0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet eski nesil Vitara'lar gayet tatminkar arazi için. Ama yeni Grand Vitara'yı mübadilleri ile kıyaslayinca yine arazi konusunda onde.
Aslında tam arazi olmasına gerek yok.Sonuçta off road yapmayacağım.Benim istediğim bayramda,tatilde memlekettte köye,bozuk yola uygun bir araç.Grand vitara'nın da 2006-2007'leri hoş.Ancak yol tutuşun Rav4 kadar iyi olmadığını söylüyorlar.Yakıt durumu nasıldır acaba? Bir de tam olarak bilgi sahibi değilim bu araçlar rav4,grand vitara,cr-v sürekli 4 çeker mi?
Muhtemelen Rav4-Cr-v ikilisinden biri olacak.100.000'i çok aşmamş temiz bulabilirsem tabi.
Benim tercihim sanırım CR-V olurdu.Bu arada biraz alakasız ve belki de saçma olacak ama Dacia Duster düşündünüz mü?
İşte tercih konusunda CR-V biraz daha öne çıkıyor.Bence dış görünüşü Rav4'den biraz daha estetik.Dacia'yı hiç düşünmedim.Daha önce inceledim(alıcı olarak değil) gerek iç malzeme kalitesi gerekse tipiyle hoşuma gitmedi.Fransız araçları kalite dayanıklılık anlamında Japonlara pek yaklaşamaz gibi geliyor bana.
Fransız markaları deyince nedense aklıma hep elektronik problemler ve pahalı parçalar geliyor.Almanlar için aynısını söyleyemem.Daha önce 97 Mercedes kullandım devrine göre bir araç ancak bu kadar mükemmel üretilebilirmiş dedim.Ama fransızların yol tutuşu(Citröen ve Peugeot'un bazı modelleri özellikle) ve konfor haricinde pek bir numaraları yok bence. Ha bir de şu 1.6 HDİ motor gerçekten çok az yakıyormuş.
Peugeot 1,2 pure tech 6 ileri tork konvertörlü.İnsanın içi hoş oluyor.
enes abicim sen ne diyosun ne konuşuyosun kullandığın kelimelerin çoğunun anlamını biliyormusun hangi arabanın adı geçsse bir fikir beyan ediyorsun. ağrı dağının başında bir kuş gördüm dese biri ben şöyle düşünüyorum diyorsun.düşünmek güzeldir hoştur ama senin kadar fikir beyan etmek için sınırsız bir tecrübeye ihtiyaç vardır.
Enes canım kolay gelsin beni anlayan anlamıştır umarım
selam arkadaşlar, nasipse bende aranıza katılacam 2014 model 1.33 corolla benzin+lpg navigasyonlu kazasız boyasız 10.000 km sizce kaça almalıyım?Mesaj Birleştirildi: Kasım 04, 2014, 17:54:32bu arada life modeli
46 istiyor, alıp almamakta kararsızım