Gönderen Konu: TCT Yıkım Sayfası :P Üyeler Hakkında Yorumlar...  (Okunma sayısı 46764 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: TCT Yıkım Sayfası :P Üyeler Hakkında Yorumlar...
« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2011, 19:16:53 »
Sen kaşındın diyorsun yani :P Sıkıntı yok Erdem göze alıpta açtım bu konuyu :D

Bahsettiğin gibi ilginç bir durum var aramızda Kosei ilginç bir yakınlık ilginç bir uzaklık bunun zaten bende sende farkındayız ama bende öyle bir kıl olma durumu yok... Ki aslında senin dediğin olay ikimizda farklı noktalara fanatik olmamız sanırım :)
Dedikodu denmez bence bunlara hepimiz birbirimizin arkasından aa x şöyle y böyle diyoruz ya da onu pek sevmem diyoruz... Benimde farkında olduğum şeyler var özellikle tek olmadığını biliyorum ama ben şöyle bir düşünce içerisindeyim bana laf taşıyan adam arkamdan konuşan adamdan daha tehlikelidir...
Bizim aramızda bariz bir olay olmadı zaten....

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2011, 19:16:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Kasım 18, 2011, 19:26:54 »
Benı nasıl bılırsınız..
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 18, 2011, 19:48:15 »
Ki aslında senin dediğin olay ikimizda farklı noktalara fanatik olmamız sanırım :)
Yoo, mesela ben takım tutmam ama sendeki fenerbahçe fanatikliğine gıcık oluyorum.
Siyasi konulardada bu ülkede bence insan ya muhalefet olur yada yalaka olur.. Çünkü bu ülkede bu saatten sonra menfaat amaçlamayan bir siyasi yapılanma olmayacağı için, bir insanın ''ben mantıklı bulduğum için bu siyasi görüşü destekliyorum'' demesi çok saçma... Diyosada bu yalakalıktan daha kötü birşey. Ne kadar mantıksız olduğunu gösteriyo yani.
Sen burada kendini eleştirtmek için konu açmışsın ama önce kendi desteklediğin şeyleride tarafsızca eleştirmen gerekiyor. Eleştiri sadece iyi yönde olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 18, 2011, 19:59:52 »
Bence çooookk yanlış tanıyosun beni Erdem... Herşeyi geçtim futbol konusunda bana ilk fanatik diyen insansın, evet çok severim Fenerbahçeyi taraftarlık uğruna kendimden taviz verdiğim olmuştur ama hiçbirzaman haksızken savunmadım yani holigan tarzı bir fanatikliğim olmadı hatta yenildiğinde bile forumda tebrik konularını ben açtım,  hatta ve hattaa ;

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=20796.0

Siyaset konusunda da hiçbiryerde kendimi belli ettiğimi düşünmüyorum çünkü hep belli ettim bir görüşüm yok... Yüzyüzede hatta bir sohbetimiz geçti forumdan bir üyemizle samimi bir sohbet içerisinde şakalaşırken oy muhabbetine geldi ama cidden tahmin dışardan benim için edilen kısma oyda tavizde vermediğimi duyunca şaşırmıştı ki zaten kime ne...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 18, 2011, 20:28:12 »
Kamel Aksüyek boş boş laf olsun diye yazı yazan , her fırsatta toyota için sat gitsin diyen birisi.

ayakta alkışlama diye buna derim :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 18, 2011, 20:37:13 »
Vaov demek durumdayım sayfaya bakın :D Beni nasıl bilirsiniz demeye korkuyorum ama nasıl bilirsiniz :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 18, 2011, 20:53:26 »
eveeeett bencee konuların kralı bu şimdi nerden başlayacağımı biliyorum efsane takımından başlıyacağımm :D

evet hakkı abeyimm samurayıyla gönüllerde taht kurdu adamınn dibiii
selçuk abiim karakteri ve terbiyesiyle sevdim onu öz abim gibi severim bu ikiliyi
laa muraat yaşıyonmu (murat gül) parayı buldu bizi unuttu
mesuuuuuuutt akııınn e12lerin kralıydı adetaa 118 80 gibidir her soruna her derde devaa
acd em adaamım o daha iyi bilir nedenini buluşmamızda beni kaya zannedip arabaya atlayıp telefonum nerde laaaaann diyişini haleen duyar gibiyim
bilgi işlem vedat abi :) on numaraaa adamdır kendileri
emre ozaan SK nın peşinde :)
murat can akman tavuktan soğuktu benii :D
ramazan yanii ramoo çok sevdiğim ve buluşmalarda görmekte çok hoşuma gidiyor aslan kardeşim
muhammet yamaç abii aurisi almam da yorumları ve memnuniyetiyle payı yüksek çok severim abi seni
o biiirr şehiir efsanesi erdiiinç abi arka tampon yine yamuktu acd haberin varmı buluşma fotolarında mevcut :D
hakkı babaa buluşmada adanadan geldi dediler şok oldum :D helal sana abicim
doğaan tarzını çok beğeniyorumm da buluşmalarda biraz daha görmek istiyorum şahsen
suray ka abii fotoğrafda üstüne tanımam
hakaan abi tavuuk butu gibi parmak var adamda yaaw
meehmet ali abiii kestane şekerini aşırırken yakalandı fotolara muhabbeti ve karizmasıyla mükemmel insanlardan
oktay oda e12ciydi sattı gerçi yabancıya satmadı gerçekten çok içten samimi dost kişilerden
ercüü bu çocuğu bi türlü çözemedim :)
alperen sağlam karaktere sahip bi kardeşim dürüstlüğü ve dizele olan antipatisiyle eviyoruz onu ee tabi birde efsaanesiyle
sinaan komutanım bir insana mesleği bu kadarmı yakışır allah daha iyi etsin görüşmek gerek yakın zamanda
taylooo balıkları tutunca haber verde yemeğe gelelim
emre külekçi buluşmada gerçekten çok düzgün bi insan olduğu belliydi
taşkooo kayıplardaa
sercan torun kurtarın şu çocuktan beni

bayanlaraaaa geldii sıraa
nagiii çok sevdiğim dostumdur kendisi gerçekten özünde iyi biridir her şey gönlünce olsun
nesliiihaan yazmaya korkuyorum terlik merlik atar kafama nolur nolmaz iiyidir iyiii  ;) tamam doğruları yazıyım dünürüm olur kendileri iyi bir kişiliğe sahipptir bi gece aurisi kaçırcaz kapıdan dünyalar tatlısı ajan gibi olayları çözen :) dışıda içide bir olan tct ye renk katan değerli dostlarımdan
gülsüüm gerçekten alkışların en çoğunu hakeden kişilerden buluşmalar bursadan yarisiyle tabanvayıyla katıldı tekrar teşekkürler iyi huylu cici kız
betüül hanımmmm genç yaşına rağmeen yaşlılık belirtileri veren :D avukatımızz eyvaah eyvaaah parçalıcak benii yeni aracı tekrar hayırlı olsun betülll hnmm

hepiniizii çoook seviyorum tct ailesi...unuttuğum kimseler olduysa sonra yazacağımdan emin olabilirr
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 18, 2011, 21:11:54 »

ercüü bu çocuğu bi türlü çözemedim :)

Sercan abi inanmıyorum çok güldüm buna :rofl: Teşekkür ederim :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Kasım 18, 2011, 21:14:14 »
Sercan abi inanmıyorum çok güldüm buna :rofl: Teşekkür ederim :)

afiyeet oılsun ciğerimm
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 18, 2011, 21:26:16 »
ACD yapma dedim, toplum buna hazır değil dedim dün akşam :) madem senden başlayalım.
ACD'yi forumda yazdıklarına göre değerlendirirseniz cıvık bi profil çizer aklınızda. oysa şahsen tanırsanız yaşından daha olgun ve ne kadar efendi bir adam olduğunu görürsünüz.

eğer karıştırmıyorsam Erdem'i ağva buluşmasında tanıma fırsatım olmuştu. Erdem sen orada ne kadar sessiz, sakin bi çocuktun. o güne özel miydi? yol yorgunu muydun? yoksa bizi mi kandırdın kardeş? :)

Sercan Karabulut yakından tanıyamadım ama zarar gelmez :) safirine zarar vermeyin yeter.

Kemal Aksüyek  :huh:    PAS    :D :D

Hande hanım; bu tarafa geldiğinde hemen modum değişiyor. Ankaradan ablam gelmiş evde bir bayram havası.... :)  keşke yakın zamanda bi daha gelsen.

Vedat Abi, belki bazı konularda ki düşünceleri buradaki pek çok kişiyi rahatsız etmiştir. düşündüğünüz tarzdaki adamların yanında rahat davranamazsınız. ama Vedat abi başkadır. insana saygılıdır.

Murat Küden sitedeki en merak ettiğim en tanımak istediğim kişilerden biri.

Mesut Akııııınnn ahanda! :) gebzede fazla arkadaşım yok sağolsun 2 yıldır hiç yalnız bırakmadı.  Mesut kardeşim muhalefeti pek sevmez, diklenmeyeceksin tatlı tatlı konuşursan problem yok. bilgisine güveniyorsa pek tınlamaz karşısındaki iddiayı. yardım konusuna gelince, zor durumlarda elinden geliyorsa tereddütsüz yardım eder. ne zaman evine gitsem başka birinin helikopterini topluyordur mesela. uzun lafın kısası asabidir falan ama net adamdır konuşurken düşünmezsiniz acaba diye.

daha millet düştükçe sayfaya yazarız artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Kasım 18, 2011, 21:33:08 »

Sercan Karabulut yakından tanıyamadım ama zarar gelmez :) safirine zarar vermeyin yeter.

eyv.. :) bence yeterince tanımışsın :D
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 18, 2011, 21:57:55 »
Uzun zamandır yazmayan biri olarak kendimi hatırlatayım dedim :)

Şimdi burada yorum yapmak kolay aklıma hep iyi şeyler geliyor bu nedenle çok detaya girmeden aklıma gelenleri özetleyim.

Adil: Forumda en çok başını ağrıttığım adam gibi adam. Hakkını helal etmezse vay halime, anlayacağınız durum bu kadar vahim benim için:)
Ahmet (ACD): büyüklerine karşı saygıda kusur etmeyen, Cuma günleri abisini boş geçmeyen, paylaşımcı, çamurlukta bir numara, artiz forum üyesi.
Mesut : Forumda Aydın olmasa forum fotoğrafçısı derdim ama artık fotoğraf ile ilgilenemiyor. Samimi ve yardımı seven bir insan güzel aile babası.
Hakkı : Reis diyorlar ona küçük arabanın içine sığan büyük adam.
Hakan: Forumu aktif tutmak için ilginç konularda yazışma başlatan forumun renocu yöneticisi :)
Tuncay: Kendisi ile konuşurken büyüklerimle nasıl konuşmam gerektiğini öğrendiğim insanlardan birisidir. Biraz rontçu ama artık idare ediyoruz :)
Toktor Hande: Forumun en gıcık ve eli terlikli üyesi buna rağmen başımızın taçlarındandır kendisi.

Şimdilik ilk aklıma gelen arkadaşları yazdım unuttuklarım kusura bakmasın. Sizler yazdıkca ben de size laf sokmaya devam ederim inşallah.

Tüm Dostlara Selamlar.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 18, 2011, 22:20:35 »
eğer karıştırmıyorsam Erdem'i ağva buluşmasında tanıma fırsatım olmuştu. Erdem sen orada ne kadar sessiz, sakin bi çocuktun. o güne özel miydi? yol yorgunu muydun? yoksa bizi mi kandırdın kardeş? :)
Madem üç tane soru yönelttiniz, yanıtlayayım oktay abi.. :)
Benim son 2 yıldır çoğunlukla olduğu gibi, o günde 2 günlük bir uykusuzluğum vardı.
Normaldede sessiz biri olmam bi yana o gün daha bir anormal derecede sessizdim, doğru. :)
Onun haricinde forumdada sessizim aslında, gerekli şeylere gerektiği şekilde yorum yapmaya çalışıyorum sadece..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 18, 2011, 22:25:06 »
Madem üç tane soru yönelttiniz, yanıtlayayım oktay abi.. :)
Benim son 2 yıldır çoğunlukla olduğu gibi, o günde 2 günlük bir uykusuzluğum vardı.
Normaldede sessiz biri olmam bi yana o gün daha bir anormal derecede sessizdim, doğru. :)
Onun haricinde forumdada sessizim aslında, gerekli şeylere gerektiği şekilde yorum yapıyorum sadece..

yok yav tenkit etmedim :)
ama sizin (gerçi sen dahil misin tam emin değilim) ankara grubunun facebook taki yorumlarına hastayım açıkcası. Ankara nın kısaltması ank olduğundan mı öyle oluyo bilemedim :)

bu ardada 2 günlük uykusuzluk insomnia falan mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 18, 2011, 22:25:43 »
ACD: Üye ve bölüm yöneticisi
Mesut:  Üye ve bölüm yöneticisi
ahmet kırık: hiperaktif üye ve bir süreliğine vönetci
Hande: Üye ve bölüm yöneticisi
Erdem: Üye ve Angara organizatörlerinden
Murat: Büyük başkan
Ceyhun Akay: Üye ve Ankara ahalisinden
Arda DERİNKAYA: Üye
Kemal Aksüyek: Hondacı üye
fatih koçak: Üye
Vedat Nurkan GÜLEN: Tanıştığım Üye
Alperen Kayımoğlu: Hemşerim Üye
Sercan Karabulut: Üye
Ercüment Enes KOLUMAN: Üye
oktay okyay: Tanıştığım Üye
Ali YILDIRIM: Ne zaman Adili arasam biraz önce orda olan/araba alan/araba satan/servise gelen/servisten  giden/freni öten yıllardır görmediğim üye. Micranız hayırlı olsun ;)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Kasım 18, 2011, 22:40:26 »
ACD: Üye ve bölüm yöneticisi
Mesut:  Üye ve bölüm yöneticisi
ahmet kırık: hiperaktif üye ve bir süreliğine vönetci
Hande: Üye ve bölüm yöneticisi
Erdem: Üye ve Angara organizatörlerinden
Murat: Büyük başkan
Ceyhun Akay: Üye ve Ankara ahalisinden
Arda DERİNKAYA: Üye
Kemal Aksüyek: Hondacı üye
fatih koçak: Üye
Vedat Nurkan GÜLEN: Tanıştığım Üye
Alperen Kayımoğlu: Hemşerim Üye
Sercan Karabulut: Üye
Ercüment Enes KOLUMAN: Üye
oktay okyay: Tanıştığım Üye
Ali YILDIRIM: Ne zaman Adili arasam biraz önce orda olan/araba alan/araba satan/servise gelen/servisten  giden/freni öten yıllardır görmediğim üye. Micranız hayırlı olsun ;)

Teşekkürler Alper daha iyisi olmayanlara inşallah. Bu arada senin Yaris testi ve Toyan ziyaretlerini de ben ifşa edeceğim gün geçmesini bekliyorum :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 18, 2011, 23:01:56 »
yok yav tenkit etmedim :)
ama sizin (gerçi sen dahil misin tam emin değilim) ankara grubunun facebook taki yorumlarına hastayım açıkcası. Ankara nın kısaltması ank olduğundan mı öyle oluyo bilemedim :)

bu ardada 2 günlük uykusuzluk insomnia falan mı?

Ank meselesini anlayamadım vallahi abi, yorumlarımızda ne gibi bir farklılık var mesela? :)

Yahu bu insomnia'yı bilmiyordum ben, şimdi araştırdımda hakikaten tam benim durumumu anlatıyormuş. Neyse ki toparladım gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 18, 2011, 23:12:32 »
Ank meselesini anlayamadım vallahi abi, yorumlarımızda ne gibi bir farklılık var mesela? :)

Yahu bu insomnia'yı bilmiyordum ben, şimdi araştırdımda hakikaten tam benim durumumu anlatıyormuş. Neyse ki toparladım gibi.

bende yakalanmıştım bi ara o illete. bildiğin zombi gibi yaşıyosun işte. habire bi yere bişeyler koyuyosunuz ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 18, 2011, 23:20:46 »
ben gıcık değilim asabiyim.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Kasım 18, 2011, 23:31:25 »
Al işte sıradan silik bir yorum; az bi şey yaratıcı olalım yauvw

güzel bi cevap yazardımda ACD nin ricası üzerine susucam bu seferlik, kimin sıradan olduğunu cümle forum biliyordur Kemal bey amca içiniz rahat olsun ;)  beni tanıyan çok iyi tanıyor google'a Kemal Aksüyek yazınca ne çıkıyor ? birde Mesut AKIN yazınca ne çıkıyor bir bakın araştırın ;)