Tam kriterlerinizi bilmiyorum ama 2005-2006 polo olabilir, 2. elide iyidir. Alfa demişsiniz ama km si düşük ve temizini bulabilecek misiniz? Birde fiyatlar bu aralar şişti.
Evet Aytaç Abi, bu aralar aşırı arttı fiyatlar yaza kadar düşmesini umuyorum.
Açıkcası düşündüğüm araçlar,
Civic, Astra,Golf 5(bulamam ama umut işte:)) , Leon vs.
Balkonlu ve kalıplı oldugum için rahat bir araba olsun istiyorum

)
Evet Aytaç Abi, bu aralar aşırı arttı fiyatlar yaza kadar düşmesini umuyorum.
Açıkcası düşündüğüm araçlar,
Civic, Astra,Golf 5(bulamam ama umut işte:)) , Leon vs.
Balkonlu ve kalıplı oldugum için rahat bir araba olsun istiyorum
)
Evet bahsettiğin araçlardan bulman biraz zor, ama iyi seçimler. Belki imkanlarını biraz daha zorlayıp acil değilse yazın geçmesini beklemek daha iyi olur.
Evet bahsettiğin araçlardan bulman biraz zor, ama iyi seçimler. Belki imkanlarını biraz daha zorlayıp acil değilse yazın geçmesini beklemek daha iyi olur.
Yani fiyatlarını düşeceginden emin olsam tabi ki Eylül, Ekim'e kadar beklerim. Polonunda söylediginiz model kasaları nasıldır bir fikrim yok, sanırım çok tutulmuyor ?
Fiyat düşmez. Gördüğü tavan noktada kalır diye düşünüyorum. Orta yollu dizel aracın 70.000 tl olduğu ülkede yaşıyoruz

Ikinci El nekadar düşer
Alfa 156 ların yağ yaktığını duymuştum birde yedek parça pahalı diye duymuştum,
Benim önerilerimden birisi skoda fabia II 2010 model temiz ve düşük kilometreli ilk elden bulunabilir.Lpg ile çok ciddi yakıt/km performansı yakalrsınız.Motor 1,4 ama gerek ilk hızlanma gerek devamında çok tatminkar.Aracın içi 4 kişil aileye rahat geldiğine göre sana haydi haydi yeter.Tabi aracın limitleri unutulmamalıdır.Üretim amacına göre kullanılırsa çok rahat etmek mümkün ve ayrıca satarken ikinci elide güçlü.
Diğer önerim Lpg ile kullanacağın corolla HB (Yeni adı Auris )
Citroen ekonomik ama rezalet araba ve hiç sevmedim.
Teşekkür ederim, işime yarar öneriler ve bilgiler geliyor doğrusu
valla katılırmısınız bilmiyorum ama öğrenciye araba alınacak ise kesinlikle temiz hatasız bakımdan bakıma gidecek güzel bir nissan almera en iyisidir bencede.hem konforlu araç hem kaliteli motor gene.lpg ile de az yakar.fıstık gibi gezersiniz.vergisiydi şusuydu zaten düşük olur.birtek bakımlarda biraz bayılırsınız.ben hep bayılıyorum zaten yücellerde..
Araba değilde motor alsan daha az yakar seneye motor almayi dusunuyorum 1litre ile 50 km geziyosun çok hesapli tabi tercih meselesi
arkadaslar 2007 1,4d.d4 dizel otamatik auris almayı düşünüyorum bu arabanın (+) yada (-) leri nelerdir bu arabayı tercih edermisiniz ? bugune kadar hiç toyata kullanmadım
arkadaslar 2007 1,4d.d4 dizel otamatik auris almayı düşünüyorum bu arabanın (+) yada (-) leri nelerdir bu arabayı tercih edermisiniz ? bugune kadar hiç toyata kullanmadım 
Bu linki bir inceleyin, ayrıca kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar muhakkak.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=1996.60
ben aurisi 3 yıl kullandım..benzinlisini kullandığım için motor konusunda yorum yapamayacağım.. dizel olduğu için yağ yakma olup olmadığını araştırabilirsiniz..
dizeller tam otomatik değil tiptronic.. mmt veya M/M olarak geçer.. bence çok keyifli bir şanzıman ama alışamayan - sevmeyen de hiç sevmiyor.. Almandan önce mutlaka bir test sürüşü tavsiye ederim..
Ben genel olarak araçtan çok çok memnundum..sorunsuz.. tek kötü yanı bagaj hacmi.. biz iki kişilik bir aileyiz, tatile giderken bagajın yetmediği durumlar oluyordu.. bayanlar malum:)

bagaj sorun değil benm için bekarım ama hani az yakması ön planda benim için
bagaj sorun değil benm için bekarım ama hani az yakması ön planda benim için
toyota zaten çok müsrif bir araç değil, o bakımdan sizi üzmeyecektir..
yorumlarınız için tşkkür ederim arkadaslar umarım en kısa zamanda toyatamla aranıza katılırım
Araba değilde motor alsan daha az yakar seneye motor almayi dusunuyorum 1litre ile 50 km geziyosun çok hesapli tabi tercih meselesi
Motora tövbeliyim teşekkür ederim
fiyatlar uçtu arkadaşın iki üç ay önce 29000 satamadığı 2006 Corolla sol bugun 32000 satıldı :S