0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam yanlış anlamanı istemem de nasıl bir benzinli araçmış o şiçi 7.5 lt yakıyor anlamak mümkün değil. Forumda bir sürü arkadaş var şiçi sert kullanım 7 lt yakıyorum diyen. Eksik verdikleri ise şiçi diye kastettikleri yol uzun yol misali . Mesela ankatada eryamanda oturan adam kızılaya gelirken katettiği yola şiçi diyor keçiorenden gelen adam da şiçi diyor. Fakat aynı değil. Sizin aracın aynısından birsuruu tanıdığım var ortalama tüketimleri 9 civarıMesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2014, 08:16:13Dizel konusuna gelince hem dci ın hem de multijetin 1 milyon km ye yaklaşmış olanlarını biliyorum o yüzden yorum yapamayacağım. Tek bildiğim ikisi de sağlam motorlar. Bu konuya ilişkin n son noktayı Atilla amca koyar bence
'Ticari albea ve linealar dizel değil hepsi tüplü' ya da 'albea değil albela' gibi yorumları şaşkınlıkla okudum. Bence ortada büyük bir yanlış bilgi var. Albea ya da linea kullanan ticarilerin çoğuna yakını dizeldir. Ayrıca multijet piyasadaki en sağlam dizellerin başında gelir. Kolay kolay arıza yapmaz, herşeyiyle sorunsuz araçlardır. Sürekli altımda olmasa tamam diyeceğim. Ek olarak albeanın canını okumama rağmen ortalaması 5.5 litreyi geçmemiştir, babamın aracı yaklasık 70000 kmdir bizde daha bakım harici sanayi servis yüzü görmemiştir. Uzun ömürlülük dayanıklılık konularında da kıyaslanan dci'den öndedir. Albeayı almadan önce en az 5 taksici arkadaşla konuştum clio symbol mü albea mı diye hepsi albea dedi. Clio motoru 300000 gider dokunmadan, albea en az 500-600000 dediler. Zaten taksi duraklarına bakın hangisi daha iyi anlaşılır
saçma bir başlık oldu ama:)2010 dizel 106000 km corolla class'ımı 32500 liraya sattım yarın teslim edeceğim ancak tekrar corolla almak istiyorum.makyajlı kasa 1,33 corolla 2010-2011 model alsam, çok mu yakar?
merhaba arkadaşlarkız kardeşime 2011-2013 arası otomatik araba bakıyorum. vw polo mu? honda jazz mı? toyota yaris mi?tavsiyeniz ne ve neden
Polo ama dsgsiz.. bence sonra yaris gelir. Aslında jazz ile yaris aynı. Yaris kullanımı bayan için daha rahat.
Arkadaşlar kayınpederim arabasını değiştirmek istiyor ben hemen baba toyata alalım dedim oğlum binek alacak olsam zaten alırım ama köyde ev var yük götürüp getiremiyoruz buda sıkıntı oluyor bize kamyonet tarzı bir şey lazım dedi.Ford Connect - Doblo - Ve kangolara bakmaya başladık Fiat gurubuna karşı farklı bir bakış açım olduğumda reno ve ford a baktım max limit 20 -21 lira ford gurubu genelde agır işlerde kullanılmış oluyor arabaların bir çoğunu ahı gitmiş vahı kalmış.Reneult da dar küçük gibi geliyor ama yakıt yönünden ve de fiyat yönünden en cazip o.Geleyim sade te 2004 73 binde gümüş gri 1,5 dcı bir araç bulduk 17,500 e sahibi ile anlaştık telefonda henüz aracı görmedik nasipse bugün görecez.Bu araçlarla ilgili bilmemiz gereken bir şey var mı .Alınır mı alınmaz mı fiyatı internete göre ortlar da ne yukarıda ne aşağıda gibi motorları nasıldır kronik sorunları var mıdır bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
arkadaşlar merhaba yeni araba alacağım 1.5 aya kadar . 2014 116i M performance, 2014 GTİ yada bmw 320i bakıyorum hangisi onerirsiniz ?
bendevw polo 1.4 Comfortline 2011 dsghonda jazz fun otomatik 2011toyota yaris 1.33 style otomatik 2012olarak sıraladım ama dsg şanzıman hakkında söylenenlere takıldım...