0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fiyatlar uçtu arkadaşın iki üç ay önce 29000 satamadığı 2006 Corolla sol bugun 32000 satıldı :S
Motora tövbeliyim teşekkür ederim
Mehaba 2007 Auris 1.6 Comfort kullanıcısıyım yaklaşık 6 aydır.Aractan gayet memnunum belli kronik sorunları var bunlarda geri çağırma kampanyaları ile halledilmiş oluyor genellikle. Direksiyon Ecusu-Braketi gibi onun dışında kesinlikle sizi üzmeyecektir. Makyajlı 205 nm tork a sahip olanlarda yağ yakma probleminden hep bahsedildi ama bildiğim akdarıyla makyajsızlarda bu problem yok.Dizel hakkında bilgim bu kadar Comfortlar donanım olarak biraz boş gelebilir size dijital klima eller serbest gibi özellikler olmadığından dolayı ama elegant olursa keyfine değilmez
Bendede aynı model ve donanımda auris varken şunu söylemeliyim hiçbir sorun yaşamadım sadece göğüsden gelen bir iki tıkırtı haricinde oda araç içi ısınında kayboluyor kısmen gerisi sorunsuz sanayi düşmanı bir araç yeterki bAkımları aksatılmasın. Şuan son kasa auris mds sahibiyim hamd olsun Aslan gibi.
Fiyatlar uçmuş bu ara motor bakiyodum kendime 12 ye kadar kendimi e30 bakarken buldum arkadaşlarim motoru napcan al bi e30 diyolar
temizi kalmadi olsada o fiyatlara alamassin ilan yolu ile cok cok dusuk ihtimal e30 aşktır yaa..hala motor olarak favorimdir cok keyifli bir motoru var.malum e30un kentinde yaşıyorum e30 gecmisimde var baktikca insan gaza geliyor isin kotu yani haftada bir sanayiye gidersin bosver e30 ilan yolu ile alinmaz.bu benim şahsi görüşüm tabi
çok yakin arkadaşim var oda öyle diyor sanayiden çikamazsin 120 binde 110 binde arabalar var orjinal mi acaba bu sanayi konusu ise okadar beter duruma duşürur mu bizi
eksik yazmış.kacinci motorda o kmlerde suan onu bilmek lazım bu kacinci motoru aracın varr yok temizi bulursun ama o paraya bulamazsın. Eger gider ölusunu alırsan incir agaci diker cebine. Cunku parcalari cok pahalı. Karaborsa suan parçaları ne paralara satiliyor yedek parçaları. .bitirir adami valla :Denson birtanesi 65000tl ye satiliyordu temizi ama temizini bulur temiz kullanirsan keyfi 10numara.ben e36 tavsiyederim temiz olmak kaydıyla daha teknolojik daha az hata veren temizi bulunan piyasasi suan daha cok olan.tabi birde v6motor 320..m50 motor yani fena..
arayiştayiz şuan için abi yazin sonuna doğru anca alabilirim zaten
Piyasada ucuz araba bulmayi gectim temiz bulmakda imkansiz hale geldi.olay o paraya nasil bir araba bulcagimiz.getz olabilir corsa olabilir. Temiz bulabilirse fiat stilo olabilir hemde panoramik tavan mi ne.kaliteli diyede duydum.
valla katılırmısınız bilmiyorum ama öğrenciye araba alınacak ise kesinlikle temiz hatasız bakımdan bakıma gidecek güzel bir nissan almera en iyisidir bencede.hem konforlu araç hem kaliteli motor gene.lpg ile de az yakar.fıstık gibi gezersiniz.vergisiydi şusuydu zaten düşük olur.birtek bakımlarda biraz bayılırsınız.ben hep bayılıyorum zaten yücellerde..
ne ariyorsun e30 mu
evet , şuan her kafadan farkli ses çikiyor biri diyo al yanla et biri diyo alda dolusup gezeriz ama işin òzü e30larin hiçbiri yaramaz alipta satmak isteyip satamama korkusuda var