçlı, muzır bakışlı ve yardımını esirgemeyen bir arkadaşımız. Bence keyifli bir insan.
yoruldum, yaşlılık işte, biraz dinleneyim devam ederim.