0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan Karabulut:Yeşilçam yakışıklısı,içinde kötülük barındırmayan, bir yanı olgun ama bir yanı hala çocuk, yaşamı seven ve de doyasına yaşamaya çalışan kelimenin anlamı ile DELİKANLI.Hatta biraz kabadayı
Sıra bende galiba... Sercan KARABULUT: Hayat dolu (Allah yüzünü hep güldürsün), hatır naz, saygılı daha neler neler...
şimdi;mali abi den başlayayım:konuşmayı seven,her konunun içerinde kendine yer bulan,tartışma delisi ama kırmadan incitmeden.saygılar mali abi yeğenim murat gül:tct de yüzyüze tanıştığım,forumda tanışma kunsunda bana ilk hoşgeldin diyen sevgili kardeşim,soyadı resmen yüzünde açmış.sercan (safirci):sıcakkanlılığı ve cana yakınlığıyla vede saygısıyla beni sevdiğini gösteren kardeşime buradan alkışlarımı sunuyorum
Süpersiniz arkadaşlar, gerçekten görüşleriniz için hepinize çok teşekkürler. Şimdi elimden geldiğince bende paylaşımda bulunayım ama sürçü lisan eder isem affola, unuttuğum olursa da yaşlılığıma verin de, bende gözünüzü morartayım. Bayan üyelerimiz: Hepsi, oldukça iyi araç kullanıyorlar ve kesinlikle hem cesaret, hem dostluk hem de sürücülük olarak Dünya ortalamasının çok üstündeler. Sercan Karabulut: Gerçekten efendi birisi, ayrıca uyumlu ve titiz.
Sadece çok iyi bir insan olduğunu söylüyorum başkada bir yorumum yok senin için abicim.
Sercan, hiç bir şey yapamazlar sana, çekinme, gerçekleri haykır, seni engelleyemezler.
Hakıkaten neslıhan cok fena abıcım, kabul ıyısın ama yınede yavas gıt desende fayda etmıyor.
Ne demek sıper ederım govdemı ama dur demeklede durmazlar bılırım
rahat gidemiyorlar yolda ben napiyim o yüzden arkamda bayan sürücü olunca hemen yol veriyorum gitsin diye forumdaki bayan arkadaşlardaa seviyorum hepiciğiniii hiç yoktan iyidir neslihan bildiğinn rallyci ben yokken tabii nagihan bilinçli kullanıyor betül hanımm makas atarken biraz daha keskin olmak gerek gülsüm tam bi sakinlik abidesibi gün buluşmada dalaarlar nolur nolmaz biraz kıvırıyım hakan abi iyi gaza getirdin hehh
Tunç Sancak: Süper bir arkadaşım, çok şey yaptık kendisi ile. Çok zor günümde, sabahın köründe hiç sıkıntı çıkarmadan beni hava alanından aldı, daha neler yaptık beraber. Çok yardımsever ve İzmir'lidir
teşekkür etmemek gerekiyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. sen beni araba kullanırken gördün mü
Ama bu rontcu fortcu olayı olmadı ankaraya gelince konusalım bunu bir ara