0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fiyat olarak yüksek geldi bana sis farının omadığını ve 4 hava yastığı var diye biliyorum
35 2006-2008 arası avensis elagant alırsınız.TÜplüdürde .tadından yenmez..ne o dört tekere 35 vereceksiniz.
bence class almak yerine e12 kasa alın sol donanımlı. motor aynı neticede. bence rağbet ve malzeme kalitesi açısından daha olumlu bir etkisi var.
Hyibrit ve benzinli atmosferik motorda toyota en iyisi. honda da oyle. uzak dogu basarili is dizele gelince almanlar daha iyi. bu motor icin gecerli.Arac icin diyecek soz yok. sahsen dizel sevmeyen biriyim. dizel alacak olsam toyota tercih disi kalirdi.Dizelde acemi olduklarini dusunuyorum. ben degil bir cok kisi oyle dusunuyor. toyota ile ilgili sorunlari biraz inceleyin hep dizelden kaynakli cikar.
Ben kendi fikirlerimi soyluyorum. beni dizelcilerle kavga ettireceksiniz. ben dizelden yana degilim. lpg ciyim. dizeller soylendigi gibi az yakmazlar. sik sik vites degistirmeyi sevmezler devirsiz baygin kullanmayi sevmezler bakimlari pahalidir. yakitlarina su yag her turlu pislik karistirilir. ikinci elde alicilari nazli olur.Tek iyi yonleri kaplan gibi guclu olmalari. esnafsaniz. kalabaliksaniz rampaniz coksa dizel alin. oteki turlu ben hic bi zaman dizel tavsiye etmemAyrica 1.5 dci reno motorunun ariza cikarmadigi ve az yaktigi bilinir. araclarina bi sey diyemem iyidir yani. 36,000 tl ye illaki dizel araba alacaksaniz konfor onemli degilse dacia alabilirsiniz
Dizel ile ilgili açıklamalara birşey diyemem ancak konfor önemli değilse dacia alabilirsiniz açıklamanıza şiddetle karşıyım. 38,500 TL'ye 2013 model Dacia Sandero Stepway modelini sıfır km olarak aldım ve konfor olarak çok memnunum. Ama derseniz ki efsane kasanın konforu yok ona şiddetle katılırım .Bu arada aracımı 10 aralıkta aldım ve şuanda 700 KM'deyim. Hafta sonu çıkacağım yol ile birlikte 1300 km'yi geçeceğim. 3 haftalık bir süreç içerisinde çekiş, güç, yakıt tasarrufu konusunda katkı sağladığını gördüm. Efsane ile yapamadığım hareketleri bu araba ile güvenle yapabiliyorum. ASR , ESP gibi güvenlik sistemlerinin de bir araçta neden olması gerektiğini de özellikle virajlara sert girdiğimde görebiliyorum.
Siz sanderoyu sıfır almışsınız, bence yorum yapmak için henüz erken nede olsa sıfır araç kısa vadede sorun çıkarmaz, 2 sene sonra aynı şeyleri söyleyebilirmisiniz, yada 2-3 senedir sandero kullanan ve memnun olan biri varsa bende alabilirim. neden olmasın, sonuçta aynı paraya sıfır araba
Geçmişi çok yeni olan bir otomobil ve özellikle her yıl üzerine katarak gelişmektedir. Mesela 2012 ile 2013 arasında dağlar kadar fark var. Ama tabii ki haklısınız araç çok yeni. 2-3 yıl sonra eğer aracımı sürmeye devam edersem tabi ki yorumu güncellerim Tabi ben 2-3 yıl içinde bu arabaya ilaveten 1998 model 1,6 GLI Special model toyota corollaya binmezsem
arkadaşlar bu kasalardada ae101 lerde bulunan 4afe motor bulunuyor bu motorlarda hiçbir sorun yok arkadaşım bu araba 99 model sonuçda boyada olabilir değişenide önemli olan aracın yürüyeni iç temizliği araç zamanında yağı suyu değişmişmi sen onlara bak km çok önemli değil bu dediğim şartları taşıyan bir araçsa ve en önemlisi sizin içiniz ısındıysa alın bence satmaya gelince mal müşteriye satılır nasibi olan gelir alır şu zamanda satılır diye kavram yok binin güle güle kullanın