0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 10 gün içinde suv tarzı açılır cam tavanlı sıfır araç bir alacağım inşallah, sorum şu Kia sportage 1.6 gdi 135hp aracı önerir misiniz ve Toyota dan sonra alınır mı?
Lpg düşünmuyorsaniz olabilir. Ama ben olsam Yeti ve Kuga'dan başka bir SUV almazdım.
Lpg konusunda sıkıntılı mı dersiniz? Ben olmadığını duymuştum ama...Kuga yı da inceledim ama bu kadar dolu değil dolusu da el yakıyor + turbo ve 4x4 lpg olmuyor sanırım.
@Kenan Denk (29226) Sportage görünüş olarak benim hoşuma gidiyor, ama performans ve teknik yönden bilgim yok. Birde ikinci eli nasıl bakmak lazım. Yalnız şu var, Kia son yıllarda iyi araçlar üretiyor.
Cuma günü otomatik modelini test sürüşü yapma şansı buldum, performansı benzin+lpg li verso yu aratmayacak gibi. Dizayn ve donanım olarak derseniz çok artısı var + sunroof cam tavan da cabası.
otomatik vites corolla veya auris arac arıyorum..öncelik dizel ama benzinlilerde düşünülebilir
Benzinli Auris derim sadece tabi bagaj probleminiz yoksa. Corolla ile dağlaaaaar kadar fark var
Egzoz sesi...
Bu egsoz sesini bi ben duyamadım yahu