0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben avensisi kötülmedim ama T27 ile T25 i kullandığım için dedim.T25 deki malzeme kalitesi maalesef T27 de hiç yok.O açıdan octavia dedim.Malum japon araçlarda yalıtım sorunu söz konusu.Avensisi kesinlikle kötü değil bende avensis sahibiyim ancak konfor,malzeme kalitesi olarak gerçekten çok kötüleşti.İki seriyide kulandığım için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum konfor dahi T27 de daha kötü maalesef.Artıları olarak yol tutuşu daha iyi ,daha teknolojik (geri görüş kamera,otomatik park freni ,touch panel vs)Denemek lazım deneyince daha net anaşılır.İyi geceler,Istanbul'dan selamlar
şişmiş durumda bide çok oynak mesela 50 binde 2011 corolla 48bin TL yazan olmuş bide aynı özelliktekine 43bin TL yazan olmuş hani o arası nerde fiyatlarda bi tutarlılık yok herkez kafasına göre yazmış yaklaşık nedir ama şuanda fiyatı
6vitesli 2010 corollalar nasıl arkadaşlar ve hak ettiği fiyat nedir ben daha çok 2010 ve 2011 kasasına bakıyorum 60bin km civarı tercihimdir . Kullanan arkadaşlar memnunmudur bu arada 14 yıllık corolla kullanıcısıyım yine tercihim corolla fakat hak ettiği fiyat nedir sahibinden ilanları çok pahalı sanki yoksa normal mi ?
Arkadaşlar belki bunu söylemek bu konu da yeri değil ama 2000 cc. dizel passat düşünen arkadaşlar varsa aracım acil satılık bilginiz olsun şu an herhangi bir siteye ilan açamadım ama zaman bulursam onu da yapacam. Araç hakkında tüm detayları ilgilenen arkadaşlara anlatabilirim..
Citroen