0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adil Abi ne güzel yazmışsın yalnız ACD bu konuyu birbirini medeni şekilde cesurca haylayan da olur mu diye açtı belki ama. bir kişi haricinde yağ bal
Ya forum,Yazacak çok şey varda, şimdi isim falan geçmişte çok online olupta şimdi aramızda olamayanlar var. Ama herşey süper tek tek isim vermek istemiyorum hata ile atlayacaklarım olabilir.Ama:Böylesi herhal hiçbir forumda yoktur. Herkes Eşsiz Güzelliklere, Yüreklere, Tatlı dillere, Saygılara, Sevgilere, Terliklere, Lastiklere, Hondalara, Vectralara, Tekniklere, Objektiflere, Xenonlara, Lpglere, MMT lara, Aydınlatmasız cam otomatiklere, CC liler ve CC sizlere, 1.0 lardan 4,7 lere 0-100 den 230 lara vs vs vs Hepiniz çok değerli, çok kıymetli, çok arkadaş, çok dost, çok post, insanlar, melekler, yakışıklılar, güzeller, karizmatikler, abiler, kardeşler, makinalarsınız. İYİ Kİ VARSINIZ...Saygılar Sevgiler.
Bırak bu işleri bu yazdığına tembel işi derler abicim
Benimde TCT ye katılmam sanırım 1 seneden fazla oldu ama bu süre içerisinde birçok dostlukların yanında arada bir sinirlerin gerildiğide oldu.Şimdi gelelim konuyaBen konuya Nagihan ile başlayacağım.Kendine özgüveni tam,kararlı ve ne istediğini bilen kendi güzel kalbi güzel içten bir insan.Kardeşi (aslında ikizler) Cihan ile de tanışma sansım oldu ve anne babalarına böyle çocuklar yetiştirdikleri için teşekkürler.Ayrıca güzel sözlerin için teşekkürler Nagihan.Gerçekten evine düşkün biriyim ve binle 5 dakika konuşan biri evli bir bir KIZIM olduğunu öğrenir Kız babası olmak güzeldir.....Oktay Okyay :Oktay ile sanırım sadece iki defa karşılaştım ama bunun dışında yazılarında tanırım.Oktay aslında yardımsever ve hoşsohbet birisi ama nedendir bilmem dıştan bakınca çok sert gibi duruyor.Nagihanla İle birlikte Tarçın'a kurmayı plandıkları komployu unutmadım Hakan Öztürk TCT nin hayatta kalmasında çok büyük emekleri var.Özgürlüğüne düşkün, bir yanda bireysel yaşamı savunan ama ruh ikizini bulduğu takdirde her ne kadar itiraz etsede evlenecektir.(Muhahahahha ).Entellektüel birisi ve her konuda konuşmanız mümkün.Çok güzel bilgiler paylaşabileceği gibi çok güzel geyikte yapar kendiler .Müzik konusunda çok güzel paylaşımları var.Hatta ne dinliyosunuz sayfasında paylaşıtığı parçaları arka arkada dinledim ve en kısa zamanda bir cd yapmaya karar verdim.Hande Bayram: Namı diğer terlikçi abla.Her ne kadar arada sırada gençlere terlik tehdidinde bulunsa da sineği bile incitmez.Siz bakmayın öyle asabiyim keserim döverim laflarına.Kendisini istanbul buluşmasında tanıdım ve keşke biraz daha yakında olsaydı diyeceğim güzel insanlardan biri.Forumda, bazen gerilen yada konudan sapan mesajlarda ustaca konuyu toparlaması yada sözün bittiğini hissetiginde konuyu kapatması takdire şayan...Selçuk Güzeller:Tct te ilk tanıdım arkadaşlardan ve iyiki tanıdım diyeceğim super baba Selçuk kardeşim.Karunun hazinesini ver, on yıl sonra gel eksiksiz teslim al öyle biri.Ama damarına basayım demeyin benden söylemesi Efsanenin yılmaz savunucusu.Sohbeti güzelNeslihan Sevgi: Esmer güzeli tam bir deli Aramıza bir daldı tam daldı.Umarım araba kullanman da böyle değildir sevgi:) İyi ki seni tanıdık. Daha önce sadece bir kere gördüğü ve tanıdığı arkadaşına evini açacak kadar özverili ve candan biri.Sözde değil özde arkadaş.Fotograflar için teşekkürler, ellerine sağlık ve de Arzu ya selamlarSercan Karabulut:Yeşilçam yakışıklısı,içinde kötülük barındırmayan, bir yanı olgun ama bir yanı hala çocuk, yaşamı seven ve de doyasına yaşamaya çalışan kelimenin anlamı ile DELİKANLI.Hatta biraz kabadayı Betül Yalım :Henüz ilk buluşmaydı Betül ü tanıdığımız.Ne zaman soğuk yada üşüyen dense Betül aklıma geliyor bu günlerde Kendisi çok üşüyor ama sohbeti ortamı çok güzel ısıtıyor.Yeni yarisine binme heveslisi olsamda geyiğe katılmadım .Betül Biraz ciddi biri.Kimibilir belki meslek seçimininde bunda etkisi vardır.Muhammet Yamaç :Muhammet aslında adaşım (muhammetin türkçesi mehmettir.).Ekonomi sohbetimiz yarım kaldı ama bir daha buluşmaya artık.Muhammet tct de olduğu kadar güncel yaşamda da sevilen bir arkadaş.Çocukları ile ilişkilerini takdir ediyorum.Tarçın küçükyalı bululmasında ufak bir sorun yarattı ama tatlıya bağladık.Sonuçta tarçın da bebek ti.Gülsüm Gül:Osmanlı asilzadesi edasında ve bir o kadarda hoşsohbet,içi dışı dışı,özü sözü hanımefendi.Gülsüm de Neslihan ile aynı buluşmada katıldı aramıza ve Bursalardan hava olumsuzda olsa aramıza katılan fedakardır.Gülsüm birazda adrenalin seviyor sanırım Kestane şekerleri için teşekkürler Gülsüm.Özgüvenin ve kararlığın takdire şayan....Murat Can Akman :Tct nin en çok emek verenlerinden biri.Murat Cana Kız bakıyoruz herkesin haberi olsun )))))) Yardım sever,çalışkan ve başarılı pırtanlata gibi delikanlıdır MuratHakkı Eraslan: :Hakkı ile hemen hemen katıldığım bütün buluşmalarada karşılaştım.Baksanıza o kadar konuşmusum ki baymışım Oysa ben Bay'ım Bayan değil )))) Hakkı sende sert bir mizaça sahib izlenimi veriyorsun.Hoşgörü sınırların biraz dar gibi ama herkesin kırmızı çizgileri var ve bunu anlayabirim .Efsane sana çok yakışmıştı.Diğer yandan o paraya satman bence daha hayırlı oldu zira ev arabadan daha önemli hele ki istanbulda.İnşaalah daha iyisini alcaksın en kısa zamanda.Murat Gül:Pişirdiğin mangalın tadı hala damaklarda.Hamsi balığı gibi bir daldın tam daldın.Bekleriz en yakın buluşmaya seni de.Ramazan Alkan :Ramazan efendiliğin ve saf yüzün ile sende çok iyi bir delikanlısın.Biraz daha toplumda aktif olsan bence daha iyi olur.Ercüment Enes Koluman: Reelde tanışmadık ama mesajlarından tanıdığım kadarı ile sende tct nin gurularından birisin.Mesajlarında her ne kadar geyik dozu fazla olsada devamlı spora dikkat çekmen çok iyi.Bisiklet buluşması düzenle gelmeyenin bisikletinin tekerine Tarçın iş.....nKemal Akyüksek :Kemal hoca sitede en çok eleştirilen hatta bazen benimde kızdığım insalardan biri.Kemal Öğretmen aslında hayat dolu neşeli ve bu neşesini dışa vuran iyi bir insan.Tek sorun yaşlandığının farkında değil.Kemal Abi bu toplum insanların her yaşta farklı davranmasını bekliyor.Benim de hoşuma gitmyor ama bu kültür böyle.Ya senin gibi vurdum duymaz olup doğru bildiğini yaşayacağız yada el alem ne der deyip hayatı kendimize zinda edeceğiz.Anarşizm konusunsa sizin kadar cesur değilim Kemal öğretmen.Siz bu kafayı satın en iyisi )))))))) Kendi adıma varlığınızdan hiççç rahatsızlık duymuyorum ama artık satın şu satma fikrini )))ACD Reelda tanıdım arkdaşlardan birisid Ahmet.Dini bütün ama bunu kimseyi rahatsız etmeden yaşayan, kalbi, ebatları gibi kocamandır.Misafirperverdir.Arkaşlarına hakketiği kadar değer verir.Memleket aşığıdır.Vedat n Gülen :Çok fazla tanımıyorum ama gerek yazılarından gerekse son istanbul buluşmasında edindiğim izlenim ile yorum yapacak olursam;Efendi ve yardımseverdir derim.Sitenin sevilen simalarındandır.ZAmanlar zaman eleğinden geçsekte bazen biz elek üstünde kalırken bazende biz elekten düşeriz.Zamanınızın en güzel şekilde geçmesi dileği ile
saolun mehmet ali abicimm maldan anlıyorum diyorsunuz yani teşekkürler adammm iyi anlatmış benii krallsın abicimmeyvallah abicim inşallah hepimiz için daha iyilerisenin o yeğeninin var yaa ... eyvallah abilerin kralı eminmisin abii bayan şöförler hakkında söylediklerinden beni topaa tutucaklar ama napiyiimm sağol varol abicim
rahat gidemiyorlar yolda ben napiyim o yüzden arkamda bayan sürücü olunca hemen yol veriyorum gitsin diye forumdaki bayan arkadaşlardaa seviyorum hepiciğiniii hiç yoktan iyidir neslihan bildiğinn rallyci ben yokken tabii nagihan bilinçli kullanıyor betül hanımm makas atarken biraz daha keskin olmak gerek gülsüm tam bi sakinlik abidesibi gün buluşmada dalaarlar nolur nolmaz biraz kıvırıyım hakan abi iyi gaza getirdin hehh
Yazacaklarım biraz uzun olduğu için Pc basına geçmem lazım...
kavgaya gerek yok HEPİNİZ BİRBİNİZDEN DEĞERLİSİNİZ...
Emin olmassa söylermi:))))))) sende eminsin de bakma işte söyleyemiyorsun:)))))9
hhhııı yola gel böyle:)))))))))))
İsmail Hoca: Forum zamanı tanışamadığım ama ne zaman Karadeniz tarafında ne zaman işim olsa arayıp görüştüğüm güzel aile babasıdır. Bu vesile ile onun ve forumdaki diğer öğretmen arkadaşların Öğretmenler gününü de kutlarım.
Aynen Faruk abi baştan bir özendirdiniz bizi toplantılar vs sonra kayboldunuz
Ben hep buradayım abi. Bir yere kaybolmadım.