0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
7 Ay önce 249.000 km'de aldığım corolla d4d şu an 262.000'de. Fiyatından dolayı ilgimi çekmişti, şahıs aracıydı, temiz kullanılmıştı, motor performansı %90 çıktı, servise aksatmadan her 10.000 km de bir gittiği için biraz tereddütle olsa da aldım. Ben de servise götürüyorum, ani gazlamalarda attığı siyah duman hariç yakıt ve performanstan gayet memnunum. Tabi benim ilk dizel arabam.. İhtiyaca göre, fiyata bakarak, bakım geçmişi göz önünde tutularak bu km'deki arabalar alınır; çok da güzel binilir.
Siyah duman atma sebepleri şunlardan olabilir;- Kalitesiz yakıt,- Düzenli Enjektör temizleyici kullanmamanız,- Orjinal olmayan ve yanlış takılmış yakıt filtresi,- Hava filtresi üzerindeki sensörün kirli olması,- Orjinal hava filtresi kullanılmaması,Bu sebeplerden dolayı tıkanmaya başlayan EGR.
Ya egr yi kendimiz tıkamışsak
ben 260bin kmde passat 1.9tdi aldım 280binde sattım araç servis bakımlıylı 1krş masraf çıkarmadı çokta rahat sattım arkadaşların dediği gibi servis bakımlıysa araç hor kullanılmadıysa alınır ki ben 32 bin tl verdim 35 bine sattım
Passat'tan sonra Yaris epey küçük gelmiştir.
onada 2 kişi biniyorduk yarisede öle biniyoruz bagaj haricinde birşey hissetmedim açıkcası
İşin garibi yaris corolladan geniş bagaj hariç tabi
Abi tamam, içi göründüğünden daha geniş de, yapma gözünü seveyim, corolla'dan da geniş değil yani...Ha son kasa yaris, 92 kasa corolla kıyaslaması yaparsak, belki bir ihtimal, ama gene de çok zor bence...
Bir arkadaşımda 93 model 323 GLX Mazda var.Araç bakımlı273.000 km'de. Şimdi fazla açılmadan donanımlı bir araç almak istiyor.Marea,Carina,Astra,Avensis gibi araçlara baktık.Fakat piyasada temiz Marea kalmamış.Avensis de bütçeyi fazlasıyla aşıyor.İlanlara bakarken Toyota Carina dikkatimi çekti.Özellikle linkini verdiğim araç fotoğraflardan temiz duruyor gibi.Fakat Carina hakkında fazla bir bilgiye sahip değiliz.Parça,arıza,kronik sorun,piyasa açısından nasıldır? Alınabilir mi? Sonuçta arkadaş da memur ve araca çok masraf edecek bir imkanı yok.Bir de dikkatimi çeken diğer bir durum Carina'ların belli bir piyasası yok gibi.Kimi 11 yazmış kimi 19,20.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bakimli-binici-araci-165868175/detay/
Bütçe 15-16.000 tl. Sedan,konforlu,uzun yola gelebilecek olur-olmadık masraf çıkarmayacak bir araç bakıyor.