0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar. bir arkadaşımın ilgilendiği ilan var, bunu fiyatı konusunda ederi nedir öğrenmek istiyoruz. lpg yok araç ilk sahibinden sayılır satan adam iki hafta önce almış, al-sat yapan biri yani. lpg de yok ne eder acaba???http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-83-000-km-orjinal-1-6-sol-146185638/detay
bu aralar triptonick 2006 2008 model jetta confortline bakıyorum bu arabalarda sorun yaşarmıyım sizce
Tiptronikten kasit nedir acaba?Yaris dizel mmt ler tiptroniktir. yaris benzinli cvt multidrives ler tiptroniktir bazi audiler porshlar bir cok marka model araclar tiptroniktir ama sanzumanlari farklidir.
2008 model 1.4 TSI 140 hp DSG comfortline modelini 1 yıl kadar kullandım. Yol tutuşu ve hızlanması süperdi. Donanım olarak ta dolu sayılır.TSI veya TDI modeli ise tavsiye ederim. TSI'nin yakıt tüketimi yaklaşık 7 lt civarında idi. FSI motorlu ise tavsiye etmem.
jetta otomatik şanjuman yani kısaca bu arabaları kullanan veya bilgisi olandan bilgi edinmek istedim sadeceMesaj Birleştirildi: Aralık 09, 2013, 13:42:17alırsam 2006 2008 16 confordline almayı düşünüyorum bu modelde 1,9 dizel mevcut çünkü en iyisi benzin lpg kullanmak