0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O ıs ıcın bır baska konu baslıgı altında organıze olunabılıyor olabılır mı?
konunun açılması Kemal Bey'e yaramış meğer durum umduğundan daha iyimiş neyse ben okuduklarıma yorum yapayım. Muhammet abi senin hoşsohbetin yüzünden öyleydim ben eyvallah bu arada yakın olsak peşini bırakmam biraz muhasebe bilgisi kapmaya çalışırdım.Nagihan yazsam roman olur desem yeridir gerçi yazmayı beceremem ayrı.
eyvallah Hakkı Abi. Uğramıyorsun bana. qalbimi qırisın.
nirey gideyongz abi?
Hep kısıtlı zamanlarda açıyorum şurayı Selçuk abi çok teşekkür ederim Ben anlatamayanlar ayrıca teşekkür ederim aynı duyguları paylaşıyoruz benim hakkımda Nagihan ablam: Öz ablam olsa bu kadar sevemezdim herhalde ciddi anlamda içten ablam dediğim insan A.C.D. : Tarif edemeyeceğim birisidir sırf bir konu olarak açabilirim kendileri için forumda tanıdığım harika insanların başında geliyor Seçkin'im: Forumda yaşıt olarak ilk ekleyen ve özel olarak tanışmak isteyen tek yaşıtım ve kalkıp teeeeeeeee angaradan buralara kadar geldiler ekipçe haklarını ödeyemem Tunç Sancak nam-ı değer senseey: Tam bir ae101 aşığı ama DTJye ayrı bir aşık.. Her türlü muhabbetin gırla gittiği bir oturuştan faceten msnden telefondan olsun 3-4 saat muhabbet ettiğim ve her türlü çılgınlıkların kaynağı diye tabir edebilirim Devamı yazacağım
oktay kardeşim sana da burdan sevgilerimi sunuyorum,umuttum sanma
emre ozan : mazereti olmamasına rağmen asabi gs li
Sıra bende galiba... Emre OZAN: Fazla laf israfından kaçınan, yardımsever bir kardeşimizdir.