0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 24000-28000 arası otomatik vites bi araç bakıyorum ama kararsız kaldım. Aslında en güvenilir sorunsuz otomatik vites hangi marka ve modellerde mevcut bunu da çok iyi bilmiyorum. Önerdiğiniz araç 1.6 olabilir sedan yada hatchback olabilir.
Aurisi sattınız galiba. Ben sorunsuzluğunu bilmem ama 2005-2007 arası otomatik sol kasalar alınır piyasada da çok tutuluyor nasılsa
golf 5 iyidir abi.Eniştemde var 1 senedir memnunuz.
Peki fsı iyi midir?
Tüpe uyum sağlamıyor. Çok yakıyor.
Ben zaten tüp taktırmam 9 litre şehir içi Okdir. Sanırım bu aracı tercih edebilirim. Dsg sorunsuz olsa direk dsgli alırdım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-performans-arayanlara-146434396/detay/ bu araç hakkında görüş ve önerilerinizi alabilir miyim? tavsiye eder misiniz?
peki max 20000 tl olmak şartıyla nasıl bir araç önerirsiniz şuan 97 model gli kullanıyorum ailemle tek araba yetmediği için 2. araç arayışına girdim.yada ilandaki araç en fazla nekadar eder?
Uzun araştırmalar sonucu 2008 model dizel 1.4 Corolla class model, temiz bir araç buldum. Comfort dan donanım olarak cok farkı varmı, bildiğim kadarıyla class modelde arka camlar manuel'miş, başka ne gibi farklar var, fiyat olarak 34500 tl istiyor. Acil Yardım,değişeni kazası boyası yok, araç 90 bin km.de, gümüş gri.