0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sesim kısıldı
Abi buraya yazma cesaretinde bulunanlara yazıcaz tabiki de Mesut Akın: 2009 Düzce buluşmasında birbirimize laf soka soka başladı muhabbet tabi o zamanlar bekardı abim daha bir artist Şükür şimdi Ayla yengem aldı havasını Ayrıca el becerilerine ve yardımseverliğine hayranım ki zaten her konuda şahsi dökümana sahip olduğu için herhangi bir konuda hemen fotolu anlatımı patlatır Kimileri bunu artistlik gibi görsede zamanla bu tutumla paylaşmadığı anlaşılıyor Hee birde birden alevlenir sinirler bu sanal ortamda ama reelde hiç karşılaşmadım
Ahmet Can Dil.... hem çok eğlenceli hem çok misafirperver hem de çok karadenizlidir...bazen kafasından dumanlar çıkarak klavyede tepindiğini hissedersiniz ama ablasının cümle kuruluşları daima onu rahatlatır...
Bu Arada Passat'ı satıyoruz
Benim hakkımdada sert bişeyler lütfen...
Hande Espritüel, esprileri kaliteliMurat küden sempatik ve olgunHakkı, gerçekten saygılıAhmet Kirik, benden sonra forumun en renkli üyesiMaalesef geriye kalanların pek özellikleri yok
Kamel Aksüyek boş boş laf olsun diye yazı yazan , her fırsatta toyota için sat gitsin diyen birisi.
Al işte sıradan silik bir yorum; az bi şey yaratıcı olalım yauvw
Sayfada ki olay üyeler hakkında herkes görüşlerini yazacak, ancak bu bir pohpohlama ya da yerme sayfası değildir ki zaten hakkında yorum yapılanlar teşekkür vs gibi geri dönüşler yapmasın lütfen yorumu yazana, anlayışınız ve hoşgörünüz için şimdiden teşekkürler TCT [/b]DipNOT: Aaaa x bana yorum yapmış iadeyi yorum yapayımda yok Size yorum yapan kişi hakkında en az birgün sonra yorum yapın lütfen