0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlis bilgi vermeyelim. Yag yakma olayi vvti motora gecince oldu yani cift farlida bunlarda en ufak sikinti yok merak etmeyin. Arafi alin ciddi anlamda keyifli araclar bende 2001 var makyajlisi kullanim yakit ekononisi ve atiklik konusunda guzeldir en azindan vvti konusunda oyle. Otomatik vitesten dolayi dogal olarak yakit artisi olacak mutlaka hayirli olsun kazasiz belasiz simdiden
arkadaşıma reno megan 2 2005 1,6 16 valf lpg li 153,000 km en full modeli olan sanrooflu kazasız olan aracı 20,000 tl ya aldık ekspertizde ve götürdüğümüz ustalar hiç birşey bulamadı motor ölçümüde % 92 sağlam çıktı.
Çok uygun almışsınız, hayırlı olsun. Bu aralar bende kuzenim için 20.000 TL'ye kadar araba bakıyorum, aklımızdaki araçlardan biride Megane2, dediğiniz özelliklerde araçlar 23-24 Bin Lira'dan gidiyor.
4-5 sene Megane 2 ye binmiş biri olarak uzak durulması gereken bir araç diye düşünüyorum. Sağlamlık falan onları da geçtimde çok ama çok sıkıntılı bir araç. Fransız araçlarından uzak durmak gerek bence. O paraya 98 model Toyota falan al kafan rahat olsun.
Bende fransız araçlarına karşıyım ancak söyle birşey kaliteyi ucuza binmek hangimiz aracı sanruflu hız sabitleyici sınırlayıcı kapılardaki ışık hem 2005 olacak hemde 20 000 tl bence düşünmekte fayda var aracı teste soktuk motor % 92 sağlam çıktı full servis bakımlı 154,000 km lpg li bu araçla kadranının sonunu gördük diyebilirim hızı yazamıyorum malum kuraldan dolayı
Son yıllarda fransız araçları da kalitelerini yükselttiler. Özellikle Citroen bayağı gelişim gösterdi. Ama daha alacak yolları var gibi.
Arkadaşlar merhaba ,kısmet olursa eşime A sınıfı otomatik bi araç almak istiyorum ,birkaç marka arasında kaldım.citroen c1,hyundai i10,mitsubishi colt arasından hangisini tavsiye edersiniz?Bütçem 17 bin civarı ,değerli görüşlerinize ihtiyacım var.
Hyundaı Ayten derım ben. Cıtroenın elektrık arızaları cıkabılıyor, colt un da parcası pahalıdır.
Geçenlerde de yazmıştım, kuzenim için araba aradığımı, kendisi bulmuş bir araç. Opel Vectra 1.6 Comfort 2001 model ve ''68.000'' km'de. Tanıdık birinde olması sebebiyle 19,500 Lira'ya fiyatta sözleşmiş. Daha önce bu kasasını kullanmış değilim, hatta Vectra kullanmış değilim bile diyebilirim. Bilenlerden, kullananlardan bir yorum rica edeceğim, araç biraz yaşlı ama diri olması kafamızı karıştırdı. Üstelik bu fiyata çok çok uygun.