eveeeett bencee konuların kralı bu şimdi nerden başlayacağımı biliyorum efsane takımından başlıyacağımm

evet hakkı abeyimm samurayıyla gönüllerde taht kurdu adamınn dibiii
selçuk abiim karakteri ve terbiyesiyle sevdim onu öz abim gibi severim bu ikiliyi
laa muraat yaşıyonmu (murat gül) parayı buldu bizi unuttu
mesuuuuuuutt akııınn e12lerin kralıydı adetaa 118 80 gibidir her soruna her derde devaa
acd em adaamım o daha iyi bilir nedenini buluşmamızda beni kaya zannedip arabaya atlayıp telefonum nerde laaaaann diyişini haleen duyar gibiyim
bilgi işlem vedat abi

on numaraaa adamdır kendileri
emre ozaan SK nın peşinde

murat can akman tavuktan soğuktu benii

ramazan yanii ramoo çok sevdiğim ve buluşmalarda görmekte çok hoşuma gidiyor aslan kardeşim
muhammet yamaç abii aurisi almam da yorumları ve memnuniyetiyle payı yüksek çok severim abi seni
o biiirr şehiir efsanesi erdiiinç abi arka tampon yine yamuktu acd haberin varmı buluşma fotolarında mevcut

hakkı babaa buluşmada adanadan geldi dediler şok oldum

helal sana abicim
doğaan tarzını çok beğeniyorumm da buluşmalarda biraz daha görmek istiyorum şahsen
suray ka abii fotoğrafda üstüne tanımam
hakaan abi tavuuk butu gibi parmak var adamda yaaw
meehmet ali abiii kestane şekerini aşırırken yakalandı fotolara muhabbeti ve karizmasıyla mükemmel insanlardan
oktay oda e12ciydi sattı gerçi yabancıya satmadı gerçekten çok içten samimi dost kişilerden
ercüü bu çocuğu bi türlü çözemedim

alperen sağlam karaktere sahip bi kardeşim dürüstlüğü ve dizele olan antipatisiyle eviyoruz onu ee tabi birde efsaanesiyle
sinaan komutanım bir insana mesleği bu kadarmı yakışır allah daha iyi etsin görüşmek gerek yakın zamanda
taylooo balıkları tutunca haber verde yemeğe gelelim
emre külekçi buluşmada gerçekten çok düzgün bi insan olduğu belliydi
taşkooo kayıplardaa
sercan torun kurtarın şu çocuktan beni
bayanlaraaaa geldii sıraa
nagiii çok sevdiğim dostumdur kendisi gerçekten özünde iyi biridir her şey gönlünce olsun
nesliiihaan yazmaya korkuyorum terlik merlik atar kafama nolur nolmaz iiyidir iyiii

tamam doğruları yazıyım dünürüm olur kendileri iyi bir kişiliğe sahipptir bi gece aurisi kaçırcaz kapıdan dünyalar tatlısı ajan gibi olayları çözen

dışıda içide bir olan tct ye renk katan değerli dostlarımdan
gülsüüm gerçekten alkışların en çoğunu hakeden kişilerden buluşmalar bursadan yarisiyle tabanvayıyla katıldı tekrar teşekkürler iyi huylu cici kız
betüül hanımmmm genç yaşına rağmeen yaşlılık belirtileri veren

avukatımızz eyvaah eyvaaah parçalıcak benii yeni aracı tekrar hayırlı olsun betülll hnmm
hepiniizii çoook seviyorum tct ailesi...unuttuğum kimseler olduysa sonra yazacağımdan emin olabilirr