Gönderen Konu: TCT Yıkım Sayfası :P Üyeler Hakkında Yorumlar...  (Okunma sayısı 46766 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: TCT Yıkım Sayfası :P Üyeler Hakkında Yorumlar...
« Yanıtla #40 : Kasım 18, 2011, 23:31:27 »

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 18, 2011, 23:31:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #41 : Kasım 18, 2011, 23:32:45 »
ben gıcık değilim asabiyim.... :D

Hande abla valla kendisini pek tanımıyorum ne yalan söyleyim, ama kendi ön izlemem ile eleştirirsem eğer. bizim buralarda bir deyim vardır.Okkalı kadın diye aynen ondan bea :D Ama beni en çok etkileyen tarafı, B.T.E nin vefatında profil fotosunun altına yazdıgı yorum olmustu kısacası kötü bir tarafı yok işte kimse yalakalık falan demesin vallahi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Kasım 18, 2011, 23:43:01 »
güzel bi cevap yazardımda ACD nin ricası üzerine susucam bu seferlik, kimin sıradan olduğunu cümle forum biliyordur Kemal bey amca içiniz rahat olsun ;)  beni tanıyan çok iyi tanıyor google'a Kemal Aksüyek yazınca ne çıkıyor ? birde Mesut AKIN yazınca ne çıkıyor bir bakın araştırın ;)

dedim ama ben damarına basmayın diye :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 18, 2011, 23:55:43 »

dedim ama ben damarına basmayın diye :)

evet diğerkonuda bana giydirmişsin bu konuda :D en kısa zamanda hesabını yüz yüze sorucam :P :P :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Kasım 19, 2011, 00:07:50 »
bilmeyen kaldımısence Erdem :)

evet diğerkonuda bana giydirmişsin bu konuda :D en kısa zamanda hesabını yüz yüze sorucam :P :P :P

aboovvv :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 19, 2011, 00:20:39 »
Bu konu iç savaş çıkartır vallahi   :huh:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Kasım 19, 2011, 00:35:30 »
ben? :)

bunu yazarken tedirginim aslında :D amaan batti balık yan gider :islik:
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Kasım 19, 2011, 00:38:15 »

hakan abi: enteresan konular açan, yapacağı iş yada kafasına takılanlar hakkında önceden forumun bilgisini alan araştırmacı yazar olmayan :) sıcak samimi, açık sözlü biri... kendisini ilk acd yi amerikalara gönderirken hasta zamanında tanıdım... hay tanıdığım güne  demem asla .:))))

acd: çamlıcada amerikaya uğurlama yapmak için görüp tanıdık, her konuda cevabı hazır espri yeteneği üst düzey biri olarak her cumayı es geçmeyen ve beni kendine mahçup eden biri... silmediğim tek mesaj acdnin gönderdikleri, en son baktığımda sanırım 32 mesaj vardı yani 32 haftadır devam :)))

hakkı saygılı: kimseyi kırmamak adına yoğun mücadele veren biri olarak görüyorum, terazi burcu olabilir...

oktay: muhabbetli, güler yüzlü,insanın suyuna giden ılımlı biri...  :))))

selçuk: tam bir aile babası edası var, her an kıvılcım koparacakmış gibi duran konuşkan, haksızlığı gelemeyen, gerektiğinde

haklı muhalefeti iyi yapan biri olarak görüyorum...

vedat: çok muhabbet edemesekde insan sarrafı değiliz ama mülayim olarak gördüğüm, yazarken daha esprili olarak gördüğüm artık 1 dostum var diyebilirim...

özcan: muhabbetli,sıcak kanlı,kendini heryerde sevdirebilen yani yaban diyarlarda hiç aç kalmayacak biri ))) aynı zamanda yardımseverliği ve geçmişini unutmayan dostlarını iyi tanıyan yanık sesli assolistim benim :)))

mesut: her parmağında 1 marifet olması ona olan talebi artırıyor ve hepsine yetişemiyor, türkçeleri yazarken çok bozuyor :)))  mesajları genelde ilk gelenler için sert çıkışlıymış gibi olup,devamında muhabbeti koyulaştıran biri...  başkalarına kızıp kendini buradan mahrum bırakacak kadar hızlı ve öfkeli bir dostum diyebilirim... bi saç kavurma yapamadık gitti onunla :)))

emre ozan:  (emreleri karıştırılmayacak kişi) yenitanıdım, benim gibi biri :)))

erdinç: teknosa müdürüm olarak tabir ettiğim, fedakar,kendini sıcak muhabbetli ortamın içine atabilen biri :)))

halil gürses+emre(karıştırılan): forumda hızlı ama canlısı çok konuşmuyordu, izlemeyi seviyorlar :)))

kaya: volkanik dağ gibi kadir inanır bakışlı,vefalı biri....

murat küden: sanki hermesajında  "beyleeer kendinize gelin" dermiş gibi bir ağırlığını hissediyorum :))) kendinden çekincelerim var :))))

alper sınav: astığım astık çaldığım düdük misali, kestirmeden sonuça odaklanan biri :))) bilgi işlemci olmasından mı nedir mesajarı niye soğuk geliyor anlayamıyorum, sorun bende olabilir...

nagihan: muhabbetli, kendini sıcaklığıyla hemen sevdiriyor, anlayışı bol olan biri :)))) çoçuklar üzerine ihtisaslığı var...

hakkı küçükyalılı: misafirperverliğini üst düzey gördüğüm, bazen asabi gibi gözüken yazmayı seven biri :) aynı zamanda samuray yüzünden çok duygusal...

murat gül: içten samimi olduğu gibi davranan içi dışı bir birisi olarak gördüğüm biri...

mali abi: unu elemiş eleğini ir asmış emekli ve bir o kadar da yaşıtına göre seviye ayarı yapabilen biri...

salih: çekingen ama açıldımı dizel gibi olan biri :))) seviyorum ben bu adamı...

ankara ekibi : yardımsever bir ekip...

doktor hanım: esprili tiii ye almalarına çok gülüyorum... elinden gelen yardımseveriği esirgemeyecek biri... ilgilisine laf sokmasını seviyor...

süray: bir varmış bir yokmuş masalının kahramanını oynuyor şu aralar, sert misaçlı gibi gözüken pambık kalbli biri :)))

sercan: bu adam her yerde, her sıkıntılının yanında olmayı görev biliyor... çok sert araç kullanıyor :)))

bayan ekibi: baş tacımız, zamanla daha iyi tanıyacağımızı düşünüyorum...

ergün gürkan: tanışmasam da yardımı dokunan forumun temel taşlarından biri olarak görüyorum...

taylan: bu adam hep çalışıyor, üzülüyorum :))) dostluğu ve misafirferverliği iyi methedilen biri...

muratcan: artist bakışlı alen delonum benim  :)))

ramazan: mütavazi,ağırbaşlılığını muhafaza eden biri...

tuncay: sesini ve yüzünü görmesemde insanlığı borsada tavan yapmış biri :)))) yıllar önce kaybettiğim kardeşim olabilir :)))

ercü: her drumunu forumda paylaşan içi içine sığmayan biri... ileride bisikletiyle dünya turu yapacak kapasite var görüyorum :)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Kasım 19, 2011, 01:21:19 »
Bir şeyler yazacağım ama isim sırasına takılmayalım lütfen :)

Muhammet Yamaç: Benim için kişilerin ses tonu önemlidir, Muhammet abi de ses tonu gibi sakin sevecen sabırlı kibar biri. Süper baba!

Selçuk Güzeler: Bir süper baba daha. Kızına o kadar düşkün ki kendi babamı andırıyor. Bundan güzel yorum olamaz sanırım. Benim Selçuk abim Toyota gibi adam.

Aydın Donuk: Forumu bana sevdiren insan. Onunla forum dışında da muhabbet etmenizi çok isterim. Hoş sohbet, güzel insandır kendisi.

Ercüment Enes Koluman: Bir insan kardeşini bu kadar sevemez sanırım.. Uzun zamandır eskisi gibi irtibatta değiliz ama biliyorum ki kardeşim her zaman ablasını düşünüyor. Ahlaklı, saygılı, kibar, efendi...

Sercan Karabulut: İsterdim ki Sercan'la en azından bir okul döneminde yada mahalle arkadaşı falan olabilmek. Eminim onun gibi bir arkadaş yeterdi zamanı güzel geçirebilmek için.

Mesut Akın: Fevri çıkışları vardır, sinirlidir, vefasızlığa gelemez... Bunlar diğer sayfalarda da söylenmiş zaten, ama bir yandan da tam zıt bir karakterdir. Sinirlidir ama siniri çabuk geçer pamuk gibi olur mübarek. Sohbetine doyum olmaz, genelde eleştirir ama zamanla alışılır bu duruma. Hayatı dolu dolu yaşayan, harbi mi harbi biridir işte!

Suray Ka: Suray bir başkadır yahu, onu anlamak zor. Her koşulda güvenebilirsiniz ona, biraz çekingen ama bir o kadar da samimi şahsiyet.

Oktay Okyay: Forumda en iyi tanıdığım kişi, kelimeler yetmez anlatmaya.

Hakkı Saygılı: Saygı duyulası kişilik. Fikirlerine, söylediklerine, eşine, tarzına, ağırlığına, efendiliğine ve sabrına saygı duyduğum kişi. Biricik reisimiz..

Vedat Nurkan Gülen: Türünün tek örneği. Keşke onun gibi herkes onun gibi olsa. Anlayan anlamıştır herhalde. Bitanesin Vedat abicim.

Gülsüm Korkmaz: Bir insan bu kadar mı kibar ve oturaklı olur?! Güzel huyu, güzel yüzünden akıyor onun resmen. Daha yeniyiz ama arkadaşlığımız daimi olur umarım..

Neslihan Sevgi: Kafa dengi, dobra, hayat neşesi dolu, bilgili bir afet kendisi. İyi ki tanışmışım.

Ramazan Alkan: Yeni yeni tanıyor olmama rağmen, Enes'le bir kardeşimiz daha olacak sanırım. Terbiyeli, akıllı, yakışıklı kardeşim o da benim.

Mehmet Ali Yıldız: Her konuda harika bir insan. Güler yüzlü bir adamdan bir babadan daha ne istenir ki zaten. Hep böyle eğlenceli kal Mehmet Ali abicim lütfenn..

Taylan Ercan Bintepe: Dost ya cidden dost, zor zamanı da olsa koşar gelir o bilirim ben, inanırım ya bu yeter bana. Adam gibi adamdır o.

Ahmet Can Dil: Ekrandan bakarak tanıyamazsınız onu. Bir şeyler paylaşıp aynı masada bulunmanız iki kelam etmeniz lazım en azından. Güzel insan, yardımsever, düşünceli.. Bir de son zamanlarda sık sık karşılaştığımız diğer tüm huylarından ağır basan yönü de romantikliğidir..

ve ve ve

Hande Bayram: Sana ne desem ki, ne yazsam. Cidden çok zor. Şu forumun bana kazandırdığı en güzel şeysin sanırım. Sık sık konuşup görüşmesek de hep aklımdasın, hep de kal emi?! İyi ki varsın.

Yorum yazmamı bekleyip de ismini göremeyen kişiler lütfen bozulmasınlar. Bayağı uzun oldu zamanla devamı gelir..  :)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #49 : Kasım 19, 2011, 12:59:23 »
pek tanımış sayılmasamda bende tanıdıgım kadarıyla yazıyım bari :) acaba benide tanıyan olmuşmudur :)

türkay abi : yardımsever, saygılı, bilgili bi kişi :) bmw konusunda zıtlaşmayın tutunamassınız :)
oğuzhan abi : eğlenceli birisi, iyi vakit geçirilebilir :)
erdem abi : sessiz, sakin, yardımını hiç esirgemeyen birisi :)
tunç abi : forumda görüldüğünden daha cana yakın birisi :)
alperen abi : pek konuşmuşlugumuz olmasa bile harbi birisi oldugunu düşünüyorum :) aslında hondacı o :)
seçkin : kolay kolay kimseyi kırmaz muhabbet edilecek birisi :)
acd abi : fenerbahçeli olması yeter  :P
taylan abi : ters birine benziyo :) ama reelde öyle olduğunu düşünmüyorum :)
hande abla : bi kere görüşmüşlüğümüz var ama cidden nerde napacagını cok iyi bilen birisi hissi uyandırdı bende :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Kasım 19, 2011, 13:53:07 »
Nagihan, şımarıyorum :D Şımardım bile, artık çok geç :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Kasım 19, 2011, 20:23:12 »
teşekkürler muhammet abicim :) ve nagihancım
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Kasım 19, 2011, 21:20:07 »
eyy cemaat beni nasıl bilirsiniz?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Kasım 19, 2011, 22:12:45 »
Benı nasıl bılırsınız..

Niye ki....

Ölecekmişiniz gibi yazmışınız.

Gerçi zaten her günü böyle yaşamak lazım...
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 33000
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Kasım 19, 2011, 22:49:46 »
eyy cemaat beni nasıl bilirsiniz?

Allah ömür versin....

Genç bilirdik diyebilirim en azından...
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Kasım 19, 2011, 23:20:50 »
Ekip çok eski olduğundan sanırım herkes ne güzel birbirini tanımış......Gurbetlik malesef bütün buluşmalara katılmamıza engel....gel gör ki hakkımızda yorum yapılmasına bile engel olmuş... ;) ;) ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Kasım 20, 2011, 00:38:21 »
vuhh forumda neler dönüyor :)
Ahmet abi Nam-ı diğer A.C.D idolümsün abi :D
Mesut Akın: Yardımseverliğiyle forum tarafından bağrına basılmış çok değer verdiğim bir insandır kendisi evet biraz asabidir damarına basmayın gerçi bu aralar kızı asabiliğini aldı gibi :)
Ercü: Ne yazacağımı bilemedim
Muhammet Yamaç:58 :)
daha aklıma geldikçe yazarım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Kasım 20, 2011, 00:52:35 »
tunç abi : forumda görüldüğünden daha cana yakın birisi :)
bir daha Ankaraya  geldiğimde  yine yanımda istiyorum seni adaş kardeşim ;)
bu cocukla  hepi topu 3.5 - 4 saat  vakit  geçirmişimdir, sessiz, sakin,keyifli ,  buyuklerine saygıda  kusur etmediğini gördüm...
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #58 : Kasım 20, 2011, 13:43:18 »
bir daha Ankaraya  geldiğimde  yine yanımda istiyorum seni adaş kardeşim ;)

geldiğinin haberi olsun yeter abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Kasım 20, 2011, 14:45:43 »
Teşekkürler Muhammet Hocam ve Sercan kardeşim :)