Gönderen Konu: TCT Yıkım Sayfası :P Üyeler Hakkında Yorumlar...  (Okunma sayısı 46786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: TCT Yıkım Sayfası :P Üyeler Hakkında Yorumlar...
« Yanıtla #100 : Kasım 21, 2011, 22:00:52 »

Sercan Karabulut:Yeşilçam yakışıklısı,içinde kötülük barındırmayan, bir yanı olgun ama bir yanı hala çocuk, yaşamı seven ve de doyasına yaşamaya çalışan kelimenin anlamı ile DELİKANLI.Hatta biraz kabadayı :)

saolun mehmet ali abicimm  maldan anlıyorum diyorsunuz yani teşekkürler adammm iyi anlatmış benii krallsın abicimm
Sıra bende galiba... :D

Sercan KARABULUT: Hayat dolu (Allah yüzünü hep güldürsün), hatır naz, saygılı daha neler neler...

eyvallah abicim inşallah hepimiz için daha iyileri

şimdi;
mali abi den başlayayım:konuşmayı seven,her konunun içerinde kendine yer bulan,tartışma delisi ;) ama kırmadan incitmeden.saygılar mali abi ;)

yeğenim murat gül:tct de yüzyüze tanıştığım,forumda tanışma kunsunda bana ilk hoşgeldin diyen sevgili kardeşim,soyadı resmen yüzünde açmış.

sercan (safirci):sıcakkanlılığı ve cana yakınlığıyla vede saygısıyla beni sevdiğini gösteren kardeşime buradan alkışlarımı sunuyorum

senin o yeğeninin var yaa ... :D

eyvallah abilerin kralı

Süpersiniz arkadaşlar, gerçekten görüşleriniz için hepinize çok teşekkürler.  :kanka: :parti:

Şimdi elimden geldiğince bende paylaşımda bulunayım ama sürçü lisan eder isem affola, unuttuğum olursa da yaşlılığıma verin de, bende gözünüzü morartayım. ;) :D

Bayan üyelerimiz: Hepsi, oldukça iyi araç kullanıyorlar ve kesinlikle hem cesaret, hem dostluk hem de sürücülük olarak Dünya ortalamasının çok üstündeler.

Sercan Karabulut: Gerçekten efendi birisi, ayrıca uyumlu ve titiz.

eminmisin abii bayan şöförler hakkında söylediklerinden beni topaa tutucaklar ama napiyiimm :)

sağol varol abicim
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Kasım 21, 2011, 22:00:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Kasım 21, 2011, 22:01:49 »
La iiiyiki teşekkür etmeyin dedim heaaaa :lol: 

Sarper abi aşk olsun yahu Hakan abinin dediği gibi bu sadece tanışma ile ilgili bir olay yani...  Örneğin taa Adana'da ki Hakkı abi ne yapsın mesafe uzak :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Kasım 21, 2011, 22:03:17 »
Sadece çok iyi bir insan olduğunu söylüyorum başkada bir yorumum yok senin için abicim.
İyi olmaya çalışıyorum, ne kadar başarabildiğimi sizler ve sizin gibi arkadaşlarım söyleyecek ve bu görüşün içinde gerçekten çok teşekkür ediyorum Sarper. O senin kalbinin iyiliği.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #103 : Kasım 21, 2011, 22:05:40 »
  Sercan, hiç bir şey yapamazlar sana, çekinme, gerçekleri haykır, seni engelleyemezler. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #104 : Kasım 21, 2011, 22:11:41 »
  Sercan, hiç bir şey yapamazlar sana, çekinme, gerçekleri haykır, seni engelleyemezler. :)

rahat gidemiyorlar yolda ben napiyim o yüzden arkamda bayan sürücü olunca hemen yol veriyorum gitsin diye :) forumdaki bayan arkadaşlardaa :D seviyorum hepiciğiniii :D hiç yoktan iyidir neslihan bildiğinn rallyci ben yokken tabii nagihan bilinçli kullanıyor betül hanımm makas atarken biraz daha keskin olmak gerek :D gülsüm tam bi sakinlik abidesi

bi gün buluşmada dalaarlar nolur nolmaz biraz kıvırıyım :D
hakan abi iyi gaza getirdin hehh
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Kasım 21, 2011, 22:19:12 »
Hakıkaten neslıhan cok fena abıcım, kabul ıyısın ama yınede yavas gıt desende fayda etmıyor.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Kasım 21, 2011, 22:36:33 »
Hakıkaten neslıhan cok fena abıcım, kabul ıyısın ama yınede yavas gıt desende fayda etmıyor.

destek için sağol abicimm en azından durun dersin baana saldırdıklarında
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Kasım 21, 2011, 22:41:32 »
Ne demek sıper ederım govdemı ama dur demeklede durmazlar bılırım :D
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #108 : Kasım 21, 2011, 22:47:37 »
Ne demek sıper ederım govdemı ama dur demeklede durmazlar bılırım :D

varsın durmasınlar kaderde varsa dayak yemek neye yarar üzülmek
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Kasım 22, 2011, 00:14:21 »
teşekkür etmemek gerekiyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..  :alkis:

rahat gidemiyorlar yolda ben napiyim o yüzden arkamda bayan sürücü olunca hemen yol veriyorum gitsin diye :) forumdaki bayan arkadaşlardaa :D seviyorum hepiciğiniii :D hiç yoktan iyidir neslihan bildiğinn rallyci ben yokken tabii nagihan bilinçli kullanıyor betül hanımm makas atarken biraz daha keskin olmak gerek :D gülsüm tam bi sakinlik abidesi

bi gün buluşmada dalaarlar nolur nolmaz biraz kıvırıyım :D
hakan abi iyi gaza getirdin hehh

sen beni araba kullanırken gördün mü  -_-
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Kasım 22, 2011, 02:13:58 »
Neler neler dönmüş buralarda, konu ve ileti kontrolü yüzünden görememişim son zamanlarda. En yakın zamanda yazarım bende.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #111 : Kasım 22, 2011, 19:42:14 »
  Ali Yıldırım: Bilgilidir, az konuşur, sık araç değiştirir. :) Dingin bir kişiliği vardır. :)

Özcan: Yardımsever ve konuşkan bir arkadaşımdır, kesinlikle trafikte efendidir. Kendisi hakkındaki acil dileğim, bir an önce evlenmesidir ancak uyumlu birisini bulduğu takdirde. Evliliği biraz daha az düşünürse de bulacağından eminim.

Burak Tolga Erdoğan: Kendisini tanıma fırsatım olmasa da her zaman içimizde yaşayacak, gencecik çağında bizlere veda etmiş :( , çok efendi bir arkadaşımız. Ruhu şad olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Kasım 22, 2011, 20:07:37 »
  Tunç Sancak: Süper bir arkadaşım, çok şey yaptık kendisi ile. Çok zor günümde, sabahın köründe hiç sıkıntı çıkarmadan beni hava alanından aldı, daha neler yaptık beraber. Çok yardımsever ve İzmir'lidir

+35 ;) , danke Ozturk ...
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #113 : Kasım 22, 2011, 20:09:38 »
teşekkür etmemek gerekiyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..  :alkis:

sen beni araba kullanırken gördün mü  -_-

minikkk yarisciğinle gördüydüm azda olsa gülsümmcüm
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Kasım 22, 2011, 21:12:24 »
 Bu forum çok değerli dostlar kazandırdı bana..Herakşam mutlaka bakmaya çalısıyorum zaten.Önce ankara ekibinden başlamak istiyorum.
Ali YILDIRIM:Ali abi ile tanışma fırsatım oldu, kişiliğiyle dör dörtlük bir insan.Muhabbeti güzel hoş sohbet birisi.2 defa aniden aramama rağmen kırmayıp güzel sohbetini esirgemedi.Saygılarımı sunuyorum ali abi.Ama bu rontcu fortcu olayı olmadı ankaraya gelince konusalım bunu bir ara  :D
Özcan Musaoğlu:ÖZcan abiyle tanısamadıkAma forumdaki  yazısmalardan  kişiliğini belli ediyor.Ali abide nekadar iyi biri oldugunu hersferinde anlattı.Güzel sesli güzel insan.Bİrdakine tanışmak dilegiyle abi.
Hande BAYRAM:Forummuz uçan terliklere sahip nadir üyelerinde.Forumun perihan  ablası..Samimi esprili...
Umut ÇELİKEL:Umut abi eksikliğini hjemen hissettiriyor.Hızlı yaşa geç öl.Umut abi hızlı yaşayanlardan.ALlah uzun ömüürler versin.Ama evlendikten sonra ugramıyor.. :)
Bekir ARTIRAN:Bu insanı anlatmaya gerek yok.Tanışma fırsatım oldu.Yardım sever elinden geleni ardına koymayan  bir arkadaş.Her aramamda bir istegin varsa söyle der.VAr ol kardeşim
Oğuzhan MURAT:OĞuzhanın nissanın direksiyonun başına geçme fırsatım oldu.Bİr telefonla buyluşalummu dedim.Hemen toplandı geldiler.Efendi saygılı esprili çok iyi bir insan..Gelecek sene daha uzun görüşmek dileğiyle.
Berkay PARMAKSIZ:Bu ankara ekibi hepsi biribirinden harika berkayda bunlardan biri.Hondası dörtnalda kaportadaydı.Yerinde duramıyordu.GÜle güle bin..
Sayfa yetmeyecek ankara ekibine Dİğer üyeleri Coskun DEMİRATLI,Seçkin ÜNLÜSOY,SELAhattin BARUT,BARIŞ Cihan ALPTEKİN,ERdem KÖSE Bunların hepsi pırlanta gibi çocuklar.Bİr telefonla toplanıp biraraya  gelip  allah razı olsun ziyaret ettiler.Arabanın eksiklerini sorunlarını söylemekten fazla muhabbet edemedik ama hepsine teşşekür ediyorum..
AHmet CAN DİL:ADam belli.YERİ gelince agzına geleni söyler.Delikanlı yardımsever Hoş sohbetli birisi.ACD TEşekkürler kardeş.
Mesut AKIN:Allahtan evlendi.E baydan aldıkları yüzünden ülke deki cari açık kapanmıyordu.Becerikli elinden her iş gelir.Hatta iyi pasta börek yaptıgı söylentiside çıktı.O güzel bir kız babası..
Hakkı SAYGILI:FOrumun ciğeri forumun en sakin hoşgörülü  yöneticisi bana göre.
MuHammet YAMAÇ:Zehir hafiye elindne ne uçan ne kaçan kurtuluyor.ÖZel dedektif mi acaba diye düşünmoyr değilim.İStanbulda tanışmak isteyecegim değerli bir abim
VEdat NUR GÜLEN:Artık verso aldıgı içn sevmiyorum.kruze kontrolüde yok oda etkiliyor tabii.İnsan ne oldugunu belli ediyor.Vedatta kalitesi ve beyfendiliği samimiyeti ön planda yeni bir versocu
Alperen kayımoğlu:4afe hayranı D4d ve VVti düşmanı bir canavar.
ERcüment enes KOLUMAN:4 afe düşmanı VVT İ hayranı.Saf alkolle vvt i şhlanacagını düşünen ve testler yapan zıpı zıpır bir delikanlı..
Kemal AKSÜYEK:Kemal abiyi anlamak mümkün değil.Hayatı çok hızlı yasıyor.Manisa ya gittigim zaman biir gün mutlaka  tanımak istiyorum..
Tunç SANCAK:Manisa ziyeretinde seninlede kesin tanışmak istiyorum kardeş.Samimi yardımını esirgemeyecek birisi..
Türkay SARIKAYA:TÜrkayla tanışma gibi bir şansım olmadı.Forumun sevilen güzel insanlarından biri.Ancak yanlış hatırlamıyorsam bir konu yüzünden kırdığımı hala düşünüyorum.VE o konuda haksız olduğumu ozamanda kabul etmiştim şimdide kabul ediyorum.Kardeş senden tekrar tekrar ÖZÜR DİLERİM kırdıysam özrümü kabul et.
Daha yazacak bir sürü insan var.İsmini hatırlamadıgım yanlış yazdıgım arkadaşlar hakkınızı helal edinn...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Kasım 22, 2011, 21:26:25 »
CC siz binmem abi :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Kasım 22, 2011, 22:17:04 »
Aklıma gelmişken;

Özcan : Uzun zamandır görüşemediğim, hakkındaki detayları Adil'den aldığım, gezgin ve bekar arkadaşım :)
Türkay: Tam bir İzmir'li, saygılı, yardım sever, sevgi dolu genç adam, aynı Melek gibi :)
Fatih Coşkun: Kendisi ile yüz yüze tanışmamız geç oldu öncesinde amcasının oğlu Emin Abi ile tanıştık her ikisi de misafirperver 10 numara insanlardır.
06UZHAN: Yeni arabası ile daha fiyakalı yancı genç :)
Berkay: Ankara tayfasının en genç ve en yakışıklısı :)
Bekir: Nam-ı değer uzun Bekir, hoş sohbet delikanlı adam.
Aydın: Fotoğraf bilgisine güvendiğim nadir insanlardandır. Kendisi ve ailesi ile ilgili söylenebilecek o kadar çok güzel söz varken birşey yazamamanın acısını yaşatan insan :)
Emre Ozan: Çamur konusunda ACD kadar başarılı olmasa bile bu konuda becerikli bir iyi bir takım oyuncusu aynı zamanda Galatasaray'lı olması onun ayrıcalığı.
İsmail Hoca: Forum zamanı tanışamadığım ama ne zaman Karadeniz tarafında ne zaman işim olsa arayıp görüştüğüm güzel aile babasıdır. Bu vesile ile onun ve forumdaki diğer öğretmen arkadaşların Öğretmenler gününü de kutlarım.
Ferdi ve Erdi kardeşler: Düzce organizasyonundaki ev sahibiplerimiz, bizi öyle güzel ağırladılar ki o ekip ile ilgili ne yazsak azdır.
Dağhan: Forumun müzisyenlerindendir kendisi, buradan olmasa da faceten takip ediyoruz.

Hepiniz için çok çok daha güzel şeyler yazmak isterim ama Hakan'ın dediği az konuşan (aslında az yazan demek istemiş) biri olarak yazmaya bu kadar sabredebildim. Unuttuğum dostları da hatırladıkca yazmaya devam edeceğim.

Tüm dostlara selam.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Kasım 22, 2011, 22:38:57 »
Ama bu rontcu fortcu olayı olmadı ankaraya gelince konusalım bunu bir ara  :D

Abicim sen de kendine düzgün bir meslek seçseydin seni rontcu olmaya ben zorlamadım ki :)

Teşekkür yok dediler onun için ben sana ve Hakan'a eyvallah deyip kaçayım :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Kasım 22, 2011, 22:47:16 »
ABİ Eskidenmiş o rontçu.Şimdi avrupalılaştık.Ünvan radyoloji teknikeri,tıbbi görüntülem radyoterapi teknikeri felan.İtinayla mr tomo çekilir.Seyyar da olur.Burdan çekeriz ne tüstü...Allaha emanet abi.. :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Kasım 23, 2011, 00:01:49 »
Ya forum,
Yazacak çok şey varda, şimdi isim falan geçmişte çok online olupta şimdi aramızda olamayanlar var. Ama herşey süper tek tek isim vermek istemiyorum hata ile atlayacaklarım olabilir.

Ama:

Böylesi herhal hiçbir forumda yoktur. Herkes Eşsiz Güzelliklere, Yüreklere, Tatlı dillere, Saygılara, Sevgilere, Terliklere, Lastiklere, Hondalara, Vectralara, Tekniklere, Objektiflere, Xenonlara, Lpglere, MMT lara, Aydınlatmasız cam otomatiklere, CC liler ve CC sizlere, 1.0 lardan 4,7 lere 0-100 den 230 lara vs vs vs
Hepiniz çok değerli, çok kıymetli, çok arkadaş, çok dost, çok post, insanlar, melekler, yakışıklılar, güzeller, karizmatikler, abiler, kardeşler, makinalarsınız.
İYİ Kİ VARSINIZ...

Saygılar Sevgiler.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA