0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar selam..bir iki ay içinde Allah nasip ederse arabayı alıyorum..Alternatifleri söyleyeyim siz de bana yardımcı olun.1 yeni corolla dizel advance2 yeni avensis elegant extra3 yeni octavia tdi eleganceHepsi sıfır ve fiyatlar 70 bin civarı..Aslında Avensisi tek geçerim ama lpg li araç istemiyorum pek..
Octavia en guzel seçenek bence.Kerem ikinci el'ine değinmiş ama eskisi gibi o algı çok yüksek değil.Dış tasarımını ciddi anlamda değiştirdikleri için talep artıyor Octavia ve SuperB'ye...
herkese merhaba..yıllardır yaptığım araştırmalar çerçevesinde maddi imkanlar ve diğer şartlar ilk defa bu kadar elverişli oldu ve sanırım 1-2 ay içinde yeni arabamızı alacağız..bizim için önemli olan sorunsuzluk,büyük bagaj,rahat,konfor ve ekonomi tabi..yılda az km yapmış olsam bile yakıta çok para vermek istemiyorum o yüzden ilk hedefim dizel ancak Avensis yüzünden benzinliye de yönelebilirim.Alternatifler şunlar :1- Skoda Octavia TDI Elegance2- Toyota Avensis Elegant Extra3- Corolla D4-D Advance4- Jetta 1.6 TDI ComfortlineTek benzinli Avensis ama bu fiyat aralığında Avensis konforunu diğerlerinde bulabilir miyim emin değilim..Bütçe 70 bin civarı..LPG pek istemediğimden dizele yöneldim. Ama Avensis'e de LPG'siz sanırım binemem..Sizin tavsiyeleriniz, özellikle bu araçları kullanan arkadaşlardan, benim için çok önemli..