hakan abi: enteresan konular açan, yapacağı iş yada kafasına takılanlar hakkında önceden forumun bilgisini alan araştırmacı yazar olmayan

sıcak samimi, açık sözlü biri... kendisini ilk acd yi amerikalara gönderirken hasta zamanında tanıdım... hay tanıdığım güne demem asla .

)))
acd: çamlıcada amerikaya uğurlama yapmak için görüp tanıdık, her konuda cevabı hazır espri yeteneği üst düzey biri olarak her cumayı es geçmeyen ve beni kendine mahçup eden biri... silmediğim tek mesaj acdnin gönderdikleri, en son baktığımda sanırım 32 mesaj vardı yani 32 haftadır devam

))
hakkı saygılı: kimseyi kırmamak adına yoğun mücadele veren biri olarak görüyorum, terazi burcu olabilir...
oktay: muhabbetli, güler yüzlü,insanın suyuna giden ılımlı biri...

)))
selçuk: tam bir aile babası edası var, her an kıvılcım koparacakmış gibi duran konuşkan, haksızlığı gelemeyen, gerektiğinde
haklı muhalefeti iyi yapan biri olarak görüyorum...
vedat: çok muhabbet edemesekde insan sarrafı değiliz ama mülayim olarak gördüğüm, yazarken daha esprili olarak gördüğüm artık 1 dostum var diyebilirim...
özcan: muhabbetli,sıcak kanlı,kendini heryerde sevdirebilen yani yaban diyarlarda hiç aç kalmayacak biri ))) aynı zamanda yardımseverliği ve geçmişini unutmayan dostlarını iyi tanıyan yanık sesli assolistim benim

))
mesut: her parmağında 1 marifet olması ona olan talebi artırıyor ve hepsine yetişemiyor, türkçeleri yazarken çok bozuyor

)) mesajları genelde ilk gelenler için sert çıkışlıymış gibi olup,devamında muhabbeti koyulaştıran biri... başkalarına kızıp kendini buradan mahrum bırakacak kadar hızlı ve öfkeli bir dostum diyebilirim... bi saç kavurma yapamadık gitti onunla

))
emre ozan: (emreleri karıştırılmayacak kişi) yenitanıdım, benim gibi biri

))
erdinç: teknosa müdürüm olarak tabir ettiğim, fedakar,kendini sıcak muhabbetli ortamın içine atabilen biri

))
halil gürses+emre(karıştırılan): forumda hızlı ama canlısı çok konuşmuyordu, izlemeyi seviyorlar

))
kaya: volkanik dağ gibi kadir inanır bakışlı,vefalı biri....
murat küden: sanki hermesajında "beyleeer kendinize gelin" dermiş gibi bir ağırlığını hissediyorum

)) kendinden çekincelerim var

)))
alper sınav: astığım astık çaldığım düdük misali, kestirmeden sonuça odaklanan biri

)) bilgi işlemci olmasından mı nedir mesajarı niye soğuk geliyor anlayamıyorum, sorun bende olabilir...
nagihan: muhabbetli, kendini sıcaklığıyla hemen sevdiriyor, anlayışı bol olan biri

))) çoçuklar üzerine ihtisaslığı var...
hakkı küçükyalılı: misafirperverliğini üst düzey gördüğüm, bazen asabi gibi gözüken yazmayı seven biri

aynı zamanda samuray yüzünden çok duygusal...
murat gül: içten samimi olduğu gibi davranan içi dışı bir birisi olarak gördüğüm biri...
mali abi: unu elemiş eleğini ir asmış emekli ve bir o kadar da yaşıtına göre seviye ayarı yapabilen biri...
salih: çekingen ama açıldımı dizel gibi olan biri

)) seviyorum ben bu adamı...
ankara ekibi : yardımsever bir ekip...
doktor hanım: esprili tiii ye almalarına çok gülüyorum... elinden gelen yardımseveriği esirgemeyecek biri... ilgilisine laf sokmasını seviyor...
süray: bir varmış bir yokmuş masalının kahramanını oynuyor şu aralar, sert misaçlı gibi gözüken pambık kalbli biri

))
sercan: bu adam her yerde, her sıkıntılının yanında olmayı görev biliyor... çok sert araç kullanıyor

))
bayan ekibi: baş tacımız, zamanla daha iyi tanıyacağımızı düşünüyorum...
ergün gürkan: tanışmasam da yardımı dokunan forumun temel taşlarından biri olarak görüyorum...
taylan: bu adam hep çalışıyor, üzülüyorum

)) dostluğu ve misafirferverliği iyi methedilen biri...
muratcan: artist bakışlı alen delonum benim

))
ramazan: mütavazi,ağırbaşlılığını muhafaza eden biri...
tuncay: sesini ve yüzünü görmesemde insanlığı borsada tavan yapmış biri

))) yıllar önce kaybettiğim kardeşim olabilir

))
ercü: her drumunu forumda paylaşan içi içine sığmayan biri... ileride bisikletiyle dünya turu yapacak kapasite var görüyorum

))