0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüksel kardes piyasa yüksek ama bukadari da abarti.1-1.5 sene evvel18-19 bandinda idi bu arac.Suanda hadi cok cok en fazla 21-22 verilir.Birde ilk cikan vvtilar yag yakiyor.Muhtemelen cd calarrda degil kaset calardir.24 bana gore cok.2004 olsa gene hadi derdim.
Beğenmişsin Ogün bir şey diyemem ama bu BMW yedek parça ve bakım maliyeti konusunda seni üzer mi demeden edemeyeceğim.
Baris bey ben versonun para edecegini soyledim mi.Versoyu ne ara kattiniz anlamadim.Cok.tabi 18-19 satilan araba bir senedr 5 bin fark koyarsa cok tabi.Yorum yaparken sizden onay almamiz gerekiyor herhalde.Ayrica bu şekilde hesap sorarmis gibi yorumlarin devaminin gelmemesini rica edecem.Akliniz var fikriniz var size yore uygunsa gidin alin.Bana gore uygun degildir almam onermem.Fiyati cekenler satabiliyorlarmi.Istemesi kolay satiliyormu.Forumda var tek parca boyali 2004 sol 30 bin lira.Uygunmu fiyati.Aracin sahibi 34 de ister.Ama edermi.Herkes kendi yorumunu yapiyor.Saygi duyalim buna
Okan ben ogün un corollasini kastetmedim.Forumda ilani var 2004 sol 30.750 istemis.Bakin mal sahibi ister.Ancak bana göre etmez.Bu hale getirenlerde bir bakima alicilar.Cokmu para kazaniuoruz .Alman vatandasindan dahami iyiyiz. Neler söylemek istedigimi anlamissinizdir.Okan dedigin o araba 1-1.5 sene önce max 20 ederdi.Suan almak icin iyi bir zaman degil.Bu dediklerim kendi fikrimdir.
Ben 3 yıldır bu araçları araştırıyorum ve hiç 18 bandında temiz bir E12 görmedim. Geçen yıl aynı fiyatlara 2002 SOL'ler satılıyordu, bu yıl aynı fiyatlara TERRA'lar.Aldığımız hangi araba parasını hakediyor da E12'yi hakettiği fiyata almış olacağız ? Fiyatlar bunlar. Ben de almadan önce çok isyan ettim. Ki ben de 2004 model, motoru hasta bir E12'yi NİSAN ayında 18.500,00'e aldım, kimse sorduysam istisnasız "Çok iyi bir fiyat" dedi. Araç TERRA, makyajsız seriler(benimki dahil) kaset çalar ve bu devirde CD kullanan azınlıkta. CD çalarlı SOL sahipleri bile Audio Changer alıp takıyor.Sana göre çok, bana göre bu piyasa şartlarında hatasız olduğu için 24.000,00 TL'ye kaçırılmayacak bir araç.Ölücülük yapmaya gerek yok, piyasa bu şekilde. 2 hafta önce sevdiğim ve foruma üye olan bir abim 58.000 KM'deki 2005 SOL'u 33.500,00'e aldı. Bizim TÜRK milleti yanlış arabaya fazla paralar bağlamaz, piyasasını boşuna yükseltmez, merak etmeyesiniz.
2010-11 Daihatsu Terios düşünebilirsiniz,biliyorsunuz bazı ülkelerde Toyota Rush markasıyla satılıyor.Daha yüksek model ve düşük vergili olur...
Araziye girecekseniz Grand Vitara almalısiniz.
Bende bayağı araştırmıştım, araziye girme planınız varsa Suzuki Grand Vitara tavsiye ederim. Son kasalar değil ancak daha önceki arazi şaseli ve ağır vitesli olanlardan bakmalısınız.